Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabolało trochę

zabolało mnie.. co myślicie

Polecane posty

Gość zabolało trochę

Zabolało.. mój były założył niedawno konto na NK, byliśmy razem 5 lat, planowaliśmy ślub.. byłam z nim w ciąży.. I jak wylukałam że ma profil.. to Go zaprosiłam do znajomych (On wiedział że mam tam konto wcześniej).. A On nie przyjął, zaprasza kolegów, i widać że wchodzi na profil.. poczułam się jak zero.. nic od niego nie chce..Rozstaliśmy się rok temu

Gość tez bym nie przyjela
nie ma nic glupszego niz utrzymywac kontakty z bylymi :O On o tym wie, Ty widocznie nie ;)

Gość RICZA
Byłaś z nim w ciąży,ale dziecka nie macie? Nie trzeba było go zapraszać. To on Cię zostawił?

Gość zabolało trochę
poroniłam..on mnie zostawił.. po tylu latach potraktował jak szmacianą kukiełkę.. która mu się znudziła, nawet nie trudził się na zerwanie... tylko odszedł bez slów.. przez brak kontaktu.. po pewnym czasie, jak poszłam do Niego.. wyjaśnił że to koniec.. i zostawił mnie zapłakaną.. i pojechał na dyskotekę ze szwagrem..

Gość RICZA
Ja też poroniłam już w małżeństwie. Przed ślubem byliśmy 6 lat. On sam się wyprowadził. Tez nie podał powodu. Teraz zawraca mi głowę swoją zakichaną osobą. Po co? Błagam Cię,szanuj się i nie zapraszaj go. Wiem,ze bardzo kochałaś i nadal kochasz (ja też tak mam,rozumiem Cię doskonale),ale miej szacunek do samej siebie.

O rany boskie... I pewnie całkiem przypadkiem zauważyłaś, że założył konto. Nie sprawdzałaś regularnie czy już ma. Wiesz, że to się leczy?

Gość Annnnnnaaaaaaaaaa
nogogłaszczka - jestes głupią suką

Gość zabolało trochę
nie poprostu nasz wspólny kolega miał urodziny, weszłam na Jego konto..aby złozyc mu zyczenia i tam w nowych znajomych wyświetlił się były..

nogogłaszczka- i ona pewnie zupełnie przypadkiem zauważyła,że znajomych zaprasza/przyjmuje a jej nie :classic_cool: Mało tego, że zrobił ją w bambuko, olał totalnie... jakby to nie był wystarczający dowód na to, że nic dla niego nie znaczy :D

sorry, ale skoro rozstali się w takich a nie innych okolicznosciach, to zupełną abstrakcją dla mnie jest, dlaczego ona chciała mieć go w znajomych :O

Gość zabolało trochę
Bo mu wybaczyłam...

się wybacza, ale się nie zapomina :O przynajmniej nie takiego traktowania, no sorry... gdzie twoja godność? koleś ma cię głęboko w czarnej dupie, a ty go zapraszasz do znajomych... :O

Gość RICZA
A czy myślisz,ze mu zalezy an tym,że mu wybaczyłaś? Jest zimnym chujem,tak teraz Ty powinnas pokazywac,że jesteś zimną suką i masz go gdzieś!

"Jeśli masz kogoś gdzieś, to masz gdzieś to, czy cię zaprasza czy nie " ..oraz czy zaprasza innych i jak często wchodzi na swój profil. Czy to też tak neichcący się samo sprawdza?

Gość RICZA
Mój były mąż też nie jest dla mnie obojętny,ale nie pokazuje po sobie,ze mi na nim zalezy. Juz raz po rozstaniu zrobiłam ten błąd.

Gość RICZA
Mój ex-sam pierwszy ode mnie odszedł. Potraktował chamsko,pił,ale nie ma profilu,wchodzi na mój za pomocą profilu kolegi,wypisuje smsy. Ma mnie gdzieś i jednocześnie chce utrzymywac kontakt? Porąbany świat.

Gość zabolało troche
nie no ja kocham byłego.. ale nic z tym nie zrobie.. niechce mu się narzucac..poza t6ym rozumiem ma mnie w dupie..

Gość Niedługo już
Przepraszam, ale nic miłego Ci nie napiszę, twój były bardzo dobrze postąpił, jeśli ma kogoś. Chciałabyś żeby twój m kontaktował się z dziewczyną, która miała urodzić jego dziecko?