Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie praktykująca dziewczyna

Facet praktykujący katolik i dziewczyna nie praktykująca. Mają szansę?

Polecane posty

Gość nie praktykująca dziewczyna

Poznałam niedawno faceta, który jak szybko się okazało jest praktykującym katolikiem. Rozmawiałam z nim poważnie na ten temat i poglady ma zgodne z kościołem, czyli seks przed ślubem to grzech, antykoncepcja odpada a w niedzielę rano obowiązkowo do kościoła. Chcąc być szczera powiedziałam mu że ja nie jestem praktykująca i może lepiej bedzie jak zostaniemy tylko przyjaciólmi. Jednak on stwierdził że nie musimy rezygnować z wzajemnego poznawania siebie pod katem związku bo przeciez jeśli będziemy sie starac to możemy pójśc sobie na ustępstwa. W porządku tylko te ustępstwa z jego strony ograniczają sie do tego że nie muszę chodzic do kościoła:O Reszta już ma być moim ustępstwem. To naprawdę wspaniały mężczyzna ale ja nie wiem czy mam ochote poświecać wszystko dla niego i zmieniać tak wiele swoich poglądów i planów. A wy jak myślicie? Taki związek ma szansę na przetrwanie?

Gość Jak lubisz się umartwiać
i czerpiesz z tego przyjemność - to macie pewne szanse :-P Takie postawy się nie zmieniają, a z biegiem lat jest coraz gorzej...

Gość ccddd
ta to wez go rzucc

no ale jak to sobie wyobrażasz ?? seks teraz nie ! a ty masz ochote straszna seks w strachu bo gumki, tabletki NIE odpowiedz nie macie szans bo to tylko zarys z jego strony uiekj póki czas