Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyru8t8

poważnie się zastanawiam nad tym czy nie zostatać prostytu

Polecane posty

Gość tyru8t8

prostytutką. Mam gdzie mieszkać...telefon komputer ciuchy moje podstawowe potrzeby są zaspokojone..studiuje sobie,ale po prostu chciałabym więcej Wyjechać zwiedzić świat jest tyle cudownychmiesc które chciałabym zobaczyć..kupić sobie samochód,jeść w lepszych restauracjach..po prostu pieniądze to dla mnie rowna się szczęście. Uważam że to nie jest żadne upokorzenie to upokarzające dla tych którzy muszą płacić za tego rodzaju usługe,bo żadna za darmo im nie chce...te kobiety tlylko zarabiają na takich sfrustrowanych "frajerach"i to one sa górą

Gość ciekawska jestem
tylko powiedz jak ukryc to przed mezem....bo jakby sie dowiedzial to juz nie byloby tak wesolo.... i jak zaczac to wszzystko?

Gość tyru8t8
zarobie sobie na takich sfrustrowanych palantach,dopóki nie skończę studiów i nie znajdę czegoś .A póki co będę miała na dodatkowe kursy na wyjazdy itp..

Gość tyru8t8
nie wiem ja nie mam męża ani chłopaka narazie..Jakbym miała to inaczej bym na to być może patrzyła..Trzeba z gazety coś znaleść jaką ś poważną agencje najpierw iść do paru zrobić wywiad porozmawiać..Ogłoszeń jest pełno

Gość Chomofop
Zgadza się. Masz rację. Bycie prostytutką, to nic uwłaczającego. Nie ma żadnej praktycznej różnicy, pomiędzy prostytutką a pełnoprawną, oficjalną żoną. W obu przypadkach facet kupuje sobie uprawę seksu, przy czym, w przypadku uprawy seksu z prostytutką, sprawa jest jasna i uczciwa. Kobieta sprzedaje się i nie dorabia do tego żadnej ideologii. W "małżeństwie" kobieta się także sprzedaje, tyle tylko, że ta sprzedaż odbywa się pod przykrywką bezwstydnej hipokryzji.

hm....... tak na zdrowy rozum.... właściwie i tak z tego nie mam nigdy przyjemności więc czemu mam to robić za friko:P tyru8t8 - poddałaś nam niektórym fajny pomysł na to żeby jednak wyciągnąc z tego jakąś przyjemność :D heh.

Gość tyru8t8
zwróćcie także uwagę na fakt,że usługa prostytutki kosztuje..więc raczej jakiś śmierdzący biedny zaniedbany facet do was nie przyjdzie.Pozatym są agencje gdzie to kobiety mogą ustalać reguły gry

Ale po cholere bawic się w agencje? To już chyba lepiej prywatnie na własny rachunek, z tym że oznacza to mniejsze bezpieczeństwo ale nie trzeba oddawać % alfonsowi. :o🖐️

Gość oj jak ludzie sie oszukuja
tak racja nie ma roznicy zadnej miedzy prostytutka a zona... O przepraszam chyba tylko jedna Ciebie nikt nigdy na zone nie wezmie.

Gość rewrwe
"więc raczej jakiś śmierdzący biedny zaniedbany facet do was nie przyjdzie" ale przeciez ci bogaci zadbani faceci moga miec seks na friko. Wiec jak slusznie zauwazylas tylko frajernia przyjdzie. Spocone grubasy ktorym smierdzi z dupy :o powodzenia w kazdym razie :classic_cool:

Gość tyru8t8
śmierdzącego brudnego nie stać:O przychodzą zakompleksieni,nieśmieli nudni z gadki...samotni albo znudzeni mężowie

Klientami są niscy, brzydcy, niesmiali, łysiejący, grubi, o dziecinnej twarzy, ciapowaci, jak również mało zarabiający ale wystarczająco by raz w miesiącu skoczyc na prostytutki. 🖐️

Gość lilka7
oburzylam sie tym co piszecie!! zamiast wybic dziewczynie z glowy prostytuowanie to jej mowicie kto do niej bedzie chodzil i czy bedzie dobra zona. masakra. nie wyobrazam sobie czegos takiego! ten swiat jest popier... Wyobraz sobie ze kiedys Twoj maz skorzysta z tego typu uslug co bedziesz myslec o takiejprostytutce ktora sie nie szanuje!! nie szanuje swojego ciala, sprzedaje je byle komu, myslisz ze ktos Cie taka kiedys zechce na powaznie? jestes straszna materialistka... dla kasy zrobisz wszystko.. szkoda mlodych dziewczyn ktore maja nie po kolei w glowach...dla mnie to ku*wy,gardze czyms takim!tym bardziej ze jestes w takiej sytuacji ze masz za co zyc...

