Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mammalociuchow

czy wy tez macie malo ciuchow

Polecane posty

Gość mammalociuchow

ja np mam tylko jeden plaszczyk na zime i 2 kurtki. ale ta jedna to taka bardzo gruba wiec prawie wcale jej nie nosze bo rzadko kiedy jest az taki wielki mroz. dodam ze plaszczyk to juz chyba 5 zime bede nosic a kurtke 3 lub 4. wogole mam malo spodni, sweterkow bluzeczek

Gość nie rozumiem w ogóle
to dlaczego sobie nie kupisz więcej?

Gość adm budynków komunalnych
ja tez mam mało, nie lubie wydawac kasy na ciuchy

ja mam bardzo duzo,ale w wiecej jak w polowie nie chodze...ale wlasciwie to nie rozumiem,o co chodzi:)

Gość tak mysle
tez moge ci odstapic troche rzeczy....

Gość welaflexx
a czemu ma sluzyc polowa zakladanych tu tematow? nie podoba ci sie to kurwa nie wchodz siostra:o

Gość ja mam duzo w chooj
pelne szafy w dwoch mieszkaniach, a i tak przewaznie nosze jakies tam ulubione... no i caly czas cos kupuje, bo mam jakas nowa wizje stylizacyjna:D ja w ogole mam tak, ze przez miesiac nie moze mi sie powtorzyc stroj, jakis tam jeden elemet moze, ale nie calosc. aaa... i mam pelno toreb, szali, chust i bizuterii- to moje ulubione dodakti.

Gość mammalociuchow
zalozylam temat po to zeby sie dowiedziec jak to wyglada u was. mam malo ciuchow bo nie moge sobie pozwolic na wiecej :-(

Gość bardzo mało to moze i nie
ale mało tak, w dodatku chodze tylko w niektórych bo reszta jest brzydka, sprana albo znoszona, jak tylko mam jakąś kase kupuje nowe rzeczy

Kombinuj więc z tym co masz, doszywaj, przeszywaj, przejdz sie po lumpeksach - mozna kupić naprawdę fajne i niepowtarzalne rzeczy!

Gość bardzo mało to moze i nie
moppy, skąd jesteś, może autorka albo kotoś inny będzie zainteresowany

Gość nie przejmuj sie ja mam jedna
ja mam jedna torebke od 4 lat, ktora uwielbiam bo jest wygodna, pasuje wg mnie do wszystkiego dwie pary spodni dwie kurtki - na zime i na wiosne/jesien kilka koszulek 3 bluzy i tyle...

Gość pani filfilionka
ja posiadam tylko dwa plaszcze - jeden na zime i jeden na wiosne i chociaz mnie stac kupowac sobie nowy co miesiac to nie kupuje. dodaje, ze moj plaszcz tez ma juz 5 lat i planuje w nim przechodzic jeszcze ze dwie. co roku oddaje do profesjonalnego czyszczenia. nie byl jakos kosmiczne drogi, kupilam na zimowej przecenie z 600 na 300 zlotych - wtedy to bylo sporo kasy ale jest wart swojej ceny. po 5 latach wciaz wyglada jak nowy. uwazam, ze warto zainwestowac w dobre i klasyczne ubrania jako baze, wystarcza jedne jeansy, jedne spodnie na kant, jedna bluzka koszulowa, jedna marynarka, jeden sweterek rozpinany i jeden z dekoltem V. reszte mozna dokupic tanio w lumpeksach. sama posiadam kilkanascie fatalaszkow z lumpeksow i bardzo je lubie. np. kiedys kupilam spodnice z cekinami, teraz bardzo modna za 80 groszy bo byla na kilogramy. albo spodnie sztruksowe lee za 3 zlote. autorce radze pochodzic i poszukac, czasem za 100 zlotych w lupeksie mozna sie obkupic tak, ze sie do domu nie doniesie.

Gość annamarriiaia
ja tez mam malo ciuchow nie mam na nie kasy (dziwie sie innym studentkom, skad maja co miesiac tylr kasy:o) a w dodatku jak juz chce sobie cos kupic to nic mi sie nie podoba... :o

Pani filifionko po pierwsze gratuluję nicku, powróciłam do dzieciństwa i ukochanych muminków ;) po drugie masz rację , można tam wyszperać " perełki"