Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyru8t8

poważnie się zastanawiam nad tym czy nie zostatać prostytu

Polecane posty

dobra dobra, zmienia prawo pod nas pedaly to homo-na jedno wychodzi:-O zamowienia specjalne=specjalne ceny:P jestes podly!!!!!!!!!!! chyba nalezy mi sie wypoczynek kiedy nie jestem w formie:-O

"pedaly to homo-na jedno wychodzi" Nazistka, homofobka i w ogóle zło. :o🖐️ "zamowienia specjalne=specjalne ceny" Ile będzie mnie kosztowała seksowna 18letnia dziewica o niewinnej urodzie? :classic_cool:🖐️ "jestes podly!!!!!!!!!!! chyba nalezy mi sie wypoczynek kiedy nie jestem w formie" Wypoczynek po czym? :o Chociaz miesiąc przepracowałas? :o🖐️ Kiedy Ty w ogóle jesteś w formie? :P🖐️

DLA Ciebie specjalna cena 5000 pln :classic_cool: 1,5 miesiaca gnoju:-O I w formie jestem czesto dobra czas na kawe z advocatem

a nie jestes?:P sam jestes ble, to smakuje zajebiscie no na zwolnieniu to mam 80%, wiec nie tak super:P

"a nie jestes?" Jakbym był to brałbym prostytutkę niedziewice najlepiej jakąs jagodziankę za 50 zł. :o🖐️ Choc z drugiej strony samochodu i prawka nie mam to pewnie nawet laski by mi nie chciała zrobic. 🖐️ "sam jestes ble, to smakuje zaj**iscie" Ja jestem mniam. :D:o🖐️ Nie wiem jak smakuje ale delicje z advocatem mi nie smakowały to tym bardziej kawa. :o🖐️ "no na zwolnieniu to mam 80%, wiec nie tak super" Najlepiej zajdz w ciążę przynieś zwolnienie i nie pokazuj się wiecej w pracy. :o🖐️

delicje a kawa to co innego:-O KURWA MAC co sie tak przyjebales ze jestem na zwolnieniu? jesli mojemu szefowi to nie przeszkadza to Tobie tym bardziej nie powinno i sam sobie w ciaze zachodz 😠

No własnie, nie wyobrażam sobie kawy z czymkolwiek innym poza mlekiem. :o🖐️ "K**WA MAC" kurka wodna. :classic_cool:🖐️ "co sie tak przyj**ales ze jestem na zwolnieniu? jesli mojemu szefowi to nie przeszkadza to Tobie tym bardziej nie powinno" Do roboty marsz. :o🖐️ Skończysz jak BNB. :(🖐️ "i sam sobie w ciaze zachodz " Jeszcze tylko daj szczegółową instrukcję, jak to zrobić. :o🖐️

mam to w dupie, bo to nie moj problem :-O i sie nie wtracaj do moich zwolnien 😠 zajmij sie praca zasrancu a nie siedzisz na forum 🖐️

"mam to w dupie" :o:O:o "zajmij sie praca zasrancu a nie siedzisz na forum " Nie mam nic do roboty, nie dostałem zadnych nowych poleceń. 😴🖐️ No już, już skarbeńku. 😘

Gość t....a
..no proszę, co za uroczy topik!, aż miło poczytać! "są agencje gdzie to kobiety mogą ustalać reguły gry" oczywiście masz rację, z całą pewnością - jeszcze do tego pozwolą ci wybierać sobie klientów oraz wysokość zapłaty. Na pewno też będziesz miała tylko atrakcyjnych, czystych i zdrowych - bo przecież sobie to "ustalisz".. Kiedyś słyszałem, że złodziejem i prostytutką albo się rodzi, albo nigdy nie zostaje...hmm, zdaje się, że coś w tym jest. Masz świetny pomysł! aż dziw, że jeszcze się zastanawiasz i to "poważnie" - policz ile cię owo zastanawianie kosztuje, spiesz - kasa czeka!

Gość Tamciu
👄 ;)

Gość LEPIEJ SEXTELEFON ZAŁOŻYĆ