Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skarbek2803

Poszukuje osob do współpracy

Polecane posty

Witam jestem z okolic Lubaczowa,Jarosławia i Rzeszowa chciała bym zaproponować współpracę osobom które nie maja zajęcia. Jestem studentką w Rzeszowie. Współpracę z Oriflame możesz traktować jako podstawowe zajęcie lub jako sposób na zasilenie domowego budżetu. Możesz też kupować taniej dla siebie, swojej rodziny i znajomych. Pracujesz wtedy, kiedy masz czas i ochotę - ta praca dostosowuje się do Twoich potrzeb! Nie musisz zamawiać co katalog ani za określoną kwotę.. Jeżeli wpiszesz się do mnie dostaniesz kosmetyk gratis :))) O szczegóły proszę pytać GG 5187882; asia892@poczta.onet.pl; Zapraszam na moją stronę internetową www.my.oriflame.pl/1141810

no jezeli komuś sie nie podoba to trudno ale sa osoby naprawdę tym zainteresowan i jest to ich pasja i sposobem na zycie

Gość sama nie przpadam
za tymi sektami ale moge zareczyc ze to daje niezle rezulataty smialam sie kiedys z sasiadki a ona teraz jakims pieprzonym dydrektorem nie wychadzac z domu jest z 8000 tys na mc

Gość sama nie przpadam
dawno temu ale nie mialam cierpliwoesci ,pochlonieta wlasna praca ona byla bezrobotna, czasu w pip i wykorzystala swoje 5 min pewnie ze moze wiecej :) tylko ze ona teraz to pieprzy :) jej grupa i podgrupy buduja sie same :) ona juz nie wiele robi poza sprzedawaniem tego co znajomi zamowia :)

Gość jesteś jakaś głupia
czy ludzi masz za durni?

Gość sama nie przpadam
ja czy autorka ? bo jesli mnie masz na mysli to pierdoli mnie co wypisujesz

no tak na tym to polega później juz nic nie musi robić to ludzie na nią pracują.. A ty może chcesz spróbować jeszcze raz ??? Teraz będzie promocja w katalogu świątecznym. Bedze 90zł rabatu i kuferek kosmetyczny za uzyskanie 100punktów w zamówieniu

Wiem ze niektórym osobom to nie odpowiada ale jak nie pasuje coś ja nikogo do niczego nie zmuszam . Jeżeli osoba chce być konsultantka to będzie. To tylko czyjaś decyzja i tylko

Gość sama nie przpadam
dziekuje :) jestem w tej chwili dobrze sytuowana ale nadal jestem pochlonieta swoja praca

Gość sama nie przpadam
choc nie powiem jestem klienka :) a i moj partner lubi pachniec kosmetykami orif.

nie chodzi o to żeby chodzić i budować swoja grupę tylko o kupowanie kosmetyków dla siebie po cenie hurtowej zamiast wydawać pieniążki w drogerii:) ale jak nie to nie :))

Gość do sama nie przepadam
taaa, dobrze sytuowana i uzywa shitu z oriflame :D prrrrosze cie :D

Gość sama nie przpadam
kupujemy oboje :)

wiec co to szkodzi kupować u siebie kosmetyki i mieć tańsze niż dawać komuś zarabiać . Ja właśnie tak zrobiłam chciałam używać kosmetyki z Oriflame ale wydawały mi się za drogie i zapisałam się do oriflame :)

Gość sama nie przpadam
do sama nie przepadam-----dlaczego nie skoro mi to odpowiada ? tylko dlatego ze mam pieniadze musze jak jakas snobka kupowac z gornych pólek ? cos chyba nie tak prawda ?

do sama nie przepadam jak nie lubisz tych kosmetyków to trudno:) ja je uwielbiam. Wiesz a ty może się zraziłaś bo może ktoś ci źle dobrał kosmetyki

Gość sama nie przpadam
skarbek2803 --kupuje wlasnie u tej sasiadki bez jakiejkolwiek marzy :)

Gość sama nie przpadam
:) ja rowniez pozdrawiam

Witaj Mam na imię Justyna mieszkam na Podhalu jeżeli ktoś byłby zainteresowany kupnem kosmetyków bądź zapisaniem się do klubu Oriflame zapraszam na moją stronę internetową: http://my.oriflame.pl/papuga bądź do skontaktowania się przez meila papuga.oriflame@gmail.com lub gg 1685533. Klienci mogą u mnie zamawiać z całej Polski nie tylko z Podhala.

Gość kosmetyka z ORI
zapraszam chetnych do wspolpracy z ORIFLAME i FM GROUP kontakt : GG:7677548