Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chaos123

Czy to moga byc objawy ciąży ??

Polecane posty

Do spodziewanej miesiaczki zostały jeszcze 4 dni i czy to moga byc objawy ciąży ?? : - strasznie bolace sutki (zaczerwienione i powiekszone) - Zyłki pojawiajace sie na piersiach - przy dotyku piersi czuc tak ja by sie pojawiały roztępy - boląće piersi -bobolewanie prawego jajnikia i czasem całego dołu -pojawienie sie gestego białego śluzu (mało go) -temp 37,3 -czete oddawanie moczu - senność i zmęczenie Czy któraś z Pań miała takie objawy ciąży ??

Gość hjdklvbgdfjk
nie....czy to tak ciezko poszukac w googlach? Zylki na piersiach, czeste oddawanie moczu nie pojawia sie we wczesnej fazie ciazy. Poza tym nie czujesz jak pojawiaja sie rozstepy:o

mogą być. hjdklvbgdfjk - ja sikałam jak głupia dosłownie jeszcze zanim sie o ciąży dowiedziałam i tak już zostało do samego rozwiązania!przez całą ciążę korzystałam z toalety średnio co 30 minut! jedyną rzeczą ktora mnie interesowała to gdzie są toalety na mieście :P więc nie gadaj ze nie ma takiego objawu.

Śmiać mi się chce jak ktos pisze ze żyłki się pojawiają na pierisach jeszcze przed terminem @ :D Żyłki na piersiach pojawiają się w II tymestrze, gdzies na poczatku , związane jest to z większym przepływem krwi ;] bolące sutki i zaczerwienione to moze powodowac prolaktyna;] reszta może byc objawem ciązy jak równiez obajewm nadchodzącej@ powodzenia":)

Gość zullaaaa
no mi sie pojawiły żyłki na piersiach 5 dni przed @ było ich niewiele ale sie pojawiły !!! teraz jak jestem w ciazy to mam ich wiecej... ale przed @ moga pojawic sie żyłki i to moze byc własnie objaw ciąży...

Gość a mnie się w 2
poprzednich ciążach pojawiły odrazy żyłki na piersiach. Teraz do okresu mam ponad tydzień ale żyły już sa więc i bez testu wiem że się udało. Więc nie piszcie głupot. Każda kobieta przechodzi inaczej. Ja widzę po piersiach są pełne, ciężkie, pełno na nich żył i sutki pieką. Biały śluz to też może być oznaka ciąży, chociaż czasem przed okresem tez jest biały.

kobietka z forum mi sie juz zylki pojawily w pierwszych tygodniach ciazy...a nie w 2 trymestrze, nie wiem czy ih nie mialam przed @ bo nie zwracalam na nie uwagi

Gość dajcie spokojjjjjjj
ja mialam zylki na piersiach jeszcze przed okresem.ja to praktycznie od poczatku wiedzialam,ze jestem w ciazy.test robilam na 2 dni przed @ i wyszedl pozytywny

Gość sandra88
mnie tez pojawiły sie zyłki na piersiach i to było przed okresem...:) i to był objaw ciąży

Gość a piekły was sutki caly czas
czy tylko jak się je dotknęło i czy czułyście jakbyscie miały pełniejsze piersi? takie cięższe?

Gość zullaaaa
no własnie dokładnie takie miałam...nie mogłam stanika nosic... piekły mnie okropnie i były czerwone i gorące... i takie nabrzmiałe i pojawiło sie dosłownie kilka zyłek..teraz juz mnie tak nie bola ale zyłek za to jest wiecej

Gość lady cos tam
a nie odstawiłas niedawno tabletek anty?

Gość naommi 28
A mi pojawila sie jasna delikatna kreska pod brzuchem To byl pierwszy objaw:)

Gość a u mnie
piersi zrobily sie nabrzmiale (czuc bylo, ze sa takie pelne) ale te objawy o ktorych napisalas moga swiadczyc zarowno o ciazy jak i nadchodzacym okresie.. do moich oznak nalezala jeszcze ...zwiekszona wilgotnosc, chodzilam caly czas do toalety, bo myslalam, ze zaraz okres dostane ;)

Gość luiza de milagrosssa
a kiedy ci sie ta kreska pojawiła nad brzuchem??

Gość kraska to mi sie pojawiła
w 7 meisiacu i zniknęła 4 miesiące po porodzie

Gość a czy w czasie owulacji moga
być takie pełne piersi?

Gość naommi 28
pojawila sie na tydzien przed okresem,ale bardzo delikatna Potem zaczela stopniwo ciemniec

nie brałam tabletek anty... i nigdy nie miałam takich objawów... robiłam tes i wyszedł negatywny ale robiłam go 5 dni przed @ to moze byc niewiarygodny...noi czesto chodzie do wc nawet w nocy sie budze

Gość luiza de milagrosss
i zadnych innych obajwow nie mialas?a piersi cie nie bolały nie urosły?

Gość naommi 28
u mnie inne objawy pojawily sie juz po terminie @

Gość ytyt
a test ciążowy ;/ ja bym racxej spróbowala go zrobic...

piersi mnie 2 dni przed @nieraz bolały ale teraz jest inaczej bardzo bardzo bola mnie sutki...a piersi tak nie za bardzojak dodtkne je z boku to bola

Gość luiza de milagrosss
Chaos nie wiem jak ci poradzic bo ja sama nie wiem czy nie jestem w ciazy i w szoku sobie strasznym zyje nawet nie mam odwagi testu zrobic.Do gina jestem umowiona za tydzien to sie wyjasni.Ja odstawilam tabletki anty to sie pocieszam ze u mnie moze zaburzenia hormonalne..Piersi mnie nie bolą ani sutki..ani czesto nie chodze do wc chociaz gdyby to byla ciaza to to juz byłby gdzies 7 tc..mam jednak nadzieje ze nie jest t ciąza.

no ja ci zycze zeby było po twojej myśli :):) ja w sumie starałam sie kiedys o ciaze ale sie nie udało wiec dalismy sobie spokuj...i nigdy nie miałam takich objawów i mysle ze moze to jest to

Gość luiza de milagrosss
ja tez ci zycze zeby było po twojej mysli:)zrób test za kilka dni.to bedziesz pewna.Prznjmniej sie nie boisz ciazy bo ja panicznie:(

no ja maze o ciąży bo tyle razy sie juz staraliśmy... boje sie własnie ze to moga byc objawy na @ mimo ze nigdy takich nie miałam...

Gość luiza de milagrosss
to cię moge troche pocieszyc ze to raczej na ciąże ale to tylko co wczytałam w necie to takie objawy są...wiec pewnie zostaniesz mamusia..:)a ile masz lat?

obyś miała racje ja mam 25 i wydaje mi sie ze juz najwyzszy czas na dzidziusia :)

Gość zullaaaa
ja kochane kobietki zycze wam jak najlepiej :)