Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama nie wiem czy

czy isc z tym do lekarza?

Polecane posty

Gość sama nie wiem czy

dziewczyny moj polroczny synek kiedy siusia sie wzdryga tak jakby my bylo zimno, trwa to chwilke,krotkie zatrzesienie i bawi sie dalej, wiem ze robi tak kiedy siusia bo zaobserwowalam to kiedy byl bez pieluszki, czy to jest normalne, moze mu wtedy zimno i dlatego tak robi, czy to powod dla ktorego trzeba leciec do lekarza?

Gość sama nie wiem czy
czytam tak w sieci i niby to normalny odruch, problem w tym ze za wizyte musze zabulic 200zł a jak sie okaze ze to normalne to mi nitarczy na zycie do ostatniego

Gość sama nie wiem czy
myszka moj na codzien jest pogodnym wesolym chlopcem, nie choruje na nic, karmie piersia rozwija sie prawidlowo, a od kilku dni kiedy zaczelos ie robic zimno zauwazylam ze podczas siusiania tak sie wzdrygac zaczał;-(

ojej, a moje też się czasami tak otrząsają, ale nie wiem, co wtedy robią :P a kiedy masz następną wizytę kontrolną u lekarza?

Gość zaciekawiło mnie 12345
to normalne :) u nie jednego dziecka już to zaobserwowałam :) więc spokojnie a na następnej jakiejś wizycie powiedz lekarzowi co cie boli i tez pewnie Cie uspokoi

Gość Ania12042008
to raczej normalne zachowanie ale podpytaj lekarza co ci szkodzi pozdrawiam

Gość sama nie wiem czy
mamy na poczatku grudnia szczepienie, ja myslalam ze to moze od zimna, moja mam mowi ze to normalne ale coz zapytam o porade, dzieki dziewczyny