Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka ja i takie nic z tego

nawet sąsiedzi mi sie dziwią

Polecane posty

Wieczny gowniarz, nie szalej :P dziwisz sie dziewczynie, ze nie chce niskich i skresla ich bo sa niscy, a jakbym ja Ciebie zapytala czy chcialbys brzydka dziewczyne, to pewnie tez powiedzialbys, ze nie. I co, odrzucasz dziewczyne tylko dlatego, ze jest brzydka? :P

jeszcze taknisko nie upadlam, żeby tu kogos szukac ludzie, którzy nie mają problemów z nawiązywaniem kontaktów, wszędzie ten kontakt "łapią" także na forum i nie ma nic poniżającego w poznaniu kogoś tą drogą ważne jest co będzie później

Gość zalona jestes jak nie wiem co
zapewne zalozylas temat zeby sie dowartosciowac. otoz gdybys byla tak atrakcyjn jak piszesz to bys od sie od facetow opedzic nie mogla...atrakcyjna dziewczyne zawsze otacza klebuszek adoratorow i tych fajnych i tych niefajnych..i taka dziewczyna ma z czego wybierac aty nie pierdol ze jakies karly ci sie trafiaja bo jakbys byla ladna to nawet zajeci faceci by na ciebue lecieci..wiec daruj sobie swoje zalosne wywody..atrakcyjna dziewczyna nie szuka uznania na forum

Gość erwer
"odrzucasz dziewczyne tylko dlatego, ze jest brzydka?" ale masz porownanie :o

Gość taka ja i takie nic z tego
faceci sa ale czy wy rozumiecie o co mi chodzi??? a spadam stad faktycznie tylko desperaci siedza na kafeterii i walą z grubej rury do ludzi żeby sobie ulzyc. choreto jest juz zboczone. pozdrawiam świniopasów

co do wzrostu życie nie jest sprawiedliwe wcale nie dziwię się kobietom, że trzymają się tego schematu kobieta niższa, facet wyższy to nie świadczy o tzw pustocie tak jak nie świadczy o tym zamiłowanie mężczyzn do dużego biustu i tak dalej

Gość My Lord
bronka prosze Cie bez takich porownan bo uwierz mi jestes w bledzie.

Gość My Lord
Bronka ano temu ze to wasz gatunek jest strasznie wybredny jezeli chodzi o urode.

Aż mnie korci, żeby powtórzyć powiedzonko:" Nie to złoto, co się świeci" :)

Bronka ano temu ze to wasz gatunek jest strasznie wybredny jezeli chodzi o urode. co za bzdura. nie od dzis wiadomo ze kobiety bardziej pociaga status i pieniadze niz uroda.

Gość beatka sdsd
prawda jest taka że jestes paniusia, nawet jeśli ty sie za nia nie uważasz to to emanuje z ciebie. zmień troche charakterek to moze sie znajdzie ktoś

Gość fhdhkg
o co wam chodzi ? przeciez normalnie pisze. ja nigdy w zyciu no normlanie nigdy nie moglabym byc z facetem nizszym albo rownym mi. we okrpnie niekomfortowo bym sie czula w takiej sytuacji, z reszta ja bym nawet nie dopuscila do tego. i co ? tez jestem paniusia?

Gość piszesz tak ...
taka ja i takie nic z tego jeszcze taknisko nie upadlam, żeby tu kogos szukac. ja poprostu mam doła. jezu to chyba lyudzka rzecz a co innego piszesz na innym temacie uczuciowym trzeba sie zdecydowac ostatecznie ;)