Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezmajkoko

Bez majtek po basenie....

Polecane posty

Gość bezmajkoko

Czy zdarzylo wam sie kiedys wracam bez bielizny z basenu? Bo mnie tak! Mialam 13 lat i byl wtedy czerwiec. Pojechalismy ze szkola rano (na 2 godziny) na basen. Prawie wszyscy ubrali sie w stroje kapielowe pod spod i majtki zapakowali do torby. Ja zrobilam PRAWIE podobnie. ....Po kapieli przyczodze zeby sie przebrac. Mialam na sobie jednoczesciowy stroj kapielowy. O nie! Zapomnialam zapakowac majtek! A musialam wlozyc na siebie legginsy, spodniczke i top. Wiec wkladam legginsy na otarty recznikiem stroj, a one robia sie mokre. Nie bylo wyjscia. Musialam sie ubrac na gole cialo i tak siedziec przez 5 godzin w szkole. A wasze historie. Czy mialyscie podobne?

Gość dlamnienormalka
ja czesto na siłowni sie tak spoce ,że biore prysznic i wracam bez bielizny :p a mam prawie 40 lat :) I co w tym złego?

Gość bezmajkoko
to byla dla mnie tragedia!!!

Gość lusilegusia
Pod legginsy nie potrzeba majtek.

Gość Takajedna panna
eee tam, ja ostatnio też cos podobnego przeżyłam, tylkoże ja trochę inaczej bo nie miałam leginsów bo nie nosze ... miałam tylko spódniczkę, pończochy i kozaki (mamy basen w szkole xD i miałam strój 2 częściowy ale wolałam go zdjąć) na początku byłam podniecona tym faktem ale potam głupio sie czułam jak szłam do tablicy czy coś bo miałam jeszcze 6 lekcji a w klasie mam 20 chłopaków na 24 osoby ;D heh także wiecie a no i mam 17lat