Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale mnie wnerwiłaaaaa

Kłopot z kolezanką

Polecane posty

nasze dzieci chodzą do jednej klasy , moja troche pokasłuje , nic takiego byłam z nią u lekarza , moze chodzic do szkoły, wiec , wczoraj moje dziecko przyszło ze szkoły i powiedziało ze nie moze isc do kolezanki bo jj mama powiedziala ze jest chora ( moje dziecko ) i moze przyjsc dopiero jak wyzdrowieje !!!!!!! ja sie pytam gdzie ma rozum i jakies myślenie , w szkole co 2 dziecko pokasłuje nie tylko moje , wiecej sie widzą w szkole niz po , wiekszą stycznosc ma jej dziecko z innymi dziecmi niz z moja a jak ona pusciła dziecko do przedszkola z kaszlem jedno a drugie z biegunka (wiru) to było dobrze , a mnie umie zwrócic uwagę , tak sie na niej zawiodłam , tyle jej w życiu pomogłam ..... chcialam sie Wam tylko wyzalic

Gość jakas przewrazliwiona ta kolez

Gość sdfgbhnm
nie dziw się. sezon grypowy trwa. do tego jeszcze ten nieszczęsny wirus AH1N1. Ludzie sa przewrażliwieni i ostrożni..

Gość zgadzam sie z toba
Wiesz kazdy sie teraz boi grypy i tych wirusów wiec sie nie dziw kolezance.

no dobrze ale ma jej dziecko kontakt z dziecmi w szkole i z moją w szkole sie widuje dłużej niz po szkole , wiec nie rozumiem jej zachowania pojechała do rodziny gdzie dzieci biorą antybiotyki , i co wróxiła i sie cieszyła ze sie dzieci nie zaraziły i jaka jest dumna ( to są jej słowa) i tam sie nie bała

to czemu to dziala tylko w strone mojego dziecka przeciez jej dziecko ma kontakt nie tylko z moim , w szkole jest pełno dzieci kaszlacych , i jak juz mówiłam wiecej sie widują w szkole niz po to musiałaby dziecka do szkoły nie puszczac , a nie zakazywac spotykania z moim

Gość autorko
masz racje ze sie uniosłas, czemu tylko twoje dziecko ma byc wytykane, a gdzie reszta chorych dzieci w szkole, no przeciez nie kaszle jako jedyna

Gość wandziula
Masz z nia jakieś inne problemy, gdzieś żeście sie potrzaskały czy tylo to? jesli to tylko to, to weź nie swiruj. kobita pewnie sie przejęła tymi grypami, tymi wiadomosciami, ostrzezeniami i postanowiła dmuchac na zimne. Ty tez jestes przewrazliwiona, jesli bierzesz to tak osobiscie

Gość hujaliju
nie dziw się kolezance,to media straszą ludzi.Sama ostatnio powiedziałam bratowej że moje dziecko przyjdzie do niej,jak ona wyzdrowieje,bo słyszę że ma okropny kaszel.Nie obraziła się

ale zrozumcie jedno połowa szkoły kaszle nie tylko moje dziecko , wiecej czasu spedzaja ze sobą w szkole niz w domu , w klasie są inne dzieci króre kaszlą nie tylko moje wiec czemu moje dziecko tylko zauwazyła skoro jest taka przewrażliwiona to niech dziecka do szkoły nie posyła , bo nie tylko moje kaszle

To raczej te kaszlące nie powinny chodzić do szkoły a nie zdrowa dziewczynka. Też nie wysyłam dziecka do zagrypionych do domu i sama ostrzegam jak ktoś u mnie choruje. Jak chce przyjść to na własną odpowiedzialność. Każdy ma prawo postępować tak jak uważa za słuszne-brawo dla koleżanki za asertywność. Dla mnie to ty masz problem a nie ona.

no ja jestem za koleżanką,ale nie pochwala ze sama tez puszczała dziecko chore..:o zero wyobraźni w jedna i druga stronę to się tyczy.

Niektórzy to mają problemy.............. Niech zamkną szkołę to będzie spokój.

Gość moderatoniaaa

Gość moderatoniaaa
zarówno wpisy autorki jak i wpis osoby "kioto-cioto" pochodzą z tego samego ip:o Do tego autorka robi bardzo charakterystyczne space pzed i po przecinku co równiez wskazuje na to że oba te wp-isy pochodzą od niej. Nie rozumiem po co zadajesz pytaia na forum jak póxniej sama pod różnymi nickami popierasz własne opinie:o Osobiscie nie dziwie się koleżance. Ja również nie pozwoliłabym dziecku iść do domu kolezanki która jest chora. To normalne zachowanie. Co z tego że w klasie ktoś inny kaszle, to twoje dziecko miało przyjsc do niej do domu a nie inne dzieci z klasy. jestem pewna ze gdyby jakies inne dziecko miało przyjsc do domu twojej znajomej a by kaszlało postapiłaby tak samo. Zupelnmie nie rozumiem twojej irytacji i desperacji. Ludzie ci pisza swoje zdanie i sama widzisz ze uwazamy ze kolezanka nie postąpiła zle to ty w akcie desperacji wyzywasz osoby nie zgadzajace sie z oba pod innymi nickiami, nie dajesz sobie przemowic do rozsadku ze przesadzasz??? zachowuj sie jak dorosla kobieto!!!!:o

Gość sdfgbnm
do powyżej : a skąd masz pewność, że autorka oraz kioto-cioto maja takie same ip ?? :)

Gość hahahahaaa
a od kiedy w ogole moderacja pisze na pomaranczowo? :D