Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakładamy nowy klub...

KLUB SZCZĘŚLIWYCH MĘŻATEK

Polecane posty

Spełnione, szczęśliwe żony - zapraszam :) Tutaj możemy się pochwalić, jakich mamy cudownych mężów :) Niech to będzie ciepły, optymistyczny topik!

Gość szczęśliwe do czasu
predzej czy poźniej będziecie nieszczęśliwe

szczęśliwe do czasu - skąd taka zgorzkniałość? Lady Night - właśnie, chodzi o odmianę od tego całego narzekania :)

Gość mężatka od lat 16....
będą krytykować Ci,co zazdroszczą :D-nie ma się co przejmować defetystycznymi myślami życiowych nieszczęśników :)..trudne jest do pojęcia,że ktoś może być szczęśliwy,że jest ok w związku i koniecznie chce się pokazać,że coś "musi" nie grać :)..pozdrawiam wszystkich Szczęśliwych i Szczęśliwe :):):)

mężatka od lat 16.... - również pozdrawiam Cię serdecznie :)

Gość asia88-84
szczesliwa mezatka od 3 lat,najfajniejsze w tym jest to ze mamy male dziecko i jak maz idzie na popoludniu to ok a jak na rano to jego obowiazkiem jest myc coreke wieczorem podac mleko umyc przwinac( ja szyszcze uszy) co mi po facecie ktory robi dziecko a nie dba o nie jak by mi w taki sposob nie pomagal by sie pozegnal z nami

Gość mężatka od lat 16....
powiedzcie moje Drogie,tym ,ktorzy będą czytać ten topic,a dla ktorych wydaje się to nieprawdopodobne,żeby być szczęśliwym,bo raczej wypada narzekać...dlaczego jesteście szczęśliwe ze swoimi partnerami?...dlaczego trafiłyście tak dobrze ,że nie narzekacie a z uśmiechem na twarzy tworzycie udane związki? :)..dlaczego nie zawiodlyście się ,no dlaczego? :)

Dlaczego? Mąż mnie fascynuje i imponuje mi swoją mądrością, wykształceniem, zaradnością... Po prostu wszystko wie i wszystko umie! Jest czuły, łagodny, spokojny, opiekuje się mną, codziennie szykuje mi śniadanie do łóżka. Martwi się, jak nie mam apetytu, i co chwilę wypytuje, czy bym czegoś nie zjadła. Nie znosi muzyki, którą ja uwielbiam, ale pójdzie ze mną na imprezę i umie się dogadać z każdym, niezależnie od wieku i poziomu intelektualnego. Potrafi wydać niemal połowę pensji na bilet na koncert dla mnie, odmawiając sobie przyjemności. Zauważa każdą moją zmianę nastroju, skrzywienie ust - zaraz wypytuje, czy coś mnie smuci, czy boli, co może zrobić, by mi przeszło. Mogę tak wymieniać bez końca :):):)

Gość asia88-84
narazie jestesmy ktorko po slubie zobaczymy co dalj bedzie:)

Gość dupciajakmarzenie
chyba bym się zerzygała pewnie ma kochankę, dlatego jest taki milusi

Gość szczęśliwe do czasu
20 lat szczescia i pierdyknęło trafiła się młodsza dlatego uważam, ze szczęsciew trwa do czasu

Gość dupciajakmarzenie
no i co z tym szczęściem? Już wyparowało?

dupcia jak marzenie - a rzygaj na zdrowie :D asiu 88-84 - taka prawda, że mężczyzna najlepiej sprawdza się, jak pojawią się dzieci :) gratuluję! szczęśliwe do czasu - bardzo mi przykro :(

Gość szczęśliwe do czasu
przykro to ci będzie, jak się dowiesz całej prawdy... że to wszystko było kłamstwem.

