Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Patka161

Czy jeśli przepiszę sobie tabletki antykoncepcyjne mogę zajść w ciąże ?

Polecane posty

Chcę brać tabletki , czy jest ryzyko , że jeśli zacznę je brać mogę zajść w ciążę ?

Ta sama .. ;P Ginekolog ? tylko właśnie mi gadają , że przez tabletki też można zajść w ciąże i chce się poradzić jakiejś doświadoczonej kobiety . 17 ;)

Gość Lady Night
Tak. Jak kobieta chce zajśc w ciąże. Musi brać tabletki. Najwięcej ciąż jest właśnie dzięki nim:D I to w momencie bardzo pasującym owej pani. Sama wybiera czas ciąży:D spirala ma 95% a słyszy się o mniej ciążach przy ich stosowaniu. A ta co bierze tabletki zachodzi zaraz w ciąże:D To są fakty.

;/ porada kogoś normalnego ? wiem , że tabletki są zabezpieczeniem , ale jeśli facet się spuśći to pprawdopodobnie jest ryzyko 30% . o to mi chodzi ... więc oczekuje odp ..

ginekolog .. błąd językowy ;) Kurczę .. bo dziewczyny mnie nastraszyły , że są przypadki ktore zachodzą i troche mnie to zaniepokioło ..

nie bardzo rozumiem . ? :/ te forum jest chyba po to by się radzić tak ? ;/ więc nie rozumiem cię człowieku ;/

Gość jak można uczyć się 17 lat
jednego języka i być analfabetką??????

Jeśli będziesz brała tabletki REGULARNIE nie zajdziesz w ciążę. Ale jeśli zapimnisz....może być różnie :D

to akurat wiem ;) CHodziło mi o to ćzy w czasie brania tabletek można zajść . ;) ale dzieki

Tylko myślę, że w tak młodym wieku tabletki nie są mądrym środkiem anty. To jednak hormony, a ty jesteś młodziutka i pewnie kiedyś zechcesz mieć dzieci :).

właśnie się cały czas zastanawiałam nad tym .. nawet z mamą rozmawiałam ona ma przyjaciółkę która jest ginekologiem i powiedziała , że są tabletki , które mi nie zaszkodzą ;) Tak więc myślę , że będzie okej ;P

Gość wiedźma dana
patka a Ty chyba bardzo młodziutka jestes?! po tych nieskładnych zdaniach obstawiałabym że chodzisz do gimnazjum? nie za wcześnie na sex?

Gość spoko loko......
Nie wiesz nic na temat tabletek... Najpierw poczytaj, a później zadawaj pytania. Ludzie różne rzeczy "gadają"

nie nie chodze do gimnazjum ;) nie ogarniam z deczka i cos mi to pisanie nie wychodzi ;]

Gość rozbawiłaś mnie do łez .....
Kurczę .. bo dziewczyny mnie nastraszyły , że są przypadki ktore zachodzą i troche mnie to .... tak są takie przypadki które zachodzą hahahahah

Gość tylko żeby nie dopadła cię
jakś nawiedzona wariatka z Radio Maryja, bo się dowiesz takich rzeczy, że tylko wziąść się i powiesić z żalu......alo pro live brrrrrrrrrrr

Gość spoko loko......
aaaaaaaaaa........... hahaha dziecko Ty niestety nic nie ogarniasz. To jednak prawda, że polskie nastolatki nie mają pojęcia o antykoncepcji.