Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kd89f8dgffg

CZY ZAKŁADAŁ KTOŚ Z WAS KONTO BANKOWE PRZEZ INTERNET ???

Polecane posty

Gość kd89f8dgffg

jak to mozliwe ze mozna przez net zalozyc takie konto??nie wierze..

ja zakładałam:) za 2 tyg przyjechał kurier z umową i tyle:) :P

Gość no ja tez nie wiem jak to
jest

Gość kkdf9df
GOŚ JAK TO KURIER?I COS MU PODPISYWALAS CZY JAK ??przeciez na bank musialas dzwonic do banku potem i aktywowac wszystko no nie?

Gość baldwin
Ja tak..zalozylam wlasnie konto w Alior Banku..dostalam dokumenty do podpisania ..czekam na karte:)

Gość No ale trzeba potem dzwonic
tak czy tak do banku.

Gość baldwin
Do mnie przyjechal po dwoch dniach..oczywiscie wczesniej zadzwonil i sie umowil na konkretna godz:)

Gość A CO BY BYLO GDYBY KURIER
PRZYJECHAL Z DOKUMENTAMI Z BANKU A WAS W DOMU NIE BYLO WTEDY ?BYLABY KLAPA.

nie dzwoniłam do banku, kurier wysłany przez bank przywiózł mi umowę do podpisania. Podpisałam on zawiózł ją do banku i po około tygodniu dostałam pocztą kartę bankomatową i wszystkie dane do konta:) tj. umer konta, identyfikator i hasło internetowe. Potem dzwoniłam jedynie na infolinię aby aktywować kartę i wszystko:)

Gość
Oczywiście że zakładałam, w inteligo.Nie ma się co dziwić przynajmniej nie płacę za prowadzenie rachunku

Zakładałam w mBanku. Tak jak ktoś tutaj napisał, przyjechał kurier, pokazałam dowód, podpisałam umowę i koniec. Reszta przyszła pocztą.

Gość GOŚ89 ALE JAK NA INFOLINIE
?DZWONILAS NA INFOLINIE I CO POWIEDZIALAS TAM NA INFOLINII? PRZEDSTAWIALAS SIE CZY JAK ? BO JA MAM DOKUMENTY ALE NIE WIEM CO MAM POWIEDZIEC NA INFOLINI BY MI AKTYWOWALI..MAM FOBIE SPOLECZNĄ I SIE WSTYDZE ..NIE WIEM CO MAM MOWIC..POMOZ MI GOS89

Gość a ile placicie co miesiac
za oplate konta w mbanku?

wiesz ja juz nie pamietam jak to było z ta infolinią, bo pierwsze konto miałam zakładane tuż przed 18stką, czyli 2 lata temu;) teraz kartę na drugie konto aktywowałam normalnie poprzez internet. Ale tam się wybierało numer na m;linię ( w przypadku m-banku) i wpisywało się chyba swój identyfikator i tyle pamiętam... :(

Gość baldwin
Osobiscie odradzam Mbank..poczytajcie najpierw opinie innych...mBank i PKO nie maja najlepszej opinii

Gość gryczka
Ja zakładałam przeszło rok temu, w mbanku. Przez internet podałam swoje dane, za jakiś czas przyjechała pani kurier z umową, jedna kopia dla mnie, drugą pani zabrała. I jakiś czas później otrzymałam pocztą kartę do bankomatu oraz wszystkie JEDNORAZOWE kody niezbędne do aktywacji i ustawienia swoich własnych haseł i zabezpieczeń. Wszystko działa jak należy, nie mam do nich żadnych zastrzeżeń.

ja płacę 1,70zł za pakiet "bezpieczna karta" ale ogólnie można z tego zrezygnować i prowadzenie rachunku jest za darmo.

mbank jest chwalony przez użytkowników, znam wielu osobiście i dlatego sama się tu zdecydowałam. nie płaci się za prowadzenie konta.

Gość na infolinie dzwonisz
i mowisz tak dzien dobry nazywam sie tak i tak i chce aktywowac konto. I POTEM PODAJESZ WSZYSTKIE DANE I NUMERY KART

Gość GRAFITOWA PLACI SIE
NIE PLACI SIE PRZEZ PIERWSZY ROK A POTEM TAK POZATYM ZA PROWADZENIE konta sie nie placi ale za kazdy przelew tak!!!

Gość gryczka
Spojrzałam na opinie w necie i faktycznie widzę wiele negatywnych. ALE większość dotyczy kredytów tudzież kart kredytowych, z czego nie korzystałam, ewentualnie obsługi telefonicznej - korzystałam raz, ale obsługiwał mnie automat i załatwiłam od razu to co chciałam. Osobiście nie miałam żadnych problemów z tym bankiem.

Gość A CZY TEGO KURIERA WPUSZCZACIE
DO DOMU ? CZY NA KORYTARZY PODPISYWALYSCIE UMOWE/ BO JA NIE WIEM CZY GO [PASUJE WPUSCIC DO DOMU ZEBY PODPISAL CZY JAK ????

Gość gryczka
To nieprawda, że za każdy przelew się płaci. Jestem już ponad rok w mbanku i nie płacę nic za przelewy.

Gość gryczka
Również wpuściłam kuriera, kobieta się wylegitymowała. Co, miałam w drzwiach te 4 czy 6 kartek podpisywać?

nie płaci się za przelewy, co do kuriera to zależy, ja wyszłam do niego i podpisałam na masce samochodu ;)