Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sabrina nastoletnia czarownica

Oto mamy nowy twor kafeterii. OstraSiostra. Kobieta piekna, acz zadufana w sobie

Polecane posty

Narystyczna, bez poczucia dystansu, nadmiernie chwalaca sie swoimi zaletami (w watpliwie subtelny sposob). Nie mylic z pewnoscia siebie, to po prostu zadufana w sobie babka. Zyczymy udanej kariery na kafe, 90% sukcesu juz w twojej kieszeni :classic_cool: 🖐️

Gość jak ona jest piękna
to prawie każda jest piękna...nie nadużywaj ytego słowa nadaremno :)

Gość ehhh ta zawiść kobieca

Gość wi_
eeeee, Ostra jest spoko :)

nie no, nie mowcie, ladna, dala swoje zdjecie w wyborach miss. zadna zazdrosc, przeciez stwierdzam, ze jest ladna. tylko ma zjebany harakter, co psuje ogolny, dobry efekt 🖐️

Gość jak ona jest piękna
mnie sie ona nie podoba, a jestem facetm...brzydka jets kinol szpiczasty weźcie idźcie z tamimi misskami w... :o

Gość za garsc dolarow
Doda tez jest sliczna :) tak dlugo jak milczy :D

no dobra, niech bedzie, fota troche podrobiona w photoshopie, a oczy tu juz na pewno :classic_cool:

Sabrina pozdrawiam kolejną zazdrosną "polaczkę " :P Fotka robiona przez znajomego fotografa, mi się podoba - reszta opinii mnie nie obchodzi :) Pewność siebie nie świadczy o zjebaniu !

Gość za garsc dolarow
pozdrawiam kolejną zazdrosną "polaczkę "-------- nastepna missska ze zmywaka sie odezwala :O

Gość Lenny Kravittz
Ta fota w stopce to rozumiem twoja. Masz laska żydowski typ urody. Ja wolę delikatniesze. Dennemu się podobasz bo to żydek. ----- Czekam aż na kafeterii pojawi się naprawdę ładna kobieta 💤😴🖐️

Gość _bez przesady_
pieknoscia to ona nie jest, ale dobrze ze sama sobie sie podoba.

Gość bxcaksjxcbasjc
nie rozumiem czemu laski tak sie lansuja- ze to niby kto inny ja chwali;) dobre, dobre-jak sie ktos napierze to gratuluje

OstraSIostra, czytajze ze zrozumieniem. Napisalam, ze pewnosc siebie to jedna, a narcyzm i zadufanie w sobie - zupelnie inna rzecz. Ty masz to drugie niestety, czego dowod wlasnie dalas:o

Gość jesteś chamskim żydkiem denny
dennym i chamskim, popracuj nad swoim słownictwem bo wiochą od ciebie jedzie na kilometr buraku

Gość za garsc dolarow
pewnie ze nie hanbi ;) ale gdy polak nazywa polaka "polaczkiem" juz tak :) wiec twoja uroda jakby przygasla nie trzeba bylo sie odzywac he jak Doda ;) ladna a jednak ..

Sabrina guwni mnie znasz, a popis to dajesz Ty oceniając osobę której kompletnie nie znasz. Pozdrawiam srodkowym palcem - wiesz, gdzie mam to czy ci sie podoba czy nie?

Gość były sobie Mośki dwa
A tytuł tego topiku poinien brzemieć: Oto mamy nowy twor kafeterii. OstraSiostra. Kobieta brzydka i nudna (taka ma opinia) :)

Ostra, ale po co sie pienisz. gowno cie znam?? pewnie, ze tak. ale musisz liczyc sie z tym, ze: wchodzisz na forum, costam gdzies tam popierdujesz, wypowiesz sie tu i tam, a twoje wypowiedzi staja sie odzwierciedleniem twojej osobowosci, tak dziala swiat wirtualny:o nie martw sie, nie jestes az tak zajebista, zebym musiala ci zazdroscic, nie nie nie:D

Gość za garsc dolarow
to nie prawda :) jest ladna ale tak jak ktos napisal zadufana w sobie ladna ale powinna milczec :) bo jej glupota wyprzedza urode :)

sabrina coś w tej zazdrości musi być, skoro zakładasz tematy o innych osobach, dogryzając im. Jest taka złota zasada "każdy pilnuje swojej dupy".

Ostra, masz za wysokie mniemanie o sobie, ale spoko, zycie pokazuje, ze takim jak to odbija sie to gleboka czkawka 🖐️

Gość
:o:o:o yeah, a juz myslalam, ze czasu Delicious minely bezpowrotnie:classic_cool:

Gość sam umieśc swoje
pośmiejemy się

Gość
🖐️psp a krolowa i tak jest jedna:classic_cool:

Gość echo czasu
psychiczna kafezdzira------masz racje ;) ale nie brala udzialu w wyborach miss :) bo i poco skoro jest krolowa ;)