Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewelus22

Czy zostanę starą panną?

Polecane posty

Od pewnego czasu męczy mnie to,że mam 22lata,za sobą kilka burzliwych związków, po których jeszcze leczę rany...o co mi chodzi? Koleżanki ze studiów naszło na zaręczanie się a jeśli nie to poważne związki,które zmierzają ku zaręczynom. Inne znajome też powoli myślą o tym. Nie mówię,że wszystkie mają kogoś,ale zdecydowana większość. Ja jestem singlem. Nie jakimś odludkiem,ale mimo tego nie mogę poznać nikogo z kim mogłabym stworzyć coś trwalszego. A wiem,że czas leci i z roku na rok będzie mi ciężej kogoś znaleźć...mówią,że to przychodzi znienacka...jednak ja nie do końca wierzę. Nie,nie jestem paskudą- nawet ponoć niebrzydka jestem. Wymagań wielkich nie mam. Czasem wydaje mi się,że żyję przeszłością,tym co było kiedyś. Chciałabym w końcu zacząć żyć,tzn kochać kogoś. Pytanie- mam brać kogokolwiek byle nie zostać samą czy dalej czekać?

Gość jak do 34 nie znajdziesz to
wróć z tym pytaniem.

Gość kiedyś RER
"mówią,że to przychodzi znienacka..." prawdę mówią :D

Gość Ąri
Zdecydowanie nie brać byle czego! Już lepiej sto razy być samotną. Musisz być bardziej aktywną, poznawać mnóstwo chłopaków i dokonywać ostrej selekcji. Po wielu miesiącach na pewno trafisz na coś ciekawego. Powodzenia !

chcą,ale ja ich niekoniecznie...zanim coś napiszesz to zastanów się i wypad na temat dla prawiczków

"Nie,nie jestem paskudą- nawet ponoć niebrzydka jestem." heeheheh :D :D znałem takie :o :D :D jak fotkę mi wysłały to musiałem uciekać gdzie pieprz rośnie :o :o :D :D

rozczaruję cię-ani nie mam garbatego nosa ani nie jestem gruba:) pudło złoty

rozczaruję cię-ani nie mam garbatego nosa ani nie jestem gruba pudło złoty tak wiem :o :o :D :D :D stara panno :o :o :D :D

Gość bubux
22 lata i kilka burzliwych związków na koncie-- hehe. dzieciak jeszcze z ciebie. jakim cudem w tym wieku można mieć kilka poważnych związków za sobą? ja mam 29 i właśnie rozstałam się z facetem. oczywiście nieciekawie jest, bo go kochałam i teraz rozpaczam, ale wiem, że znajdę następnego a temat jest niedorzeczny. czyżbyś pisała do nas z 19stego wieku?

bubux- a czemu nie? mam za sobą 2 poważniejsze związki i kilka mniej poważnych...co Cię tak dziwi?nie bardzo rozumiem

Gość bubux
no wlaśnie. tym bardziej nie rozumiem. gdybyś była jakaś antyspołeczna. nie umiała nawiązywać kontaktów z ludźmi i nigdy nawet nie trzymała się z facetem za rekę, to bym zrozumiała głupi temat, a tak nie wiem o co ci chodzi