Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sirhan ad-Din an-Nabheni

Czy to stereotyp Polskiej dziewczyny czy rzeczywistość?

Polecane posty

ja przepraszam bardzo wszystkich słuchaczy RM, i tvTrwam, sam jestem pilnym słuchaczem, i wienym oglądaczem Tv Trwam, mimo, że nie znoszę ojca dyrektora, ale wyglady na temat Bibli, czy terroryzmu islamskiego, są na najwyższym poziomie.

Męski tzn. z "charakterem" .a jak zdradzi - zwykły ćwok. Nigdy nie rozpaczałam po facecie i nie będę - są gorsze problemy.

Gość normalnie nie wierze w to
bmblondyn---- mam taki stosunek do RM jak ty do geyow 🖐️

Gość po za temate

Gość ciekawe czy wy bycie wybraly
takiego chlopaka:O nie wiem o co wam chodzi z tym najezdzaniem a te laski, nie byly nim po prostu zainteresowane i nie dziwie sie. juz widze, jak faceci wybieraja dziewczyne tego typu co ten chlopak z tasmy:D yhy, jasssssssssne. 🖐️

rozpatrujemy ciagle tego ostatniego pinia :) tam bylo wiecej facetow a jednak blachary pozostaly blacharami gdyby na tasmie stanal drech i pokrecil brelokiem BMW ich oceny byly by inne ;)

Gość ej no ...jaka lipa
http://www.youtube.com/watch?v=m5efrqdgJfc 1000pkt dla tego Pana. ps wychodzi na to że prawnik/matematyk jest tak podniecający jak Lokomotywa wąskotorowa z byłego związku radzieckiego :D (trochę ciapa ale się wyrobi)

Gość no dajcie spokoj przeciez
ten facet to jakies dno. coz on w sobie ma? ani charyzmy, ani specjalnej blyskotliwosci, brak poczucia humoru... juz nie wspomne o wygladzie. No i co z tego, ze studiuje prawo i hobbystycznie rozwiazuje zad. z matmy- nie czyni go to ani odrobine bardziej interesujacym. a ze one sie z niego nabijaly? przeciez wiekszosc ludzi tak postepuje:O

Zastanawiam się, czemu 99% jakie poruszasz dot. kobiet? Czy masz aż tak ograniczony intelekt? Czy może matka za wcześnie odstawiła Cię od piersi i teraz mścisz się na kobietach? :O

tak poprawdzie to one nabijaly sie z kazdego ktory tam byl

ej no ...jaka lipa oglądacie tego następnego dresika? już laski mają mokro bo chodzi na strzelnice :D co za dno 🖐️ Te którym się nie spodobał były na nie bo mu nie ufały wiedząc że by je zdradził a ta ruda już mu uwierzyła. A jeszcze taka jedna uwaga, oberwując te dziewczyny to mam wrażenie że najlepiej to one zabawiłyby się między sobą.

miałem w swojej grupie dziekańskiej na Politechnice, araba, swoich danych osobowych miał chyba Abdullah, nie nie mi się szukać tablo ze zdjęciami, i nie przypominał zwariowanego terrorystę, spokojnego studenta, z ogromnymi kłopotami z językiem polskim. Z tego co pisze autor Sirhan, myślę, że jest on Polakiem studiującym arabistykę, gdyż zbyt dobrze pisze , nie wiem czy mówi po polsku. A sami arabowie, pomijając, ekstremę i krzykaczy, są takimi samymi ludźmi, jak my, ceniącymi spokój, i pełne szkło. Dużo złego zrobiło tych kilku szaleńców, dla samych arabów, może u nas nie jest to tak widoczne, ale mój przyjaciel z Niemiec, przyznaje, że największą krzywdę, to sami sobie zrobili, Ameryka, nie upadła, a wprost przeciwnie , z wieżowców wybudowała morski krążownik, zacumowany w Nowym Jorku, o możliwościach, Bóg raczy wiedzieć, a to jest dopiero początek, tak, że największą kleskę odniósł Osama....

normalnie padlam ale zjeby a czy kobieta która waży 150 kg jest dobrym materiałem na żone? Jak ona zadba o własne dziecko skoro nawet nie potrafi zadbać o siebie? Nie mówię tu oczywiscie o kobietach które są otyłe bo są chore. A tak by the way Tomasz Kammel ma grubą i co jakoś można?

Gość Kobieta Kamela
ma forsy jak lodu , kiedyś była inna :D na 200%

to jest naturalne, ze oceniamy sie po wygladzie i w pierwszej chwili to wlasnie decyduje o tym, ze warto sie zainteresowac przeciwna osoba. a tu wchodzi taki niedorobiony chlopaczek, ktory gada o ciasnych uliczkach i Ty oczekujesz, ze laski zechca go blizej poznac, bo jest wartosciowy. To nie jest tego typu program! Malo ktora kobieta chce nieatrakcyjnego chudzielca, romantyka wyslawiajacego sie jakby mu marchewke w d... wsadzili. A ze snilinily sie na widok nastepnego? nic dziwnego, duzo atrakcyjniejszy, normalnie mowiacy, nie probowal byc do bolu elokwentny. czy Ty naprawde nie dostrzegasz roznicy?

Gość raaczej to ne to
Ten drugi gość nie był typem romantyka i to był jego duży plus , no i jak mówią dziewcyny dobrze wyglądał :D

Gość baba jagaaa
ciekawe... okrutne to ale prawdziwe, gdybym nie zobaczyla tego faceta, a tylko sluchala, bylabym w stanie sie nim zainteresowac, bo lubie, jak ktos jest dobry w tym, co robi :) imponuja mi ludzie, ktorzy maja pasje facet nie jest w moim typie troche prawdy jest tez w tym, ze wiele dziewczyn leci na cwaniakow, ktorzy maja gadane i potrafia dobrze zbajerowac...nie wiem, z czego to wynika, moze jakos instynktownie czuja, ze tacy sobie w zyciu lepiej radza a i ktos wyzej zauwazyl, ze gdyby na tej scenie stanela gruba kobieta, reakcje oceniajacych (tym razem panow) bylyby podobne pelno jest przeciez tematow na kafe typu "jestem gruba..." i jakie porady tam sa?

poszczane? nie sadze. na pewno jego wyglad i zachowanie to spory plus, ale to co sie mowi tez wplywa na ocene. mowil inaczej, a jednak dostal kosza. wiec wyglad to nie zawsze to. znam takiego faceta jak ten pierwszy. tego nie da sie wytrzymac na dluzsza mete. ta chec bycia niezykle elokwentnym, udowadnianie jakim sie jest erudyta, brak poczucia humoru i blyskotliwosci w sytuacjach niekontrolowanych. wcale sie nie dziwie tym dziewczynom i ich decyzji

Gość Zespół Pataua
"Ja chcem romantyka, ale z kaloryferkiem na brzuchu, bmw na parkingu, kaloszami schowanymi na czarna godzine, i zeby jeszcze gotowac potrafil, no i rzecz jasna ma byc taki piekny ze na sam widok bede miala mokre gacie" Made in Poland