Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gffdfggfdf

Każdego dnia dziękuję Bogu, że nie mam ochydniej cipki MOTYLKA

Polecane posty

Gość gffdfggfdf

Kocham Cię Boże

Gość gffdfggfdf
OHYDNEJ oczywiście :)

Gość ale juz marsz na kolanach
pielgrzymka do Czestochowy dziekczynna za cipka z przeprosinami za orty :O🖐️

Gość gffdfggfdf
No i już się zleciały zazdrośnice, z tymi obrzydliwymi warami na wierzchu :O

Gość Wujek Zdzichu z warzywniaka
miej za to pretensje do Boga, że jestes tępą kurwą Ty głupia pizdo :o btw. pewnie we wsi szkołe zamkneli, to sie dziecku nudzi 🖐️

Gość a ja mam i mojemu
a jakie masz cyki bo ja mam 70 C:P i motylka mam:P maz zadowolony:P wczoraj mu wysłałam MMSa:P i kupilam sobie sexy komplecik diablicy:P niedlugo przyjezdza:P

Gość gffdfggfdf
Ale wam zadziałałam na ambicję :D Hahaha. Wyzywajcie mnie ile chcecie, ale cipy wam od tego nie zładnieją 🖐️

he he dobra jest, ze tez niektorzy maja tak nudne zycie ze moga bogu tylko za cipke podziekowac:D Inne kobiety maja i nie dziekuja a ty bidulko musisz dziekowac. Szkoda tylko ze na twojej glowie polecial po kosztach :P

Gość darek63
koltuneria totalna co ma piernik do wiatraka wiekszosc facetow kreca obfite kobiece genitalia jak tez orgazm duzo seksownych soczkow itp itd jakby to tego nie nazywal byc moze w swoim wyobrazeniu chcialabys nie miec zadnych cech pluciowych tak pieknie podkreslajacych kobieca urode proponuje pozbyc sie biust tali kraglych bioder owlosienia lonowego i oczywiscie warg sromowych lechtaczki itd z tego co wiem istnieja kultury ktore dokonuja pelnego obrzezania kobiecych narzadow pluciowych zostawiajac tylko niewielki otworek na fizjologiczne plyny(okres) przykladem jest naomi campbell moim zdaniem przesliczna kobieta tak makabrycznie okaleczona ona jednakoz nie miala wplywu na to co ja spotkalo natomiast ty zawdzieczasz swoj ciasny punkt widzenia w wiekszosci sobie prawdopodobnie przy sporym udziale twoich rodzicow i oczywiscie najsluszniejszej opini kosciola rzymskokatolickiego coz trudno :( pozostaje mi tylko ci wspolczuc i zyczyc kochajacego partnera ktory przeniesie cie z mrokow sredniowiecza do nieco jasniejszych czasow zycze powodzenia

Miliony topikow na ten sam durny temat. Jesli ktos nie ma pipy prawidlowo zbudowanej (chodzi mi o wargi sromowe) lekarz widzi to podczas odbierania porodu/ pierwszego badania dziecka. Glupoty takie tutaj wypisujecie, ze moja c*pka podluzna, moja c*ipka kwadratowa. 3 mld kobiet na swiecie, 3mld roznych c*pek. Widocznie facetom c*pki podobaja sie takie jakie sa, w innym razie dawno umarlibysmy bo nie bylob komu plodzic ;)

Gość gffdfggfdf
Przestańcie mi ubliżać, to dla mnie przykre :( za te wasze obelgi musze teraz pokutować i z lubieżnością nabijać się tą piękną bułeczką, za którą dziękuję Bogu z całego serca, na dzide mojego ojca chrzestnego :(:classic_cool::o

Gość Jak Wam.......
sie chce odpisywac na taka glupia prowokacje. Dajcie sobie spokoj

