Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Organoleptyczka hazzela

Lubię, że mój chłopak pachnie ładnie, ale potem przyszła mama wdycha to

Polecane posty

Mam mały, duszny pokoik, przychodzi do mnie chłopak, wyperfumowany...potem przychodzi mama i pewnie czuje to? i co se musi pomyśleć? że on tu był! albo że mam nowe perfumy ? ale to taki nie do konca meski zapach, nawet mnie już wkurza ten zapach, tymczasem wykurze mame z pokoju i przewietrzę, a powiedzieć chłopakowi że jak jesteśmy u mnie żeby nie używał zapachów? ale bedzie śmierdział:(

Gość qqw
qrwa o co ci chodzi??

* miało być Przyszła moja mama i to wdycha...

Gość qqw
no i co z tego? w czym masz problem? pierdoleie o szopenie

Gość cccooo
a czym ma pachniec "go.wnem""

no że w moim pokoju nie pachnie mną a nim. moja mama pomyśli że on tu był!!

wrrrr :[ nie mam 12 lat tylko 19 !! :/ a co? chłopaka tylko 12 latki teraz mają? po ptostu mój chopak przychodzi kiedy mama jest w domu i sie przywita z nią dzieńdobry i wiedzą że jest u mnnie w pokoji a nie cichaczem go sprowadzam wtedy nikogo nigdy nie ma w domu i będzie podejrzenie czemu tak robię???

zachowujesz sie jak 12 latka dziewczno no i co ze pacnie tyy nie amsz 12 lat tylko 19 wiec zachowuj sie jak dorosla kobieta co ty boisz sie mamusi czy co ona ci wchodzi do pokoju i wacha go????;/ popierdoleni;/

no bo on przychodzi zawtedy kiedy inni są w domu i to jawnie i nie ma powodu do wstydu to wtedy jakby pachniał to by wzbudziło podejrzenie a jak pachnie gdy nikogo nie ma w domu? no pomyśl sama, jakby Ci córka miała zapach męski w pokoiku swym niewinnym dla mamy !!!!

nie bede bo nie uprawiamy niebezpiecznego seksu tylko uprawiamy bezpieczny stosunek przerywany w gumce prezerwatywie . zresztą my sie tylko całujemy i może to zapach miłosci jest w powietrzu i mama go nie wyczuje? żeby tylko się nie skapnęła bo jak dla niej to na pewno poczuję ten odurzający męski zapach, ja sie nie mogę na nauce skupić,mój Boże jak on pachniał!!

Gość a ja dalej nie wiem o co ci
chodzi..w końcu zapraszasz go jak sa rodzice czy jak ich nie ma..? Bo skoro zapraszasz go jak są a puźniej jak ich nie ma to wiedzą że się spotykacie i może sie tak zdażyć że przyjdzie jak ich nie będzie, co nie?

Gość dobre und gut
6/10

No ale że oni wiedzą jak ich nie ma to nie tak, to dziwne kiedyś się zdarzyło, że był i go zastali ale ostatnio dużo często przychodził gdy byli , a jeszcze wcześniej przychodził jak ich nie było i się chowaliśmy że jesteśmy razem niejawnie, dziś już go akceptują ale nie ma się ukrywać i chować, bo to jakby robił coś złego? i co to znaczy to 6/10 ?

Gość ham ster
w niczym nie wolno przesadzac, a twoj facet to pewnie typ "mlody perfumiarz" przeczytal gdzies ze laski uwielbiaja pachnacych facetów i wywala na siebie pol puszki axa albo innego badziewa i mysli ze jest cool, a tak na prawde to wali tak ze ciezko z nim wysiedziec w malym pokoiku:classic_cool:

nie nie , ja się cieszę, w wakacje on śmierdział :/ ewentyłalnie psiknął sprayem , a teraz użewa perfum i ja widzę że się dla mnie tak stara i pachnie :) :) :) :):) tylko nie pomyślałam o mamie i pokoju :(

och co za zaszczyt :) dziękuje Pomarańczowy , co jest nagrodą? Ty też lubiasz tak pachnieć jak idziesz w potajmne odwiedziny do dziewczyny pod matki nieobecnością niewinnych pokoju zakłocać w duszności zapachem???

Gość malutka blondyneczka xxxddddd
BOŻE JAKA TY GŁUPIA JESTEŚ!!!! NORMALNIE GŁUPSZA ODEMNIE!!!!;P a myslałam że już bardziej durnym się być nie da....

Zawsze sobie wyobrazałam Ciebie jako przystojnego wysokiego bruneta z klasą :) Ach i zwróciłeś na mnie uwagę tylko dlatego dzięki temu że przeszkadzała mi stezony zapach w pokoju ,gdyby nie to nigdy nie poważywałabym się napisać na kafeterii :) ale zapach już wywietrzył i mogę spokojnie spać iść nie myśleć o mamie wąhającej i chłopaku zapomniec :)

dzięki blondyneczka :) 👄

autorko rozbawilas mi, wielkie dzieki , bo dzis nikomu sie to nie udalo :P Uwazam , ze Twoj problem, to nie problem :P A jesli masz problem to ze soba :)

no dobrze zapamiętam to sobie jak nie zapomnę :( qe pasa miguel ? co się dzieje Michału ?

Lubię to, że mój chłopak ładnie pachnie, ale dzisiaj nie pachniał wcale czy po prostu moje nosowe kubki zpaachowe przyzczaiły się przez noc i już nie czuję a on łądnie pachnie ? i może maam teeraz to whyczuje i dopiero bedzie bo ja nie obronie nie powiem że nie czuję bo nie wiem nie streaciłam węch?!!!!

Mój chłopak nigdy nie pachniał potem czy to nie dziwne? Nawet jak sie spocił to pachniał mlekiem takim dziecięcym ,ale nigdy potem :(

Teraz gdy byl w niedziele nie pachnial wogle porażka. nie mialam co wdychac i otwierac okno :(

Przyszedł dziś mój chłopak ale nie użyl perfumy, pewnie skąpi na mnie :( dlatego muszę przyznać bo nawet wolę niż nie używa ale to za mocne perfum były teraz tak jest lepiej szkoda że ma włosy na szyi czy wy też tak macie??