kurwa bo wy wiecie jak wszyscy klienci burdeli wygladaja sa tacy co sa wysocy i przystojni i pojda do burdelu bo beda mieli taki kaprys:-O

Gość antek007
bedziesz stac na ulicy z zadarta kiecka i rozwarta ci*a.i cyckami na wierzchu i czekac az jakiemus ku*wiarzowi sie zachce pie*dolic z toba.bedzie nad toba sapal i bedzie smierdzial jak zepsuty sledz. milej "pracy", a raczej ku*wienia sie.

" k**wa bo wy wiecie jak wszyscy klienci burdeli wygladaja sa tacy co sa wysocy i przystojni i pojda do burdelu bo beda mieli taki kaprys" Nie będę się kłócił z ekspertką. :classic_cool:🖐️ :P

Gość frentii
Jesli nie przeszkadza ci fakt, ze bedzie miala w papie codziennie inne fiuty, nie zawsze czyste i pachnace, czesto smierdzace, z syfem pod napletkiem i jeszcze bedziesdz musiala udawac ,ze sprawia ci to przyjemnosc, to droga wolna.

zamknij sie bo ktos moze sobie pomyslec ze pracuje w burdelu:-O dobrze mi sie spalo, do 11 prawie:P

Gość szkoda mi cie
spotykajac sie 2 razy w tyg rocznie bedzie to ok 100 facetow!!! Tyle ku..ow bedziesz miala w swojej ci..e a nie chce myslec jakbys sie spotykala codziennie, bo przeciez w miare jedzenia apetyt rosnie. To Ty bedziesz gora haha dobre. Nic bardziej mylnego. Czy jestes prostytutka, matka, zona czy kochanka kolesie zawsze uwazaja ze sa gora. To Ty sie dasz wy..bac i on Ci za to rzuci kase na stol. A po takich kilku latach znajdz mi faceta ktory powie tak kochanie chce z Toba byc a to co robilas to byl czysty biznes i to Ty stawialas warunki. Boze jakie to naiwne. Kolesie nie moga nieraz zniesc ze dziewczyna byla z innnym facetem przed nim a co dopiero jak to pomnozyc przez cholera wie ile. Jesli nie chcesz nigdy zakladac rodziny to zaspokoisz sie prostytucja ale jak masz w sobie namiastke kobiety to bedziesz chciala kiedys urodzic dziecko miec meza itd. I nawet jak Ci sie to uda to swiat jest tak maly ze nawet sobie sprawy z tego nie zdajesz i kiedys jedno zdanie pt: Ej koles jeb..em Twoja zone zniszcze Twoje szczescie jednym dmuchnieciem. A wtedy bedziesz plula sobie w brode ze luksusow ci sie zachcialo.

"zamknij sie bo ktos moze sobie pomyslec ze pracuje w burdelu" No ale tam pracują chyba jeszcze sprzątaczki itp. no i zawsze mozesz byc burdelmamą. :classic_cool:🖐️ Jak rozumiem od poniedziałku koniec tego dobrego? :o🖐️

planowalam z kolezanka zalozyc wlasny burdel, ale chyba nic z tego nie wyjdzie:-o a co zazdroscisz, ze sie wysypiam?:P

myslalysmy o dziwkach meskich glownie i dla pedalow watpie zeby dziewica chciala w burdelu pracowac:-O u nas wszystko by bylo legalne, wiec zadnych uprowadzen wbrew woli by nie bylo i zmuszania do kurwienia sie jak smiesz???? 😠 dobrze, wiesz ze zanim poszlam na zwolnienie to meczylam sie 2 tyg:-O

"pedalow" homoseksualistów 😡 "watpie zeby dziewica chciala w burdelu pracowac" To chociaż w ramach zamównień specjalnych? :o🖐️ "u nas wszystko by bylo legalne, wiec zadnych uprowadzen wbrew woli by nie bylo i zmuszania do k**wienia sie" Sutenerstwo w Polsce jest nielegalne, musiałabyś założyć salon masażu. :classic_cool:🖐️ "jak smiesz???? dobrze, wiesz ze zanim poszlam na zwolnienie to meczylam sie 2 tyg" No tak, katarek. Straszne. 😭🖐️