Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chlopaknormalny

seks seks seks

Polecane posty

Gość chlopaknormalny

witam wszystkich:)) chciałbym sie dowiedziec jakie macie zdanie o osobach niewazne czy chlopak cz dziewczyna ,, ktora miala/miał przed waami wiele partnerow seksualnych? czy wam to przeszkadza? mi osobiscie przeszkadza.. mam cos takiego w głowie ze ktos kochal sie z moja kobieta przedemna, robil z nia rozne intymne rzeczy ktore teraz ja robie.. mnie to boli a was???

Gość Maciek16 Gliwice
moja dziewczyna miala ok. 30 facetow, wiem ze miala anal, ssała, pila spermę, zjadała kał facetow, piła szczyny, łykała pierdy i bekała nimi. Ale i tak ją kocham.

Gość kumaduma
facet który bzykałwiele lasek a nadal jest kiepski to gorsze od wszystkiego

Gość chłopaknormalny
hheheh nie no jaja:P ale teraz na powaznie:P nie myslicie o Tym ? ze ktos przed wami ja dotykal tak jak wy ja dotykacie ? chodzi o intymnosc.. nie mysle juz o seksu Oralnym czy cos bo to mnie przerasta:P nie mogl bym bycc z kobieta ktora miala w buzi:P

Gość Pablos Amerikanos Ruchaczos
ja powiem tak: w zyciu wyruchalem duzo kobiet, w sumie bedzie chyba ponad 100. I w odbyt, w morde, ze spuszczaniem sie, ze szczaniem tez. I przynam jedno: nie boje sie ze dziewczyna z ktora bede przyzna mi sie ze miala tam kogos, czy go ssała i pierdy łykała. Bo w stosunku do mnie to pryszcz. Gorzej jak sie dowie,ze ja ruchalem tyle suczy. Ale o tym historia milczy.