Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chaos123

Czy to moga byc objawy ciąży ??

Polecane posty

ja objawów ciązowych dopatrywalam się przez kilka cykli, i za każdym razem biegalam sikac co pol godziny i miałam bóle pobrzusza ale w cyklu gdy się udało to już tydzien przed terminem @ i testem pojawiły się własnie zyłki na piersiach, a wcześniej ich na bank nie miałam bo gdzieś o tym czytałam i sie obserwowałam. Teraz żyłki są większe i jest ich więcej, ale wtedy były też widoczne i nie wmówiłam sobie bo mąż też je widział. Kolejnym objawem ktory pojawił się tylko w tym szczęsliwym cyklu było jakby gilgotanie wewnątrz od brzucha w kierunku pochwy. No i piersi, jeszcze przed testem zmieniłam staniki na większe.

mnie jeszcze przed terminem@ bolały piersi ale tak inaczej niz przed miesiaczka bo tak bardziej przy wezłach, po bokach i to jest ponoc taki wczesny objaw, a bole podbrzusza mialam ale takie same jak przed kazdym @ no i bylam troche bardziej zmeczona niz wczesniej i bylo mi nie dobrze

Ja o tym że będę mamą dowiedziałam się trzy dni temu i jestem w 8 tygodniu ciąży.Ja osobiście nie miałam żadnych objawów podobnych do tych co Ty opisałaś...Od samego rana miałam ogromne mdłości i zawroty głowy no i oczywiście zanik miesiączki...ale każdy organizm inaczej reaguje najlepszym dowodem na to czy jesteś w ciąży jest test ciążowy...:)

ja robiłam test i wyszedł negatywny ale to było 5 dni przed @ to chyba tak do konca moze zle wykazać

Gość zullaaaa
no jasne troche sie pospieszyłaś :) ale rozumiem ciekawosć poczekaj i zrób najlepie po spodziewanej miesiaczce

ja robiłam test 2 dni przed spodziewana mesiaczka i wyszedł pozytywnie. ale ja bardziej czułam intuicyjnie ze jestem w ciazy :)

Gość zullaaaa
wydaje mi sie ze 2 dni przed @ moze cos wykazać ale 5 dni to chyba za wczesnie

Gość gość
W moim przypadku żyłki na piersiach pojawiły się kilka dni przed terminem @. Do tego delikatne pobolewanie piersi (również kilka dni przed @). I to była ciąża:)

Gość gość
pierwszy ból brzucha kiedy u was wystąpił?kiedy już byłyście w ciąży. Albo ból brzucha przed testem?

Gość mala miki
Witam od dwóch dni mam bolące piersi często oddaje mocz mniej wiece co dwie godziny. Robiłam,dzis test i byl negatywny nic z tego nie rozumiem