Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julitta z

ide jutro na spotkanie i

Polecane posty

Gość julitta z

nie wiem jak sie ubrac.. niby to spotkanie grupowe na piwo z tym,ze w tym gronie znajduje sie ktos za kim z 4lata szalałam.. i komletnie nie wiem jak sie ubrac,zeby bylo skromnie i zwykle,a zarazem ładnie.. mam styl sewterkowy,elegancki .. i tak jakos niezbyt wiem jak mam wyglądac.. bo jak ide z kolezanka na piwo to mam to gdzies jak wygladam,ale ze on tam bedzie to juz nie jest mi tak obojetne.. i mam takie propozycje 1.dżinsy ciemne z takimi dziurami gdzie niegdzie specjalnie otarte,zwykły czarny top i chabrowe sweterkowe bolerko z długim rekawem 2.tez dzinsy ciemne i biala bluzka wygląda jak na w-f z tym,ze jest z dlugim rekawem i do tego bym dała szal taki kwiecisty ,ale b.ładny i zywy .. i moze na to czarny sweterek

Gość julitta z
prosze pomozcie mi ;) bo ja naprawde nie wiem ... a tak mi zależy..wiem,ze wyglad to nie wszystko,ale jednak bede sie lepiej czuc jak bede miala swiadomosc tego,ze dobrze wyglądam..

Gość julitta z
hmm też tak mysle .. no i co do włosow to sobie je wyprostuje i przy koncach lekko podkręce ,zeby naturalnie wyglądały .. ja zawsze sie zachowuje jakas zdesperowana po prostu jak mi zalezy to wariuje..

Gość ksennnaaaa
Pierwsza opcja brzmi niezle, ale do tego koniecznie buty na wysokim obcasie.

Gość Lady Night
Ale ci fajnie;) te ubieranie, wybieranie to jak wieczność:D Ubrania okey:)

Gość julitta z
zauwazy :D on na pewno zauważy :) .. nienawidze takich zabaw .. niby ten 1 zestaw jest fgajny,a z d rugiej strony nic specjalnego ,ale w sumie to nie bal... chcialabym marynarke taka krótką czarna ubrac,ale juz sobie daruje bo to nie do pabu ... :(