Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość choholudek

moja dziewczyna mnie wczoraj załamała...

Polecane posty

Gość choholudek
teraz mi wielce pisze, co się dzisiaj tak nie odzywam. Więc napisałem o co mi chodzi, że zszokowała mnie swoją postawą i nigdy bym się po niej tego nie spodziewał. To mi odpisała "chodzi Ci o głupie kolczyki...no ja jebie..." więc odpisałem, ze chodzi o sam fakt, ze wzięła kradzioną rzecz, zamiast zjebać typa za to wziął. Że ktos teraz będzie musiał na to robić za darmo, albo mogą przez to nawet kogoś zwolnić. O dziwo odpisała "masz racje" nie wiem czy napisała to ironicznie...czy faktycznie zrozumiała, że zrobiła źle :|

Gość to mało
ją jeszce znasz. powiec jej żeby oddała je temu kolesiowi. Spotkajcie się z nim gdzieś na mieście i niech przy tobie je odda i powie ż to było głupie że je wzieła

Gość hahahahahahahahahahha
Choludek to dziewczyna!! :D Cytuje: " dzięki :* " Zaden facet nie napisal by dzięki z buziaczkiem na forum:P

Gość choholudek
nie mamy takiej możliwości, ona studiuje w innym mieście gdzie ja i gdzie mieszkamy.

Gość naiwny jestes
Ona po prostu juz Ci wiecej o takich akcjach nie powie, a co bedzie naprawde robic to sie nigdy nie dowiesz.

Gość choholudek
nie powie jej strata. Ja przynajmniej pokazałem że mam jaja i własne zdanie i brzydzę się czymś takim.

Gość iwa242424
właśnie niech odda je przy tobie. A ty jej jeszcze powiedz że to jest głupie że wogóle przyjmuje drogie prezęty od jakiegoś kolesia, który na dodatek daje jej do zrozumienia że może dostać coś jeszcze wzamian za pocałunek. A następnym razem za co? Spytaj się jej czy takie zachowanie jej imponuje? Zresztą laska chce żebyś był o nią zadrosny

Gość choholudek
ale oddanie przy mnie nie wchodzi w grę. Studiuje w mieście oddalonym od naszego rodzinnego o 120 km.

Gość iwa242424
to jak się wkońcu zobaczycie to niech prz tobie je odeśle do sklepu. Jestem ciekawa czy będzie miała foch i czy wogóle się na to zdobędzie.

Gość bojabojaboja
Fakt, ona nie ma rozumu, ale, że Ty z kimś takim jesteś to również nie świadczy o Tobie najlepiej;)

dobrze, ze zareagowałeś, dziwnie jest niefrasobliwa, jak małe dziecko - a to dorosła kobita masz swoje zdanie i już, dziwne, że reszta towarzystwa nie zareagowała za inne całus - jeszcze do tego koleś cennik ustala, ohyda dobrze, ze chociaż dziewczyna ma Ciebie, jak sama na pewne rzeczy nie może wpaść, to niech chociaż posłucha

choholudek, jesteś konkretny facet i podoba mi się to, jak myślisz Twoja dziewczyna, cóż, najwyraźniej rozumuje zupełnie innymi kategoriami i nie jestem pewna, czy powinieneś tracić przy niej czas... zachowuje się jakby zatrzymała się w rozwoju na etapie gimnazjum, szkoda Cię dla niej. Może ma zalety, z powodu których Ci na niej zależy, ale z tego co piszesz, nie wygląda ona na szczególnie mądrą. Tacy ludzie potrafią w niezłe kłopoty wpędzić innych, nie przejmując się niczym

Gość Michal Marchlewski
Fajna laske sobie znalazłeś koleś :classic_cool: Taka to sobie zawsze w życiu jakos poradzi a i ty przy niej nie zginiesz :classic_cool:

Gość to sie nazywa paserstwo
a nie kurwa darowizna, co za tepa idiotka

Gość choholudek
Do tej pory nie wykazywała tego typu zachowań...Dlatego tak jak napisałem wcześniej...nigdy bym się po niej tego nie spodziewał :| od kobiety 21 letniej wymagałbym już własnego zdania i rozumu...a tu klapa... :( jak to wpłynie na nas jeszcze nie wiem...na pewno straciła w moich oczach ;/

Gość najwyrazniej nic jej jeszcze
nie kupileś w prezencie a ona tego oczekuje

Gość przestan pitolic jak masz
takie sposoby, to gratuluje slumsow w ktorych sie wychowalas