Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilijana wodnaa

Jestem w kropce moj bo chłopak

Polecane posty

Gość Lilijana wodnaa

chce zobaczyc moje zdjecia z dziecinstwa na których jestem bardzo brzydka i mam bardzo rude wlosy;/..

Gość Oo majn got
I CO TERAZ POCZNIESZ??? NAPISZ DO BRAVO GIRL!

Gość lady Diana
Ale ja zawsze oglądałam fotki z dawnych lat z moimi sympatiami:D A ile śmiechu było:D Takie od becika najlepsze:D

Gość Lilijana wodnaa
moze dla was to problem gimnazjalistki ale ja mam 22 lata...moze zamiast sie wysmiewac doradzicie co zrobic jak sie wywinac??:( czuje sie z tym zle... przez ta cholerna przeszłosc

Gość eh życie kochana ...
przykre jest to,ze sie wstydzisz sama siebie! a kochana nie powinnas!

Gość Lilijana wodnaa
przykre ale prawdziwe czuje silna presje teraz do tego stopnia zeby ..nie wiem co zeby;/..... jak bede musiała mu pokazac to spale sie ze wstydu ale nie dam rady nie wiecie jaki to dla mnie koszmar..to juz nie zwykłe zazenowanie :(( wyc mi sie chce.....

Gość kozetka
ja pokazałam tylko te najładniejsze :P

Gość Lilijana wodnaa
ja zadnych ładnych nie mam;/nie wiem co wymyslec..on znow mi dzis o nich przypomniał;/zebym mu pokazała nastepnym razem

Gość kozetka
e tam, napewno masz jakies ładne.. Ja pokazalam raptem kilka zdjec. Jakies jak mialam 4 czy 5 lat, komunia i moze z 10 i starczylo. Nie przejmuj sie tak. Dla mnie wspomnienia wygladu z dziecinstwa to trauma, ale przełamałam sie i wygrzebalam kilka zdjec ktore jako tako sie nadawaly do obejrzenia. A widzialas jego zdjecia? Moze tez nie byl pięknisiem?

Gość on_8877
ale kobieto.. czym sie Ty przejmujesz? jak teraz mu się podobasz.. to dzieciństwo nie będzie dla niego grało roli.. ewentualnie zawsze możesz obrócić to w żart i coś tam powiedzieć ;)

Gość Lilijana wodnaa
Dzieki za pocieszenie, wiem ze to co było a nie jest nie pisze sie w rejestr..ale ta sama sprawa przełamania sie, kwestia moich kompleksów...to jest najgorsze...nie wim jakos cos zamotam