Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AgusiaGL

proszę o odpowiedź.

Polecane posty

Gość AgusiaGL

Mam pytanie prosze bardzo o odpowiedz bo juz w paranoje popadam czy jak mojego chlopaka sperma byla na jego rekach i wytarta w recznik papierowy tylko i po 30 minutach wlozona zostala do mojej pochwy ale nie gleboko to jest mozliwosc ze jestem w ciazy ? i druga sprawa czy jak sperma byla na rece mojej i zostala zimna woda zmyta nie zbyt dokladnie bo dosyc szybko to robilam i wtarlam rece powierzchownei w recznik po czym dodam ze reka nie byla mokra a wilgotna po wytarciu i pozniej trafila do pochwy tez nei zbyt gleboko czy istnieje mozliwosc bycia w ciazy..? martwie sie bo spoznia mi sie okres a odstawilam jakis czas temu tabsy anty i pierwszy okres mialam po 32 dniach a dzisiaj jest ten 32 i nadal nie mam okresu prosze o odpowedz! z gory bardzo dziekuje .

Gość rece opadaja

Gość a co to
zgadzam się z opinią powyżej-rece opadają

Gość alma2008
Do tych dwoch powyzej....dajcie spobie spokoj z takimi postami, ktos zadaje pytanie to sie odpowiada a nie wpisuje jakies bzdury AgusiaGl, nie ma szans ze jestes w ciazy... :)Jesli odstawilas tabletki to okresy moga byc nieregularne, nic sie nie martw tylko czekaj :)Pozdrawiam

Gość AgusiaGL
alma2008 dziekuje Ci bardzo za odpowiedź.

Nie jesteś w ciąży, a jesli okres ci sie spoznia to napewno z powodu stresu! na przyspieszenie polecam goraca kapiel i miedzy czasie masowanie prysznicem z ktorego leci ciepla woda brzuszka;) po prostu ogrzewaj go;) ja tak stosuje i zawsze dostaje wczesniej jesli chce;) a tobie napewno sie pojawi;)

AgusiaGL sorry ale Ty się z cipką na rozumy pozamieniałaś....? :D