Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dusiia

Krem pod oczy

Polecane posty

Witam. Mam 36 lat i potrzebuję dobrego kremu pod oczy. Przeciwzmarszczkowego , redukującego cienie . Gdybyście mogły to polećcie także jakiś krem do twarzy.

ostatnio kupiłam sobie przeciwzmarszczowy rozświetlający ROCa, jestem bardzo z niego zadowolona bo pracuje zmarszczki i rzeczywiście rozświetla. kosztuje ok 80 zł, kupiłam go w aptece. wcześniej miałam myokine, też dobry na zmarsczki ale strasznie mi się wałkował i osypywał, podrapałam się w pracy koło oka i już musiałam wycierać farfocle, ROC jest jak na razie moim faworytem a przetestowałam już sporo kremów pod oczy

Gość bardzo trafny temat
czy są tez kremy ROCA p/zmarszczkowe? i w jakiej cenie? j eśli wolno zapytac?:D

tutaj masz linka do ich produktów http://www.roc.com.pl/marka.technologia.html , chyba nie ma cen na tej stronie, ale jak coś ci wpadnie w oko to sobie poszukaj kremu w aptece internetowej, cena będzie pewnie zbilżona jak w zwykłej aptece, mój pod oczy to jest multi correxion - krem pod oczy o kopleksowym działaniu przeciw starzeniu się skóry. na prawdę polecam

Gość bardzo trafny temat
dzięki za linka - oblukam i nie omieszkam wypróbowac :D

Gość weleda
krem pod oczy i do twarzy rowniez-seria nazywa sie wild rose. niezle sa rowniez thalgo-krem pod oczy w takim sloiczku granatowym