Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aleksandra_mala19883

co zrobić...

Polecane posty

Witam.... Mam prosbe zeby odpowiedzi byly madre i przemyslane... bo nie bawia mnie glupie teksty.... Chcialam sie zapytac co robic: poklocilam sie z chlopakiem, wczoraj mialam ciezki dzien(kilka problemow skumulowalo sie) i powiedzialam do niego, ze chcialabym duzo czulosci,, ale typu pocalunki, objecia, przytulanie... a wieczorem nie chcialam sie kochac... wiec uslyszlalam tylko ze jest dla mnie nie wystrczajacy robie z niego wariata, i on chce odpoczac... dzisiaj to samo:(... Wiem ze jest w tym moja wina, ale jak moge to naprawic? czy odpoczynek jest dobry w tej sytuacji? Czy jest cos co moge zrobic by to zmienic co wyszlo?

czyli co zrobić? nic? usiąśc i czekac? ile?

nie czekać wiesz to nie takie proste i zależy od wielu rzeczy czy mozesz z nim porozmawiać a nie tylko słuchać jego pretesji

probuje rozmawiac, dzwonie- nie odbiera, juz na smsy nie odpisuje, sotatni smsa byl z zadaniem zebym dala Mu spokoj... napisalam co do niego czuje i ze nie wierze ze w ciagu kilku sekund przestal mnie kochac

twój facet powinien wiedzieć że tak zwane czułości nie muszą się skończyć seksem/ograniczać tylko do seksu... to podstawowa wiedza jeśli tego nie zaakceptuje to lepiej go zostaw

przykro mi ale coś z nim jest nie tak skoro sex jest dlaniego ważniejszy od twojego zmęczenia

lewiatan gdzie ty się chwałeś niewiedziałam że istnieja tacy ludzie a znam wielu

Niby wie... czemu "niby"? bo jak rozmawiamy o tym, to wie ze mam obawy przed tym, bo jestem bardzo niedoswiadczona i jest moim pierwszym partnerem w tych sprawach... tylko ze wydaje mi sie ze to sa slowa, bo kiedy przychodzi co do czego jest inaczej.nie zdaza sie to czesto, ale ran na dlugi czas... mnie to dobija i brak m sil

a moze on po prostu czasami tez jest zmeczony i nie ma sil i tak reaguje, tylko nie potrafi mowic o swoich uczuciach?i o tym co go boli?.... moze to ja jestem zla?... bo na codzien naprawde jest wspanialy, potrafi mnie wspierac, pomagac, czuje sie przy nim dobrze.... tylko co jakis czas sa takie dni jak wczorajsze, gdzie slysze tylko: daj mi spokoj, chce odpoczac, nie rozumiesz bledu to jest problem, odpocznijmy kilka dni..... kiedy dla mnie kilka dni bez niego to wiecznosc

prosze pomożcie mi

ale co teraz zrobic, kiedy sie do mnie nie odzywa i chce zebym dala mu spokoj

tylko boje sie ze odejdzie.... ze chce przerwy...ale na zawsze.... chce konkretnych rad co zrobic zeby wrocil

wiedzialam ze ktos zacznie tak mowic... tylko to nie jest latwe: odejsc... bo ja go kocham i naprawde jest wspanialy i zalezy mi na nim, tyko czasami zdarzaja mu sie takie rzeczy

czy jest ktos kto skupi sie na tym co mam zrobic, a nie na tym co to gwalt

Gość chyba bardzo mlody jest
albo zachowuje sie szczeniacko, nie zna sie na psychice kobiet, niech sobie o niej poczyta. Mogł sie nadąc w tym momencie, ale nie na dluzej, bo to swiadczy o jego max egoizmie. Co robic? zastanowic sie, czy to jednak wlasciwy facet, bo charakter ma nieciekawy

juz wczesniej o tym pisalam ze normalnie on taki nie jest, dba o mnie, trosczy sie i liczy sie z emna, tylko co jakis czas zdarza mu sie taki wyskok, ja go kocham

czy jest ktos tutaj co moze doradzic?