Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczynaaa kłammcyy

FACET- NOTORYCZNY KLAMCA.

Polecane posty

Moj facet cały czas mnie klamie.I nic sobie z tego nie robi.Twierdzi mnie mnie kocha zalezy mu to dlaczego tak sie zachowuje.Jak swiadomie mozna ranic druga osobe.

Gość KUNE-gunda
Oj powiem Ci, ze chyba nieciekawie trafiłaś, bo nic dobrego z tego nie wyniknie... Przynajmniej dla mnie nie wynikło nic dobrego, bo mój kłamał jak najęty. Skończyło się bardzo żle , niestety.

Jeżeli już to mówi się "mój facet mnie okłamuje" a nie "mój facet mnie kłamie" do podstawówki biegiem marsz! uczyć się polskiego skąd w XXI w jeszcze biorą się analfabeci?:O

Moj ciagle kłamie.Juz dzis mnie oklamal.Niby nic ale od malych rzeczy sie zaczyna.

Mój też kłamał, a skończyło się na tym że przesiedział cały dzień w piwnicy i chlał, a jak zachciało mu się spać, to położył się na mojej wycieraczce i chrapał że echo szło na parter z 2go piętra. A wszystko dlatego, że odkryłam jego flirty... No i poza faktem, że w ogóle kłamał jak najęty, to w dodatku okazał się alkoholikiem :/

Napisala mu sms " ze mam tego dosc, tych jego ciaglych klamastw, ze niecche sie z nim spotykac i ma do mnie wiecej nie przychodzic.I nie cche z nim byc.I to jest KONIEC".

PRObowalam z nim pogadac osobiscie ale nie ma czasu.Wczoraj umowilismy sie , powiedzialam ze musimy pogadac.Mial przyjsc i przez caly dzien do mnie nie dotral.Dzis tak samo. A ma urlop wiec duzo czasu wolnego ma ale nie dla mnie.Niemialam wyjscia chcialam to zakonczyc a nie bede na ksiecia czekala az wkoncu do mnie przyjdzie.

Więc nie ma czym sobie głowy zawracać. Tylko nie bądź głupia i nie wdawaj się z nim w żadne dyskusje, gdyż zamydli ci oczy słodkimi bajerami, a Ty naiwnie uwierzysz i już będziesz przy nim spowrotem.

Gość KUNE-gunda
Tak właśnie! Nie wdawaj się w dyskusję i nie pozwól by cię omotał kolejnymi kłamstwami...Bądź stanowcza, bo dobrze robisz chcąc odejść z chorego, opartego na oszustwie związku..

Po tym sms zaczal do mnie wydzwaniac.Odebralam.Ze on tak tego nie zostawi i musimy pogadac.Ma zaraz byc u mnie. Ze jak ja moge gadac takie glupoty ze to koniec.

Gość KUNE-gunda
I wiadomo... Ty dasz się uwieść kolejnym pięknym przekonywaniem, a on dalej bedzie kłamał, bo notoryczni kłamcy się nie zmieniają, ale o ty przekonać się możesz tylko na własnej skórze... Pozdrawiam...

Dzwonil do mnie z godzine temu.Juz jechal do mnie.I co dalej go niema.To nie ma sensu.

Gość KUNE-gunda
Coś daleko mieszka...haha :)

Gość jusiax
dojechał? ;)

dojechal po 2 h.Pogadalismy , powiedzialam wszystko co mnie boli.I ze niechce byc z nim.Zabral tylko swoje szpargaly i poszedl.Wylaczylam tel.

Gość notoryczny klamca..
zawsze znajdzie naiwna desperatke, ktora zroobi wszystko, lacznie z wysluchiwaniem klamstw, byleby tylko moc z nim byc. idiotek na tym swiecie nie brakuje. ty sie nie przejmuj. nareszcie pozbylas sie glonojada.

Gość Michal Marchlewski
Ciągle kłamie - a najbardziej jak mówi, że kocha i że mu na tobie zależy, prawda?

Gość indywidualna 2009
Tez mialam faceta ktory notorycznie kłamał i teraz jestem zdrowsza bo nigdy by nie przestał a ja ciagle chodziłabym rozżalona ...powodzenia znajdziesz takiego ktory Cie bedzie szanował bedzie dobrze zobaczysz

Gość jusiax
gratuluje, mam nadzieje, że wytrwasz w tym postanowieniu, bo jest mozliwosc ze odezwie sie za jakis czas. Pozdrawiam :)

Gość sawer i to
Faceci są kłamcami a kobiety są zawsze naiwne :)