Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nnnnnniam

Dylemat ze sprzedażą

Polecane posty

Gość nnnnnniam

Wystawiłam zestaw ciuszków na allegro, ale szczerze mówiąc nie znam się na tym - jedne aukcje osiągają ceny rzędu 10 zł za sztukę a inne poniżej złotówki. Obawiam się więc, że byc może ustawiłam za wysoko cenę minimalną. Proszę, zerknijcie i powiedzcie, czy jakbyście potrzebowały takiego zestawu, to ile byście max za niego dały? Zdaję sobie sprawę iż jest to mix totalny nie z jednego domu, więc pewnie zbyt dużo nie jest to warte... link: http://allegro.pl/item806983550_zestaw_dla_dziewczynki_0_6_ponad_60_sztuk_gratisy.html

Gość powiem szczerze
widzialam ubranka w zlym stanie aleeee twoje widac ze sa zadbane , czyste , ladne i to bardzo ja na miejscu gdybym spodziewala sie coreczki napewno bym odkupila bez wiekszego zastanowienia sie :) sa sliczne :) 100 zl napewno a moze i wiecej ale 1oo z pewnoscia :)

Gość chyba180 zl
malo kto kupuje jak jest cena minimalna ,ja bym od razu ustawila 80 zl i czekala na licytacje/ albo kup teraz 99 zl.

Gość obserwujewasipowiem
a mi sie wydaje ze ubranka 0-6 no moze tak do 3ciego miesiąca to prawie kazdy kupi nowe, napewno dla noworodka lepioej schodza ciuszki od wieku 6miesiecy mniej wiecej:)

Gość jaskrawe
????????? są mdłe do usrania (za przeproszeniem), ale co zrobić skoro tylko w takich beznadziejnych kolorach produkują ubranka dla dziewczynek?:O w każdym razie ilość i jakoś na pewno za całkiem niezłą sumkę spokojnie ponad stówkę możesz "żądać";)

Gość fdfdfdfd
życze ci dobrze bo sama sprzedaje ale Ty te ciuszki masz wszystkie z taniej odzieży (poznaje po firmach) wiec moze...uzyskasz duzo (bo takie schodzą) :)

Gość ładne ale...
np. ja nigdy nie licytuję na aukcjach , gdzie jest cena minimalna, bo to bez sensu wystaw licytację np. od 80 zł, lub kup teraz kupujący lubią konkrety

Gość a ja mam do....
Ciebie inne pytanie: jak wstawiasz tyle zdjęć? Jak to się robi?

Gość 784875347utwgeugfrywef
spokojnie napewno kupia ubranka sa aldne z dobrych firm i gdybym mialka malutkie dziecko napewno byms ie skusila

Gość 3 po 3
tak ode mnie to powiem tyle że jak sprzedający przegina z kosztami przesyłki to też odrzuca i w takich przypadkach ja sama nie licytuję. A ty właśnie zawyżasz koszty przesyłki. A i dodam że za tyle ubranek w lumpeksie o ile chce się komuś chodzić i pilnować to zapłaci się ok 35 zł, ponieważ te najmniejsze rzeczy są w najlepszym stanie, wyglądają jak nowe, a do tego mało kto je kupuje. Tylko się nie czepiajcie to tylko moje zdanie bo bywam dość często w lumpku i widzę co jest i za ile. A są dni że promocja i wszystko za pół ceny czyli nawet taniej niż 1 zł za sztukę konkretnych rzeczy ale tylko te najmniejsze tak tam wychodzą.

Witam. Ja od kilku lat kupuje i sprzedaje na Alego i pierwsze co mge Ci powiedziecz e ubranka sa sliczne ale nie te pore roku, Taki zestaw świetnie sprzedalby sie w marcu-kwietniu, na wiosne, pozatym koszty wysylki sa do kg 9,50, powyżej kg.11zł Sama nie lubie jeśli ktos zarabia na przeylkach

Gość nnnnnniam
Dzięki za rady i sugestie, w sumie nie myślałam na jaką to porę roku - u mnie generalnie czegoś takiego nie ma, prawie cały rok ta sama temperatura i sposób ubierania, ale w takim razie chyba zostawię aukcję tak jak jest, a jeśli nie zejdzie to wystawię na wiosnę. Skoro mówicie, że to bardzo dobry zestaw, to lepiej nie tracic zaniżając teraz cenę ;) Co do kosztów przesyłki to paczka będzie ważyc w przedziale 5-10 kg, wg strony poczty polskiej koszt wysyłki to będzie 18 zł, priorytet 20,50, a trzeba jeszcze jakoś to zapakowac, więc nie uważam bym przesadzała z tą ceną. Nieraz na aukcjach za samą fatygę pójścia na pocztę doliczają 5 zł i to można nazwac przesadą. Zdjęcia były robione aparatem cyfrowym w domu, bez żadnej późniejszej obróbki, jak najbardziej naturalne... nie mam żadnego wpływu na ich jaskrawośc czy bladośc... myślę, że to lepsze niż jakieś kombinowane. A tyle zdjęc dodałam wrzucając je na zewnętrzny serwis na zdjęcia typu garnek czy fotosik, i zalinkowałam stamtąd. 3 po 3, chciałabym aby i u mnie tak w lumpexach było :D a nie że średnio za byle body 5-10 zł

Gość swietna aukcja
mysle ze chcialabys ok 300zł

Gość 3 po 3
aby zaoszczędzić na kosztach to kartony biorę ze sklepu od zaprzyjaźnionej pani i nie płacę za nie 6-10 zł na poczcie. Trudno mi uwierzyć że to będzie paczka w przedziale 5-10 kg ale to nie moja że tak powiem broszka. Wyraziłam tylko zdanie. Ceny w lumplu owszem tych maleńkich są cudne i rzeczy śliczne ale dzieci bardzo szybko wyrastają i to tylko dlatego.

Gość nnnnnniam
1 kg to około 10 sztuk ubranek - też ciężko mi w to było uwierzyc ale sama kupiłam paczkę 43 ciuszków i ważyła z kartonem 4,5 kg, a więc moje 70 (z gratisami) będzie ważyc około 7 kilo :) w każdym razie wolny karton mam i jeśli komuś bardzo by zależało to niech się powoła na ten wątek to odejmę te 1,5 - 2 zł od przesyłki. A prawda, marzyło mi się 300 zł ale za 250 jak zejdzie to i tak się ucieszę; skoro ciuszki dostały tak dobre oceny od Was to mam nadzieję, że ktoś się skusi. Jeszcze raz dzięki za pomoc!