Przeżyłam już parę rozczarowań i kłamstw, po kilkuletnich związkach (nie było to tak długie małżeństwo, jak u Ciebie, fakt)... Ale czegoś mnie to nauczyło i umiem już teraz odróżnić, kto jest wartościowy, a kto nie.

Gość rdgdrgrdrgrgg
rdg

Gość bujghgka
zakladamy nowy klub czyli masz męża, który zachowuje się jak mój były którego zostawiłam nie wkurza Cię czasem nadopiekuńczość?

Gość Ovka.borysli
I ja się p rzyłączam - najszczęśliwsza mężatka od 7 lat. Mama 6 miesięcznej Mai :)

bujghgka - nie, nie wkurza mnie. O dziwo, w każdym innym mężczyźnie mnie to wkurzało, ale w mężu nie :) Ovka.borysli - witaj :) i serdeczne gratulacje!

Gość tralalalallalalalalalalalalall
i się usrało nie znam szczęsliwych mężatek i mężów po 15 latach pożycia no chyba ze z przyzwyczajenia do partnera udają że nie widza prawdy pozornie dobre związki oparte sa na wzajemnym wykorzystywaniu się i tyle w temacie mój mąz podobno świata poza mna nie widzi, ale tylko wtedy gdy i ja jestem taka a ja chcę byc sobą i mam w nosie jego samopoczucie Ty lubisz picowanie to sobie słuchaj i zyj w szczęściu Znam takie panie jak Ty i szczerze mówiąc raczej ich nie poważam

Gość sfeseffsefse
fsefsefe

Gość klub zdechł jak i szczęsliwe

Gość autorka tematu bez nicka
Bo ktoś mądry mi go podwędził :O No cóż, dziwi mnie Wasza frustracja, autorki ostatniego i przedprzedostatniego wpisu... Współczuję Wam!

Gość zycie zyciem
nie wierze w wiecznie szczesliwe malzenstwa... gdy jest wszystko cacy to najczesciej okazuje sie ,ze jest jakies drugie dno...... moja kolezanka jest niby super szczesliwa mezatka od 10 lat... gdy jej maz dziwnie sie zachowywal... (byl instruktorem jazdy) to ona mowila, ze nawet jesli ja zdradza to woli nie wiedziec... czesto kobiety same siebie oszukuja .tlumacza mezow.

Gość no to robila tak jak autorka

Gość dzidzetta
zglaszam sie jako szczesliwa mezatka juz od 5 lat (od 8 lat razem) i niedlugo zostane tez mama:)) Za co kocham malzonka: - za to ze jest szczery -za jego opiekunczosc i zaradnosc - o co go poprosze zawsze mi pomoze (ja z mojej strony tez sie staram taka byc) - za wzajemne zaufanie - za to, ze nie dopuszcza do cichych dni tylko wszelkie problemy rozwiazuje od razu Jestem naprawde szczesliwa i choc wiadomo codzienne problemy sa to staramy sie je pokonywac razem:))

Gość autorka tematu bez nicka
dzidzetta - gratuluję i ciesze się :) który miesiąc? :) A na wpisy frustratek chyba nie należy zwracać uwagi.

Gość dzidzetta
Piaty miesiac - 20 tc Za tydzien mam kolejne badanie kontrolne i mam nadzieje poznac plec:))

Gość maskrejszyn
sprawdzają sie słowa mojej mamy, dokopywał będzie Ci ten,który jest nieszczęśliwy, robi to ,żeby pozornie poprawić sobie humor...nie dziwota,że was pieprznęli skoro tylko zrządzicie...u mnie raz lepiej ,raz gorzej...nigdy nie zamieniłabym go na nikogo innego...jestem szczęśliwa, a niektórych na to stwierdzenie nosi...to jest właśnie zawiść i nieżyczliwość...nie dziwię sie,ze niektóre tu panie panowie kantem puścili,a ja zaraz się dowiem pewnie od was,że mi też mój rogi dostawia...pozdrawiam szczęśliwe i nieszczęśliwe :)