Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelina001

rozstania i powroty... czy ktos przez to przechodzi

Polecane posty

Witajcie mam mega problem byłam z facetem ponad rok i 4 miesiące twierdził że mnie kocha cały czas mnie akceptował nawet jak było źle problemy rozwiązywaliśmy ,niedawno byliśmy na weselu i wszystko było dobrze gorzej z poprawinami po prostu zaczal mnie olewac pic i caly czas wychodził na zewnątrz na dwór, w końcu sie wkurzyłam i pojechałam do domu On nawet nie zadzwonił przyjechal dzien pozniej po swoje rzeczy i stwierdzil ze to koniec ze za duzo siedzialo w nim zawsze bylam kiedy bylam mu potrzebna we wszystkim pomagalam czasami sie klocilismy ale zawsze wracał teraz nie wiem co mam robic ponieważ spotkał sie wczoraj ze mna wieczorem i stwierdzil ze to koniec mowil najpierw ze nie kocha a pozniej mowil ze nie mogl tak szybko sie odkochac.. przytulal mnie ale nic wiecej powiedzialam mu ze to co moge to zmienie w sobie nie uwierzyl niestety dalej byl na nie moze dlatego ze caly czas do niego pisałam ale nie potrafie o nim zapomniec ciagle placze.... tego samego wieczoru po spotkaniu z nim poszlam z kolezanka na dyskoteke napisalam mu ze tesknie za nim ze nie potrafie sie bez niego bawic a On do mnie fajne zmiany pokazalas...czyli On liczy na moje zmiany ? teraz jeszcze pisalam do niego ale nic nie odp ma mnie gdzies czy On byl zazdrosny ze poszlam? czy on musi to wszystko przemyslec musze dac mu czas skoro caly czas pisalam? czy to juz po prostu koniec? jeszcze dodam ze mielismy zamieszkac ze soba ale za duzo mu przeszkadzalo nigdy nie widzial winy w sobie tylko we mnie....

Gość gość
wiesz o znakach przestankowych typu przecinek,średnik,myslnik,itd?ciebie nie da się przeczytać logicznie.

Gość gość
wiesz o znakach przestankowych typu przecinek,myślnik,kropka,itd?nie da się tego czytac!!

Gość gość
Mąż wyprowadził się z domu po 6 latach małżeństwa. Nie obchodziło go że mnie rani, nie miał zamiaru niczego naprawiać. Chociaż wcześniej cały czas mówił że jest mu ze mną dobrze. I co zrobilam? Zamówiłam na niego rytuał miłosny z http://urok-milosny.pl , a on wrócił mówiąc ze wcześniej nie był sobą. Jesteśmy znowu razem i żywię nadzieję że już się to nie zmieni.