Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała rybka

3000zł za zespół, 2500zł za fotografa - czy to dużo?

Polecane posty

Gość defrgvefvc
mysle, ze juz na to nic nie poradzimy. ktos ma silna teorie i nic mu tego z glowy nie wybije, wiec nie ma co walczyc z wiatrakami. mi tez sie wydaje ze odpowiada ta sama osoba, bo nie skupia sie na temacie tylko na tym, zeby dokopac izie - cos tu smierdzi. jeszcze tylko z ciekawosci - o jaki blad chodzi? bo mi sie jak zwykle szukac nie chce ;) pozdrawiam wszystkich - Iza, jesli to faktycznie Twoj post wielkimi literami, to przyda Ci sie goraca kapiel ;) szkoda tracic nerwy na forumowe zagrywki - nic tym nie zyskasz. atheer - a co? zony szukasz? ;)

Gość defrgvefvc
aaaa - szydlo z worka proooooosze podaj mi linka do dobrych zdjec - ja naprawde jestem ich ciekawa, wiec jak cos znalazlas ciekawego w intenecie to prosze, podziel sie mi sie podobaja fotki z tego saamart. nie wszystkie ale sporo. nie sa typowo slubne, fakt, ale milo popatrzec, takie ciekawe sa, inne - ale one tez chyba juz jako wiesniackie zostaly uznane tutaj

to byłam ja, niestety trochę za bardzo się uniosłam!! ale wiecie ja stąd spadam. to nie na moje nerwy... pozdrawiam

do defrgvefvc bo wiesz jak nie podawałam szczegółów to się mnie czepiała/y że nie podaje ich, jak wypisałam ile za co zapłaciliśmy to się doczepiła/y że piszę na pomarańczowo,nick zmieniłam. a pisałam z tego samego nicka żeby było wiadomo kto piszę. no trudno z wiatrakami walczyć nie będę!

zresztą ten pierwszy link podany na początku odnosi się do zdjęć robionych też na zasadzie z "zaskoczenia",a nie pozowanych.

Gość Ania 092010
Faktycznie defrgvefvc to ta sama osoba co iza191126 😡 ten sam styl pisania i nawet tak samo zaczynają się zdania z małej litery. Za kogo nas uważasz? 😠 Akcja promocyjna fotografa który nic nie ma do zaproponowania nie udała się i to jest ten powód złości i brakiem kultury w stosunku do innych.

nie nie jest to jedna i ta sama osoba, polonistki się znalazły

wiecie szkoda czasu na bezowocne dyskusje. zresztą temat topiku był inny, jeżeli myślicie że tylko dlatego że zaczynam zdanie z małej litery (bo tak mi wygodniej) jestem osobą o nicku defrgvefvc to żal mi was... po prostu mamy podobne poglądy i spojrzenie na świat!

Gość fiufiufiu......
191126 i ten sam styl formułowania zdań i te same błedy hihihi

Gość defrgvefvc
Iza nic juz nie poradzisz. Ty sie tym nie denerwuj, ja kompletnie na to zlewam. Mnie sie uczepila jakas, bo jej sie nick nie spodobal - no to o czym z takimi w ogole gadac? a widac ze to pewnie jedna i ta sama osoba, bo dziwne zeby co chwile ktos nowy wchodzil i zamiast w temacie, lub na kilka innych o ktorych byla mowa to sie wypowiada akurat, ze ja to Ty. Wazne, ze my wiemy jak jest. a gdybysmy byly jedna osoba i chcialy zrobic reklame jakiemus fotografowi, to bysmy przybraly taktyke jak Ty znudzona panno, czyli zmienianie nicka za kazdym wpisem i wychwalanie go od nowa - to dosc logiczne. Twoje zycie musi byc bardzo nudne i smutne, ze bawia Cie takie zagrywki. I dalej nikt mi nie pokazal czegos dobrego z fotografii slubnej, a ja naprawde, szczerze i bez zadnych niecnych planow chcialabym to zobaczyc!!!

niektóre topiki to powinni zamknąć w połowie bo później rozwija się dyskusja nie na temat

Gość atheer
defrgvefvc, z kobietą z takim podejściem jak Twoje, takim zrozumieniem problemu to nawet na koniec świata.

Gość defrgvefvc
atheer - no cos Ty :) tozto nie wszystko, sa wazniejsze problemy niz koszty slubu. Nie sadzisz, ze za szybko troche podejmujesz decyzje o dalekich wycieczkach ? ;)

Gość atheer
defrgvefvc - za takie Twoje podejście do tak nurtującego problemu - szacunek, reszta jakoś by się ułożyła :-) tak myślę.

Witam bardzo sie interesuje fotografia i rzeczywiscie nie znajdziecie dobrego fotografa ponizej 2000zł chodzi mi o profesjonaliste z dobrym sprzetem. Ja osobiscie robie zdjęcia w plenerach i daje zawsze po 700 zdjęć obrobionych. Ale nie jestem profesjonaliską zajmującą sie tylko robieniem zdjęć. Jednak ze zdjęć akie robie ludzie są zadowoleni i świadomi kogo biorą aczkolwiek za symboliczne kwoty. A jesli chodzi o SAAM ART www.saamart.com bardzo mi sie podobają zdjęcia są ciekawe zrobione z tak zwanym smaczkiem hihi:D ale różne są gusta