Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinaweronika1989

Pomocy!! 37.5C i bialy sluz a jutro okres?

Polecane posty

co to jest kurcze:((:(( jutro mam miec okres temperatura wciaz 37.5 sie utrzymuje do tego wydobywaja mi sie biale lepkie bezwonne grudki i temperatura i grudki wystepuja od dni plodnych juz;/...sutki mam strasznie wrazliwe nic mnie nie boli czasem mam takike szmaery jajnika lewego ...i jakies kłocie w pępku ?????????co to :( czy okres bedzie ehh robilam test i wyszedl negatywny wiec sama nie wiem

wszystkie objawy jakie opisujesz to objawy progesteronowe. Wystepują i bez ciąży w większym lub mniejszym nasileniu. Temperaturę wywal do kosza bo mierzys ię zgodnie z zasadami a nie byle jak, byle gdzie i byle czym ;)

Gość no co ty nie wiesz co to som
szmery z jajnika??? jesteś staraczkom czy ciemżaruwkom??? no jak można nie wiedźeć?:D

tak kochalam sie w dni plodne i przed i po bez gumki chce dzidiz ale boje sie ze kolejne rozczarowanie

Gość a jakiej pomocy potrzebujesz

Ja mierzyłam temperaturę 3 dni przed spodziewana miesiaczka i 2 dni po...i miałam podwyzszona....wczesniej tego nie robiłam, a jednak sprawdzily sie objawy..:) Wiem, ze nie chcesz sie rozczarowac, ale sa duze szanse, skoro kochalas sie bez zabezpieczenia. Ja wspolzylam raz w dni plodne i mam :)

nie wkrecaj sie, wyluzuj. Jak sie tak bedziesz stresowac to zauwazysz jeszcze kilkanascie innych objawow ;) Jak nie bedzie okresu w spodziewanym terminie to zrob wtedy test :)

"Jak nie bedzie okresu w spodziewanym terminie to zrob wtedy test " ...i jeszcze 2 dni po nim, bo mnie w dniu s.m. wyszedl negatywny:D

dzieki dziewczyny za rady boje sie ze jednak znowu bedzie okres :( od czasu do czasu czuje lewy jajnik a pozatym nic....:( mam nadzieje ze jutro nie bedzie cioty:(:(!!

jak dla mnie to ciąża.. a test sprawdź czy czasem nie pojawiła się na nim baaardzo wyblaknieta kreseczka. ledwo dostrzegalna a le istniejąca.

robiILAM TEST we wtorek owszem byla ledwo ledwo druga kreska ale moj chlopak stwierdzil ze nic nie ma tam ze mam urojenia.... teraz jest mi strasznie nie dobrze nie wiem czy to stres zwiazany z tym iz boje sie jutrzejszego dnia czy inna oznaka

Jeśli była ledwo ledwo widoczna to ciąża. U mnie własnie taka była i owoc mojej drugiej ledwo widocznej kreseczki smacznie teaz śpi w łóżeczku:) Taki śluz o kórym piszesz też jest typowy wpierwszych dniach ciąży. Jak dla mnie to ciąża:)

Ja 6 dni po terminie spodziewanej miesiączki miałam tak bladą kreskę, że tylko pod swiatło widziałam:) W dniu s.m. test negatywny...I proponuję Pre-Test, na nim moja ciaza została ostatecznie potwierdzona:)

wiesz moze i ciaza ale gdyby to byla gruba krecha wtedy bylabym szczesliwa :):) wiessz ostatni okres mialam 10 pazdziernika trwal do 11;/....kochalam sie 19-tego pozniej 22 wiec mysle ze to juz powinny byc plodne dni:) od tych dni moj sluz wyglada tak jak przy plodnych jest gesty bialy bezwoony taki grudkowaty piersi urosly mi gigantycznie i wogole zawsze przed okresem mialam bole podbrzusza a teraz nic,, dodam ze biore dhupaston ale dziwna jest ta temperatura od owulacji ciagle 37C i wyzej

napisze o ile jeszcze bezie moj watek co wyszlo:) 3maj kciuki za mojego robaczka:* tak chce go miec:(

Gość zapisz temat w ulubionych
i napisz jak wyszlo :) powodzenia

hej w dalszym ciagu okresu nie widac leci mi aby duzo duzo sluzu czasem czuje mrowienie w lewym jajniku i troszke pieką mnie wargi albo swedza hehh nie wiem sama

okres pojawil sie w niedziele:(

Gość gość
temperatura po południu 37,5 C gesty biały sluz , a okres powinien pojawic sie za 8 dni czy to normalne ??