Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tesknota tak okrutna

jak sobie radzicie z tesknota za bliska osoba?

Polecane posty

ja juz nie wyrabiam. tesknie okrutnie. widze go tylko 3 razy w roku po ok miesiac. w sumie ok. 3 miesiace w roku jestesmy razem. mam dola. do swiat jeszcze prawie 2 miesiace a juz nie moge sie doczekac kiedy przyjedzie ...........❤️ tesknie kochanie ❤️

Gość ja mojego widze przez
tydzien raz na dwa miechy czyli cos podobnie jak ty:>..przyzwyczailam sie i licze EURO to mi humor poprawia

Gość ja tesknie
choc od 2 lat on mnie nie chce znać ale ja i tak tęsknię choć wiem że zadnych swiat i nieczego juz nie bedzie :-(

jestesmy 13 lat po slubie. mamy 2 dzieci. ja tu on tam daleko. juz nie daje rady z tesknota.

ja niestety tez. pocieszam sie gdzie tylko moge i u kogo moge. a ze ładna jestem to pocieszycieli mam w brud

placze i odliczam dni do jego powrotu. czy ja dorosla kobieta wariuje? czy milosc po tylu latach tak boli ?

podszywom dziekuje. nic w tym smiesznego.

Gość lkhkjhkkjh
mój mąż wyleciał w ubiegłą sobotę, wróci po 20 grudnia, to nasze pierwsze tak długie rozstanie. Przeżywam to strasznie, nie mogę jeść ciągle chce mi się płakać, do tego nasze dzieci strasznie przeżywają rozstanie z tatą. ?Młodsza jakaś rozhisteryzowana się stała a starsza dostała temperatury. wiem że to tylko taki jednorazowy wyjazd, ale jak wytrzymać tak długo?

Gość twardy54775
cale zycie sam

Gość bankajaka
my codziennie do siebie dzwonimy gadamy okolo godziny a w ciagu dnia wysylamy sobie okolo 50 smsow:) prawie codziennie wysylamy mmsy bo on niestety nie ma tam internetu zeby pogadac przez skypa. czasami sobie swintuszymy przez telefon:) moj przyjedzie na swieta 18 grudnia ale obiecal ze w miedzyczasie wpadnie naweekend zeby zrobic mi niespodzianke:) nie ma go dopiero tydzien wiec nie jest tak zle

Gość bankajaka
a potem jak sie nakrece tymi smsami to idę do club i się bawię do rana aż okrakiem wracam do domu

moj pierwszy raz wyjechal na miesiac po kilku dniach jak wrocil polecial znowu- na 4 miesiace. trzgedia . to juz 4 rok jak jestem sama. naprawde nie daje rady,/. nie moge mu o tym powiedziec bo nie chce go zalamywac. on tam tez bardzo teskni. mamy maleo synka 9 miesiecy ktorego widzial w sumie tylko 1 miesiac . ominelo go prawie wszystko co najpiekniejsze wpierwszym roku dziecka. starsz y syn tez teskni bardzo. buntuje sie juz bo taki wiek a ojciec mu teraz potrzebny. ale co ja moge zrobic/ w polsce nie mamy mozliwosci zarobic na dom. musimy tak w rozlace. tylko jak dlugo tak da sie wytrzymac?

Gość bankajaka
a nie mozesz z nim wyjechac? skoro to tak dlugo trwa to moze powinnas? u mnie to nie ma sensu bo on bedzie tam tylko 4 miesiace dluzej i wraca do mnie:) a co do podszywu, smialo, pisz co chcesz o ile potrafisz byc zabawny a nie zalosny:)

nie bardzo moge . syn w tym roku konczy 6 klase i idzie do gimnazjum. trzeba dopilnowac w lekcjach bo len ale zdolny no i szkoda zaprzepascic. tam sa szkoly dla polskich dzieci ale jak to w uk byle jakie. nic nad program. no i angielski u syna nie bardzo.

Gość lkhkjhkkjh
dlatego ja wiem że pierwszy i oststani raz zgodziłam się na taki wyjazd. Fakt że teraz maz miał tu pracę, ale osastnimi czasy tak się nam finansowo pokomplikowało że z naszych pensji nie oddalibyśmy długów tak szybko jak byśmy tego chcieli. Są małżeństwa w moim otoczeniu które znoszą takie rozstania bez problemu, ale ja po tych kilku dniach zdaję sobie sprawę że to nie dla mnie, żałuję że się zgodziłam, każdy mi powtarza że ten czas moment zleci, ale to jeszcze tyle tygodni...

Gość bankajaka
no to faktycznie nieciekawie. a jak dlugo maz palnuje jeszcze tam byc?

nie wiem. mam nadzieje ze wszystko sie jakos ulozy i znajdziemy prace w polsce. ja szukam. on nie no bo pracuje tam. mysle ze chyba nie za bardzo zechce tu pracowac. nie te pieniadze. a odzwyczaic sie trudno. co za popierdzielony los.

Gość bankajaka
ale z drugiej strony priorytetem powinno byc dla niego bycie ze swoja rodzina nawet za mniejsza kase. dla mnie to nie do pomyslenia, zebym musiala sie rozstac z moim facetem na tak dlugo zwlaszcza gdy ma sie dzieci. kasa to nie wszystko

tez tak mysle. maz mial kiedys firme. dlugi , zus, podatki wykonczyly ja. no i musial najpierw posplacac to co musial a potem to juz ambicja zeby kupic dom bo pieniadze ktore mielismy na niego odlozone poszly na dlugi. duzo by pisac. on czuje sie winny i chce wszystko naprawic. przcuje bardzo ciezko az do nocy. szkoda mi go. i martwie sie bo naprawde ciezko haruje i oboje sie o jego zdrowie. do niego nic nie dociera ze dla mnie nie licza sie pieniadze.

Gość bankajaka
ech niektorzy faceci tacy sa:) w koncu zrozumie jak zobaczy, ze wlasne dzieci go nie poznaja, zreszta i na Wasz zwiazek taka rozlaka moze podzialac zle( odpukac w niemalowane- ja juz odpukalam teraz Twoja kolej;)) musisz byc silna, glownie dla dzieci

Na początku w ogóle nie dawałam sobie rady... chodziłam jak cień, jak by mnie nie było... ale z czasem do wszystkiego można przywyknąć ;)

Gość bankajaka
no to gratuluje i zazdroszcze:) warto bylo czekac:)