Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona górka

porodówka Zielona Góra

Polecane posty

Gość zielona górka

Witam, mam pytanie odnośnie porodówki w Zielonej Górze? Czy ktoś może mi napisać co jest wymagane do szpitala, co trzeba mieć dla siebie i dla dzidziusia? I jakie są tutaj warunki, jacy lekarze, położne, czy podczas porodu można chodzić itp, czy jest "nakaz" leżenia? Z góry dziękuję za odpowiedzi

Gość to ja chętnie
też się dowiem bo mam zamiar rodzic w zg ;)

Gość zielona górka
No nie wierzę, żeby w Zielonej Górze nie było dziewczyn, które mogłyby nam tu pomóc:(

Ja rodziłam 9 m-cy temu. Jeśli chodzi o potrzebne rzeczy, to oczywiście kosmetyki dla Ciebie, koszulkę do porodu dają, chyba, że wolisz własną. Wkłady poporodowe również dostaniesz po urodzeniu malucha.Dla dzieciaczka trzeba mieć piluchy i chusteczki nawilż.Ubranka na czas pobytu w szpitalu również zapewniają,ale oczywiście można mieć własne...No nie wiem,co jeszcze chciałybyście wiedzieć. Pytajcie, jeśli będę wiedziała-odpowiem. Acha, co do porodu sn trudno mi powiedzieć cokolwiek,bo miałam cc.

Gość zielona górka
Dziękuję bardzo za odpowiedź:) A mam jeszcze pytanko, czy po urodzeniu dzidziuś cały czas przebywa z mamą na sali? i czy położne są pomocne tzn" nie wredne"?