Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bleeeh

A w sklepach już mikołaje...

Polecane posty

Gość bleeeh

...bałwany i inne pierdoły. Dostałam dziś gwiazdkowy katalog Oriflame. Kurcze... chyba pierwszy raz zdążyli przed reklamą Coca coli i kawy Jacobs:O

Pierwsze mikołaje widziałam już w połowie października na wystawie KDC :d

Gość bleeeh
aaaaaaaa!:O jak dobrze, że nie widziałam jeszcze tej reklamy:O I Mikołaje od połowy października? jeeeej... to okres świąteczny trwa niemal 4 miesiace:O Tak mi źle. wkurwiają mnie swieta bo zawsze mam je lipne. A Wy jak dajecie rade?

U mnie niektóre sklepy są już ładnie przystrojone lampkami :) Mimo, że nie przepadam za świętami, to jakoś mi to nie przeszkadza :)

Lubię święta :D I wystawy mi nie przeszkadzają :D Co najwyżej śmieszą :D

Gość bleeeh
Wiecie... no swieta same w sobie nie sa złe. Marza mi sie takie w duzym gronie. Do tej pory zawsze jemy kolacje o 17.00 po południu, przybyła rodzinka jedzie do siebie po tym czasie. Nuda 💤

Gość bleeeh
Z tym, że te wystawy to przykład jak bardzo wykorzystuje sie swieta do zarabiania pieniedzy:( szkoda

Ja już pod koniec września w Lidlu widziałam słodycze typowo śwąteczne, w świątecznych opakowaniach, marcepanki, niemieckie pierniki... myślałam, że padnę... A jeszcze niedawno słyszałam, że handlowcy czy ktoś tam wymyślili, żeby święto zmarłych było wcześniej, bo oni chcą choinki ustawiać już w październiku... Żałosne. Tak długi okres przedświąteczny sprawia głównie tyle, że po Świętach chce się o nich jak najszybciej zapomnieć...