Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nawet ładna

szukam faceta

Polecane posty

Gość nawet ładna

Powaga, jestem cholernie zdesperowana, nie umiem nikogo poznać... ech....

Gość gość
Ja poznaje i kazdy okazuje sie porazka :D

Gość gość
oo slask ja tez slask koktajl84 bedziemy razem szukaly :D

Gość nawet ładna
ja też ze śląska. nie wiem o co chodzi.. nie jestem odrażająco brzydka.. ani jakaś odstraszająca. jest masę takich tematów na kafe, ale wali mnie to. chce miec faceta i juz. np. po to,zeby po sexie nie ubierał od razu spodni i szedł na fajkę, tylko mnie przytulił ;p

Gość nawet ładna
mam 20 lat, studiuję dziennie.. dużo czytam, mam dużo zaintersowań. ( nie będę wymieniać ale można zamknąc to w słowie psychologia i chęć wiedzy) a jak Wy poznaliście swoje drugie połówki??

Nie jestem ze śląska. Gdybym miał określić siebie w trzech cechach: specyficzny, z poczuciem humoru i wredny.;) 22 lata

Gość gość
hehe dobrze napisane masz racje :D Ja mam to samo ... najgorsze jest to ze tych co ja chce to albo wyjezdzaja albo cos nie wypala a Ci cochca mnie mimo ze sa naprawde cudowni ja nie potrafie nic do nich poczuc :(

Gość gość
Autorko a dokladniej z jakiego miasta jestes :D

Gość nawet ładna
zawsze jest tak, ze Ci mili, sympatyczni rzucają się na tacę i nie chce mi się z takim kręcić.. a jak pojawi sie zimny sku... to od razu włacza mi się, chęć zdobycia. naczytałam sie różnych książek, dlaczego tak jest.. ale jakoś nie umiem załapać namiętnościa do ciepłych kluch... nie ma nic pośredniego???

Gość nawet ładna
z Katowic. a Ty>?

Gość On_88
co masz na mysli zimny sku...? 90% kobiet kreci wlasnie taki typ facetow.. ale coz. taka natura:)

Gość gość
Ja jestem z Knurowa ale bywam w katowicach jak rzut beretem :D bo spotykam sie tam czasem z ludzmi z neta :D z koelzankami :D bo wsumie jestem samotna moi znajomi pochajtani powyjezdzali i zostalam sama jak palec ;/

Jeżeli szukasz kogoś pośredniego - to kogoś kto ma dwie twarze w zależności od sytuacji. Pojawiają się dwa pytania, czy ta osoba jest sobą czy gra? A drugie czy nie będzie tak, że w końcu jedna strona wygra? Skoro naczytałaś się książek o psychologii to powinnaś wiedzieć, że nie lecisz na skrw jak to określiłaś, ale na emocje, na dreszczyk, który właśnie oni potrafią Ci dostarczyć;)

Gość nawet ładna
Mania a czym się zajmujesz? I szacun za spotykanie sie z ludzmi z neta, aja jakoś się boje, a jak poznawalam to dziwnie się to dla mnie kończyło..

Gość nawet ładna
Kenniks.. bardzo dobrze i dosadnie to określiłeś. jeden z ostatnich sku... jak mu się chcialo, to był ciepla klucha. jak wyczuwał,ze czuje sie bezpieczniej,... ale czasem to.. no własnie.. dreszczyk emocji.. chyba będę musiała jakos inaczej sobie te emocje dostarczać.. np. pójdę na strzelnicę. haha;D

Gość gość
nawet ładna - odezwij sie do mnie na gg to sobie pogadamy :) Co do ludzi z neta nie sa tacy zli :) Wsumie poznalam duzo wspanialych osob ktorzy do dzis sa dalej ze mna a znajomi od piaskownicy w sina dal gdzies wyruszyli :D wiec roznie bywa

Strzelnica - dobry pomysł;) Może poznasz jakichś facetów:D Uciekam spać, powodzenia dziewczyny!!

Gość gość
Czym sie zajmuje jesli chodzi o mnie to nie pracuje od marca jedynie dorywczo jako opiekunka do dzieci Szkoła zaoczna Zawsze marzylam o psychologi i studiach ale jednak sobie odpuszcze :) Planuje wyjechac zagranice za rok iz tu nic mnie nie trzyma jedynie sie mecze i nie jestem szczesliwa wiec byc moze wyjazd sie uda Co do zaintersowan to psychologia bollywood parapsychologia ezoteryka muzyka itd :D

Gość nawet ładna
już napisałam ;)

Gość gość
koktajl84 - a Ty skad jestes itd :D napisz cos :D

Gość nawet ładna
Też planuje wyjechać za granice, na wakacje. Moja koleżanka była w Grecji i jest zachwycona, nabrala chęci do życia

Gość nawet ładna
no cóż. ale chyba nici dzisiaj z poznania samców na kafe ;P , grzeczni chłopcy poszli już spać. ;)