Gość darek63
odp Ajron in black z grzecznosi nie zaprzecze iz tekst jest debilny bo i temat watpliwy intelektualnie ad vocem cech pluciowych kiedys w szkole uczono tak trudnych przedmiotow jak np biologia i matematyka z grubsza sa 2-ie grupy w przypadku kobiet pierwszozedne to jajniki u mezczysn jadra i drugorzedne u K. wargi sromowe lechtaczka pochwa macica itp w przypadku mezczyzn to ptasze (penis) moszna dodac mozna i jeszcze jedna grupe specyficzne owlosienie na ogol inne dla kazdej plci biust ogolnie budowa ciala nie bede tak dosadny jak pan zakuty w zelazo Ajron posiadajacy umysl typu black :) ale warto by bylo poczytac lub posluchac czegos wiecej niz disco polo nie neguje iz popularnie male kobiece genitalia zwane potocznie buleczka sa atrakcyjne ale ich przerost zwany motylkiem jest rownie a (dla co poniektoprych mezczyzn moze i kobiet) moze i bardziej atrakcyjny wielkosc penisa do celow prokreacji nie ma znaczenia niemniej jednak z tego co mi wiadomo panie wola mezczyzn o w miare prawidlowych proporcjach i pracie wielkosci 5 cm jest troszke zalosne tak samo jak owisly brzuch chude lapki nie chodzi mi o budowe pudzianowskiego ale jednakoz bracia blizniacy budza raczej wspolczucie co jak widac po tym ze jednemu z nich tylko kot dotrzymuje towarzystwa w zyciu :) tak czy siak nie mialem zamiaru obrazac pan z jednej czy drugiej strony i napisalem swoje subiektywne zdanie iz wole partnerke po ktorej widac iz jest kobieta i nie musze uruchamiac swojej mizernej wyobrazni co ona ma miedzy nozkami to mniej wiecej tyle jesli kogos urazilem serdecznie przepraszam

TO SĄ CECHY PŁCIOWE MATOLE BEZ PODSTAW EDUKACJI i dzieli się je na pierwszo i drugoRZĘDOWE biologu od siedmiu boleści :O i pisze się "mężczyzn" jeśli już chcesz używać tak trudnych słów błagam, niech ktoś wymyśli sposób na odcięcie od sieci osób pozbawionych podstawowych chociażby umiejętności poprawnej pisowni :O

Gość darek63
pani gffdfggfdf : nie sadze aby ktos ublizal to dobze iz ma pani dobre mniemanie o swoim wygladzie ale az dziekowac bogu to troszke przesada podejrzewam ze partner ktory dazylby pania uczuciem podniecalby sie zarowno buleczka jak i motylkiem problem bardziej polega na tym ze niektore panie odczuwaja osobisty dramat z powodu tzw motylka i nie zdaja se sprawy ze bardzo!!!! wielu !!! facetow to mocno kreci dla mnie brak orgazmu u kobiety bylby moja osobista porazka niby jedno do drugiego nie ma nic wspolnego ale mezczyzni na ogol jako wzrokowcy lubia sie napawac biustem talia i oczywiscie sromem lalka barbie ktora jako taka sliczna nie posiadajace wlasnie tej waznej cechy jest po prostu malo atrakcyjna i byle jaka :)

Gość darek63
pana Ajron in black za gramatyke i blad ortograficzny serdecznie przepraszam ale wlasciwie bardziej chodzilo o kontekst a nie konkurs poprawnej pisowni nie sadze (pomijajac gramatyke) aby mysl ktora staralem sie wyrazic bylaby niespojna znakow przestankowych i interpunkcyjnycz nie uzywam w necie z zasady to przyzwyczajenie z czasow kiedy szybkosc lacza byla kikukrotnie mizerniejsza od dzisiejszego faxu ą ę ć ż ź sa mi znane lecz ich nie uzywam za co pana zacietrzewionego pana niby miodka jeszcze raz przepraszam p.s. nie da sie zbanowac tak wielu osob ktore pana wkurzaja :( proponuje polaczyc sily z antkiem emigrantem bo to podobnej klasy indolent tylko w innym temacie alec zawsze by to byla bratnia dusza :)

Gość yocoloco
A jak taka cipka motylek wygląda ? Można zdjęcie prosić ? Bo może taka mam a nie wiem :P

Gość spoko panna
Nie chcę oceniać poziomu wiedzy obydwu wypowiadających się powyżej panów, ale stwierdzenie: pan zakuty w zelazo Ajron posiadajacy umysl typu black mnie rozbawiło. Ajron, nie gniewaj się na Darka i przestańcie się kłócić, chłopcy! Ma Maryna dwa warkocze - podzielita sie! :) Ja mam poważniejszy problem niż autorka wątku, bo uwielbiam seks, w szczególności seks oralny, a mój partner nie lubi i nie chce :(((

sraty pierdziaty, że tak powiem - piszesz bzdury facet i jeszcze na dokładkę waląc podstawowe błędy na poziomie 1 klasy szkoły podstawowej, tłumacząc się potem jakimiś wolnymi łączami tak na marginesie - dla mnie zwisające fafluty są maksymalnie odstręczające, więc nie generalizuj, że każdemu facetowi "bujne genitalia" (co to w ogóle za konstrukcja słowna :O ) się podobają "zakańczam" tę jakże interesującą dysputę prostą radą - kup sobie słownik i podręcznik do biologii

