Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam22lata

chce sie dzisiaj zabic

Polecane posty

Gość mam22lata

pragen tego zeby ktos przyszedl i mnie zabil

Gość chceumrzec
jest mi zle strasznie zle i nie potrafie sobie z ty poradzic

Mogę to nakręcić kamerą i sprzedawać w internecie?

Gość wstrzymaj się do jutra
Jutro debilny pomysł wywietrzeje wraz z poranną gimnastyką i ruszaj w świat zdobywać go .

Gość chceumrzec
jak chcesz nie a sprawy dzisiaj bedzie oj koniec albo sie zaćpa ,albo zapije albo otruje tabletki chce zejsc z tego swiata nic mnie juz nie cieszy nic kompletnie wszystko mnie doluje nie widze ani jednej pozytywnej rzeczy na tym swiecie

Gość KAFFFFFFF
Tak naprawdę to co się stało???? Wywal to z siebie!Może coś zaradzimy.

Gość hdgfyedcdecbjdn
Nie szalej , przystpouj , posłuchaj hip hopu

Gość chce sie zabic
moi zyciem zawladnely pieniadze gdy ich nie ma nie ma dla mnie szczescia nie liczy sie milosc tylko kasa nie chce sie juz uczyc chce rzucuci szkole ,byly wielkie plany....niestety tacy ludzie jak ja dla torych najwazniejsze sa pieniadze musza zniknac z tego swiata

Gość bbaarrrtt
to nie zabieraj swoich narzadow do nieba wydrukuj ankiete

Gość chceumrzec
uwazam ze wszyscy beda ieli lepiej moje dziecko moj facet poszuka sobie kobiety ktora bedzie go kochac -ja niestety tego mu nie dam,nikt w moim zyciu nigdy mnie nie wspieral ja tez nie potrafie ,rodzice nigdy nie powiedzieli mi kocham...nie chce dalej zyc kazdy kolejny dzien jest coraz gorszy nie chce sie budzic nie chce juz zyc

Gość chcesiezabic
to nic nie daje ...on sam widzie ze dla mnie najwaniejsza jest kasa obiecal mi dom i domu nie bedzie bo nie ma kasy ,chce umrzec -studiuje kierunek ktory wogole nie sprawia mi radosci ,nie chce mi sie uczyc ,nie chce mi sie juz zyc ,zygam siedzeniem w domu z dzieckiem a on nie pozwala mi isc do pracy mam juz dosc............dzisiaj to zorbie bo musze nie chce sie juz meczyc

Gość KAFFFFFFF
Chcesz umrzeć no dobrze,ale czy pomyślałaś o dziecku? Kto go wychowa? Kto mu kiedyś powie-KOCHAM CIE! Musisz zyć dla niego!!!!!!!!!

chce sie zabic moi zyciem zawladnely pieniadze gdy ich nie ma nie ma dla mnie szczescia nie liczy sie milosc tylko kasa nie chce sie juz uczyc chce rzucuci szkole ,byly wielkie plany....niestety tacy ludzie jak ja dla torych najwazniejsze sa pieniadze musza zniknac z tego swiata Myślisz, że komuś będzie żal takiego pustaka? Wyświadczysz jedynie ludziom przysługę.

Gość VB o pieniądzach to podszyw