Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Gość zullaaaa
ja jestem z łodzi a Ty ?? sorki ale żdna z nas nie wie kiedy ma owulacje !!!!! chyba ze zrobi test przeciesz owulaja zawsze moze sie przesunać !!!

Hej nie chce byc niemila, ale siusiu biegasz Bo masz wrazenie ze @ zaraz przyjdzie, boisz sie zeby nie przyszla ja tez tak mialam, a do potwierdzenia ciazy przed ginke! Fakt faktem w 4 dniucyklu I potem az po 8 dniach sluz na owulke?! No ale trzymam kciukasy zeby to Nyla ciaza! Jesli chodzi o zylki na piersiach to prawda, ja tez mam ich od groma od samego poczatlu ciazy!!! Pamietaj test pokazal dwie kreski cos tam jednak musi sie zagnierzdzac!

z Gorzowa wlkp. moj lekarz powiedizla ze nawet w okres mozna zajsc w ciaze tak naprawde nie ma dni plodnych i nie plodnych zawsze mozna zajsc w ciaze

Ar_CT. mialam okres znaczy plamienie slabe i trwalo 2 dni w spodziewana miesiaczke,a to czy przyjdzie miesiaczka czy nie to sie nie przejmuje .

Oczywisciebze owulacja moze sie przesunac I skoro test jest pozytywny tzn ze najprawdopodobniej sie przesunela! Tylko to tak dziwnie tragic w ten jeden dzien I juz buc w ciazy! Ja sue staralam 3 miesiace nie dlugi ale sa dziewczyny co staraja sie rok a nawet dluzej, w kazdym badz razie trzeba pogratulowac wycelowania w ten jeden jedyny owulacyjny dzien!

Gość zullaaaa
raczej sa dni płodne i niepłodne :P tylko nie ma regóły kiedy ona tak na prawde sa bo kazda kobieta jest inna i wszytko mze sie poprzesówać...

Gość zullaaaa
masz dziewczynki super ja mam nadzieje ze tez bede miała a w jaki dzien cyklu były staranka ??:)

Gość zullaaaa
hehehe sorki to nie do tego topiku :P:P:P

a sluchajcie dziewcyzny mialam 28 wrzesnia (8 dni po wspolzyciu) taki straszny sluz rozciagliwy mial chyba 7 cm od czego moze to zalezec jak myslicie

Gość zullaaaa
no to chyba od owulacji...

Gość zullaaaa
a nie pytałaś sie lekarza ??

Gość zullaaaa
hehehe zdaza sie :) akiedy masz następną wizyte ??

a i chcialam zobaczyc czy macica cos sie zmienila i jest w niej miej miejsca i raczej mniejsza

Gość zullaaaa
no to nie zapomnij sie zapytac :) ja mam usg na 16 list :)

o hehe to super :) co prawda mialam isc 18 lispoada ale pojde o 1 dzien wczeniej bo nie wytrzymam :)

Gość zullaaaa
no to wygląda na to że idziemy razem :):):):):) ale myśle ze u Ciebie bedzie wszytko ok :)

tez mam taka nadzieje . Jak powiedzialam chlopakowi to sie ucieszyl :)

Gość zullaaaa
no mój nażeczony też :)

ja mam podobne ojawy i nie wiem czy jestem w ciazy :(:(: chyba jednak nie :(:( do @ jeszcze 3 dni mam takie nerwy ze to szok :(

chyba jeszcze za wczesnie musze czekac do spodziewanej miesiaczki :(:( ale te dni sie dluża :(

tez tak mialam spokojnie a ile minelo dni od przytulanka ? ale pamietaj ze nawet jesli dostaniesz miesiaczke to i tak mozesz byc w ciazy

mineło zraz niech sobie przypomne 16 dni.. ale nie wiadomo kiedy doszło do zapłodnienia :( a ty jak długie masz cykle i w którym dniu cyklu wam sie udało ??

cykle mam nieregularne kochanie to bylo w ostatni dzien miesiaczki wiesz zrobilam test 3 tyg. od przytulania i wyszla blada nie wyrazna kreska tydzien ponziej bardziej wyrazna i miala jasnorozowy kolorek wiec zrob za 2 tygodnie test albo za tydzien

no własnie ja tez sie kochałam po okresie raczej miałam okres 4 dni i kochałam sie 4 dni poźniej czyli 8 dnia cyklu a cykle mam 27 28 dniowe... ale wydaje mi sie ze owulacje dostałam wczesniej...kurcze samam juz nie wiem i jak dziewczyny wyzej pisały mi sie teraz przed @ pojawiły małe żyłki na piersiach i bardzo pieka mnie sutki a wczesniej takich objawów nie miałam

Możliwe ze jestem w ciazy tylko pamietaj kazda kobieta jest inna i kazda kobieta inaczej przezywa ciaze i inne ma objawy ja te niebieski zylki juz mam :) mnie nie pieka sutki tylko swedza i piersi a wczesniej mnie strasnzie bolalo pod brzusze i macica teraz mam zawroty glowy spiaca jestem teraz juz prawie zasypiam zaraz ide sie kapac i spac :)

ja mam coś w podobie..nie chce Cię dłużej męczyć musiosz teraz wypoczywac...Dobranoc i dziękuje za rozmowe :)