Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mnemmonic

Dymałem się z mulatką.

Polecane posty

Super wrażenia. Dziewczyna jest pół Polką, pół Kubanką. Ma taką figurę, że większości z was gały by na wierzch wyskoczyły :) No i jeszcze ten jej temperament. Normalnie jestem w niebie :)

Gość stary jebaka
jak byłem w holandii to młuciłem dziewczęta z kuby w legalnych burdelach, spoko sprawa, naszym zniekształconym i poranionym polkom brakuje faktyczneie troche kształtów, zapraszam wszystkich młodojebców do amsterdamu naprawde fajna sprawa

No tak, tylko różnica między mną a Tobą (stary jebaka) jest taka, że ja nie muszę latać po burdelach :)

Gość onanista nie z tej ziemi
wiecie co? ide zapalić papieroska, zwalić kapucyna i uwalić się do wyra bo spanie gnie a tu martwa cisza do okoła nas papatki

Gość stary jebaka
polki maja brzydkie pupy i są wybredne i uważają polskich facetów za nieudaczników, kubanki w klubiku mają piękną cerę pupę w gruszkę uśmiechają się cudnie, biorą 50 euro za 30 min i nie narzekają a do tego uważają polskich jebaków za prawdziwe złoto i super przystojniaków, powiem szczerze że nawet u jednej kubanki imieniem katisza mam zniżkę

Gość do kant dupy
jak jesteś kobietą to masz w cipce tak samo fajnie jak każda inna, nie ważne jakiej rasy.Nie masz powodu żeby się dołować bo ktoś się zachwyca mulatkami.

Jak dla mnie to zbyt duze z nich kobiety, chociaz mialem jedna fajna mulatke i jakiejs ogromnej roznicy miedzy polkami nie widzialem. No oprocz tego ze godzila sie na wszystko.

Gość zalosne wkladaki
zaloze sie ze to pryszczate bachory siedza i wypisuja te fantazje:D Zaden facet pewny swojej meskosci nie chodzi do burdeli to po pierwszea po drugie atrakcyjny facet nie musi narzekac na ksztalty czy atrakcyjnaosc partnerki bo te najatrakcyjniejesze wlasnie lgna do niego. A pryszczate gowniarze to moga co najwyzej ksztlty kobiety w burdelu zobaczyc buehehehehehehehehe. Mukcie sie smierdziuchy albo zrobcie cos ze soba to moze i na was kiedys jakas kobiety spojrzy:D

Gość mówmy mało lecz konkretnie
dobrze powiedziane :)