Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fioletowy widelec

WSZYSTKIEGO NAJ LENIWCZE!!!

Polecane posty

leniwiecz- ale ja nie mówię że nie twoi goście, tylko się pytam, czemu w tych gościach nie ma mnie?? czemu nie ma nas? 😭 wypłaś się na swoich przyjaciół z kafeterii 😭

Sztuciec, odrobina taktu. Jeśli postawi karteczkę z napisem Filoletowy Widelec na talerzyku i będzie do niej mówić przez cały wieczór, może stacić część znajomych, ro odzinie nie wspomnę :)

nie leniwiec, ty masz swoich znajomych, ja mam swoich [foch z przytupem z półobrotu] :P A tak poważnie to sorry, ale wiesz, muszę trochę wreszcie pomieszkać w domu, bo tylko tam nocuję :O

Dziewczyna....(ladaco mi przez dardło nie przejdzie ) dziękuję za życzenia :D widelec...skoro nie dziś...to bardzo chętnie zapraszam Cię w innym-dogodnym dla Ciebie terminie :D ok?

Leniwcu wszystkiego Naj, Naj, Naj, żebys znalazła to czego szukasz i nie wkopała sie w jakis podejrzany, duży kredyt, tylko zebys wygrała w TOTKa :D PZU dla Ciebie też wszystkiego Naj. Żebyś przeszła ciąże bezstresowo, urodziła bezboleśni i szybko. I wiele cierpliwosci i snu po rozwiazaniu :D Buziaki dziewczyny

chollerka.....dziękuję kochana 👄 i zapraszam do Warszawy, żebyśmy mogły oblać moje kolejnę "18-ste" urodziny :D ja już muszę uciekać ....jeszcze raz bardzo dziękuję wszystkim za życzenia :D a Tobie fioletowy widelcu za pamięć 👄 miłego weekendu :D

Gość gość
X3F9fKXDTB3zqffM5WgwPjfA