Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sirhan ad-Din an-Nabheni

Czy to stereotyp Polskiej dziewczyny czy rzeczywistość?

Polecane posty

Gość o bosze co za pustogłowie
:O

Gość Zespół Pataua
Same SIĘ obrazaja nikt tego nie musi robic :P

Mam dziwne wrażenie że gdyby wziąć przypadkowe dziewczyny z ulicy to ich odpowiedzi oceny tego kolesia wyglądałyby tak samo. - Fajny facet jesteś ale jestem na nie. ( w domyśle: wstyd by z toba wyjść na miasto) - Sorry ale jesteś dla mnie za madry i będziesz mnie nudził - Ja bardzo lubie romantyków ale chyba bardziej obserwować niż z nimi być No i jaka kokluzja? Kobiety wolą brutali które raz na jakiś czas potraktują je z piąchy. Wtedy czują się bezpiecznie. Sad, but true! 🖐️

Cześć Danny 🖐️ Ja zdaje sobie sprawę że do programu wzięli największe dno bo taka jest jego formuła, tylko zastanawiam się czy gdyby wziąć przypadkowe laski z ulicy to czy ich decyzje nie byłyby takie same i tak samo uargumentowane?

Gość normalnie nie wierze w to
co widzialem :D z drugiej strony zastanawiam sie ile takich pustakow jest na kafe :O ?

Uczyniliście stosowy zapis w umowie przedmałżeńskiej ? ;)

hahah ty chyba zartujesz :D lepiej nie moglbym stracic szacunek dla tych ktorych lubie

Gość no i co w tym strasznego
a ktora by chciala takiego zniewiescialego pedzia? Napewno nie ja... I nie dlatego, ze inteligentny czy romantyczny. Jakos mnie ta jego inteligencja nie porazala :classic_cool:

Gość sdfaesrq4r343
Pomijając pustaki, to ten leszczyk faktycznie jest niewyjściowy. Taki stulejarz z F23.

Może i racja, niektórych rzeczy lepiej po prostu nie wiedzieć. Chociaż jeśli któraś z was ma odwagę to chętnie posłucham ;) PS. Ciekawy jestem jeszcze jak odwróciłyby się role gdyby ten chłopak okazał się synem jakiegoś biznsemena 🖐️

@no i co w tym strasznego Uogólniając są dwa typy kobiet. Jedne są z chłopakiem dlatego że jest dobrym człowiekiem (mniejszosć) a drugie są z chłopakiem bo jest ustawionym człowiekiem (większosć). Ty się widocznie zaliczasz do tego drugiego typu kobiet.

no to żeś nas zastrzelił, i wkleił, program prowadzony przez geja a emitowany w programie TV4 , o oglądalności oscylującej koło zera. Na dodatek emitowany w późnych godzinach, bo jest tak denny, że tylko po pijaku można go strawić. A stereotyp polskiej dziewczyny, to może cię to zdziwi, ale to Matka Polka, ukształtowana przez historię i Radio Maryja, a te plewy, daj spokój.......

A jak myślicie z kim dla kobiety związek jest bardziej przyszłosciowy? Z romantykiem czy z bajerantem? Oczywiscie że z tym pierwszym ale kobieta wybierze drugiego. A później czyta się tematy na kafeterii: "Był taki przystojny i szarmancki na początku, potem okazał się dziwkarzem..." Psychika kobiet jest tak skonstruowana że praktycznie zawsze dokona najmniej niebezpieczny wybór.

Gość zdzirson orencz
ooo, nasz naczelny Robak, siemasz psie 🖐️ :o

No proszę was a co on sobą reprezentował? Jakiś bogaty pedzio , wyrwany ze swojego "światka". Prawdziwy facet musi być stanowczy, konkretny, zaradny.Niech dobrze wygląda w garniturze - ale jak trzeba niech włoży kamasze, i idzie w pole.A najbardziej śmieszą mnie "typki" w garniakach, jeżdzacy 50 na h swoimi audi a8 (żeby podwozia nie uszkodzić), nie potrafią nawet filtru pyłkowego w swoich 'super furach" zmienić.

No proszę was a co on sobą reprezentował? Jakiś bogaty pedzio , wyrwany ze swojego "światka". Prawdziwy facet musi być stanowczy, konkretny, zaradny.Niech dobrze wygląda w garniturze - ale jak trzeba niech włoży kamasze, i idzie w pole.A najbardziej śmieszą mnie "typki" w garniakach, jeżdzacy 50 na h swoimi audi a8 (żeby podwozia nie uszkodzić), nie potrafią nawet filtru pyłkowego w swoich 'super furach" zmienić.

bmblondyn----radio maryja ? teraz to pojechales na poziomie tych paszczakow w programie O

nie ma przedziałów wiekowych, każda prędzej czy później przejmuje ideały Matki Polki, to wyssały z mlekiem matki, i w głębi serca wszystkie takie są, choć nie przyznają się do tego, na razie.....

Gość no i co w tym strasznego
w zyciu bym takiego faceta nie chciala, bez wzgledu na to czyim synem by byl. W ogole czego on szukal w tym programie. Do jakiegos gejowskiego klubu by poszedl to by moze mial wziecie ;)