Gość spoko panna
yocoloco, przeczytaj sobie wpis darka63 z 12:18 to sobie wyobrazisz... ;)

Gość darek63
spoko panna : to faktycznie dramat niemalze od niemowlaka najwieksza frajde sprawial mi seks oralny wlasnie i glownie !!!!! w roli aktywnej stad byc moze moje podniecenie do motylkow :) boc co innego jest calowanie uda a co innego pelna geba szczescia sorki za tak malo wysublimowana przenosnieco do partnera wspolczuje podejzewam iz sprawa jest trudna bo to sie wiaze za przeproszeniem katolicko-koltunskim wychowaniem obecnie jestem z partnerka ktora wielokrotnie musze prosic aby dala sie tam pocalowac pomimo iz doprowadzam ja w ten sposob do orgazmu niestety ona uwaza to za niemoralne tak niestety zostala wychowana jeszcze smiesniejsze :( i dramatyczne jest to ze od czasu kiedy sama doprowadzila sie do szczytu pieszczac mnie oralnie tak sie tego wstydzi ze nie szdze aby sie zdzecydowala na powtorke :( nadmienie ze nie tylko jest to wina sp babci (ona ja wychowywala) ale i szerokiego grona kolezanek o roznym poziomie wyksztalcenia i intelektualnym taki niestety jest nasz kraj pozdrawiam i zycze zmiany pogladow partnera

Gość spoko panna
Darku, może wymienimy się partnerami, co? ;) Mój facet ma poglądy dokładnie takie same jak twoja pani - nie jest wierzący, ale mimo to takie "dewiacje" jak to określił uznaje za fe! Zaproponowałam kiedyś seks na balkonie - bez obaw, było OK, bo nie dość że był to środek nocy, no nie wiem 2 czy 3 nad ranem, to balkon ma tak zabezpieczony, że widoczność spod bloku zerowa - a ten, że mi odbiło i że terapeuty mi będzie szukał... A kiedy chciałam się kochać rano i wieczorem, nazwał mnie nimfomanką...

Gość darek63
yocoloco tu masz drastyczny przyklad http://www.chirurgia-plastyczna.tv/zdjecia-przed-po/plastyka-warg-sromowych-labioplastyka nadmienie iz zdjecie jest czysto medyczne brak owlosienia lonowego jet specjalny do bardziej przejzystego przykladu moje subiektywne zdanie przed bardziej mi sie podobalo bylem kilka lat z dziewczyna o podobnej budowie i pomijajac to ze miala 16 lat jezdzila konno byla i jest bardzo aktywna nie powodowalo to u niej dyskomfortu ani fizycznego a tym bardziej psychicznego bylem jej pierwszum partnerem starszym o 20 lat dzisiaj ona ma 26 lat mieszka w norwegi pisze to dlatego iz jedno co ja wpienialo to duze i mocno obwisle piersi i tylko taka plastyke niedawno zrobila jesli chodzi o dol niemiala i niema takiego zamiaru :)

Gość darek63
spoko panna fajna sprawa ja sadzilem iz tez jestem luzak mieszka w w-wie i takokol polnocy po kilku glebszych moja panna mlodsza o 20 lat piescila mnie oralnie na srodku podworka gdzie mieszkam od 40 lat pomimo uplywu lat 10 wszyscy maja niezly ubaw za ten 3-ci program nie sadze abys na mnie reflektowala bo stary dziad ze mnie 1963 co prawda moja obecna z 1979 ale tak jak mowie musze sie niemalze nablagac aby dala sie tam popiescic lubi seks dochodzi po kilka razyale wstydzi sie tego i wolalaby pewnie po ciemku i ogolnie koltunstwo totalne wiesz uwaza ze tylko ptaszek do dziurki zadne jezorki paluszki i inne zabawki choc to trudna sprawa bo ostatni jakos tak po balandze wlozyla se kremowke miedzy nozki a co dalej to juz sie pewnie domyslasz ogolnie jest taka troche popieprzona ale kocham ja to i jakos cierpie w milczeniu zycze sukcesow z faciem albo wymien na nowszy modekl :)

Gość yocoloco
o, dzięki. Faktycznie nie za ladnie to wyglada. Ale ze mną w takim razie wszystko oki :D