Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agam999

starsza kobieta młodszy mężczyzna

Polecane posty

Gość agam999

Czy ktoś z was był w związku, gdzie kobieta była starsza od mężczyzny o ok. 4 lata (on - 25, ona 29)? Jakie doświadczenia?

miedzy moim a mna jest 7 lat roznicy ...optycznie tego nie widac...ale nie wiem jeszcze jak bedzie bo to swieze a ja dopiero sie rozwodze

Gość bazując na
Doświadczeniu własnym, oraz otoczenia, śmiem stwierdzić, że wiek nie jest żadną barierą :) Znam podobną parę i są ze sobą bardzo szczęśliwi. Natomiast wielu facetów po 30-tce to duże, niedojrzałe dzieci. Wydaje mi się, że ma to pozytywne strony, bo dwudziestokilkuletni facet nie jest jeszcze zmanierowany, nie ma tak wielu przyzywczajeń, które są denerwujące i chyba bardziej się stara. :)

Gość zuza3232
Ja mam 29 mój mąż 24.Mogę śmiało powiedzieć,że jest najlepszym facetem jakiego przyszło mi w życiu spotkać.Przeszliśmy razem ostatnio tyle ciężkich chwil,zawsze był blisko,nie wystraszył się,nie odszedł,a wydawać by się mogło,że młodszy mężczyzna nie jest odpowiedzialny,podda się i ucieknie od trudnych życiowych sytuacji. Uważam,że w związku to nie wiek ma zasadnicze znaczenie,ale dojrzałość obojgu partnerów,uczucie które ich łączy i chęć bycia ze sobą bez względu na wszystko,bo przecież życie to nie tylko miłe,wesołe i piękne chwile,a szkoda... :)

Gość to zależy
to zalezy od charakteru i wieku w którym jesteś, no i uczucia oczywiście, moje doswiadczenia mówią że takie związki są mozliwe i moga byc trwałe poprzedni mój związek ja (36 on 26) klapa, nie wyszło, i nie przez róznice wieku,był trochę niedojrzały wmocjonalnie, obecny: ( ja 42 on 33),i jest super, zapowiada się na to że tak juz zostanie, myslę że wiek w jakim przechodzi się ten związek ma duże znaczenie

Gość agam999
Właśnie zgadzam się, że wiek, w którym taki związek przychodzi ma ogromne znaczenie. Dlatego napisałam ile mam ja, ile on. Zawsze mi sie wydawało że facet w wieku 25 lat to niedojrzały dzieciak, któremu tylko zabawa w głowie.

Gość 4 lata różnicy
to jest nic

Gość to zależy
panie prawiczku, o co chodzi? zbulwersowany, zdarza się, nie jedna 30 latka chciałaby miec mój wygląd, ważne jest wnętrze, uczucie,zaufanie, przyjaźń wolałbyś miż 20 letnia plastikowa panienkę niz osobe która cię kocha ale jest starsza? a do ciebie dziewczyno: uważam,że obydwoje jestes w niewiele różniącym się wieku, nie możesz wymagac żeby twój partner zachowywał się jak zgrzybiały staruszek, każdy wiek ma swoje prawa, teraz jestescie młodzi więc bawcie się , przyjdzie i czas na stabilizację i inne zycie. niczym się nie martw, jak ma byc to będzie