Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szczypawiczka

Co zrobić,aby sie nie wkurzać!!

Polecane posty

Słuchajcie - jestem osobą wybuchową. Czasem nie potrafie sie powstrzymać i juz jest ...Nie chodzi o to,ze czepiam sie o byle co,chodzi raczej o sprawy ważne np,wykorzystywanie w pracy,niesprawiedliwość. Mam doła teraz,bo przypominam sobie całe ostatnie 4 lata,ja moi wspołpracownicy mnie wykorzystywali itp.Niby dawna sprawa,ale to we mnie siedzi i nie daje rady tego wyrzucic,dogaduje kolezance i sie mszcze ( mam juz ugruntowana pozycje) Niby mam racje,ale czuje potem niesmak:( Jak soebie z tym radzic,aby nie miec potem wyrzutów sumienia.Odbija to sie tez na moim zdrowiu!

Gość wizyta u psychologa
50 zł. Może się nudzisz? Zajmij się czymś konstruktywnym. Zostań wolontariuszką w hospicjum. Zobaczysz prawdziwe cierpienie - wszystko stanie się nieważne.

Bardzo chciałabym sie ponudzic:) A o prawdziwym cierpieniu akurat mowic mi nie musisz:) Chyba ktos nie zrozumiał mojej wypowiedzi:)

Gość mądralasralalalala
też jestem nerwowa i zazwyczaj wyżywam się na innych. Ktoś kiedyśmi powiedział, że za którymś razem mi się uda. Nie nakrzyczeć, nie nawydzierać się...I warto żyć dla tego razu!:)