Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem pełna

Lubie facetów moich koleżanek

Polecane posty

Gość jestem pełna

i mam już kilku zaliczonych, i nie zamierzam przestać

Gość jestem pełna
samanta czy jak Ci tam, że ty ciągniesz za każdym rogiem to może i do Ciebie mówią szmato, ale ode mnie to wiesz.... z daleka, wprowadzono program taki że leczy się chorych, masz duże szanse przy takim uposledzeniu pewnie cię przepuszczą w kolejce mały wóz "koleżanki" nie wiedzą a bajerowanie faceta zajetego a dotego niepewnego na co może sobie pozwolić- bezcenne!!!!!!!!!!

pomaranczowy zamknij morde to raz a dwa to spojrz na swoje wypowiedzi...masz takie drentwe wypowiedzi ze az mi sie nie chce tego komentowac a tak wogole bujaj sie

pelna dlamnie kobieta ktora wlasnie tak robi jak ty jest szmata.... zero szcunku nieliczysz sie z innymi wogole i myslisz tylko o swojej dupie

bo mnie to gowni obchodzi co i jak z kim robisz ale skoro dajesz tu taki temat to musisz sie liczyc z tym ze zostaniesz skrytykowana

Gość jestem pełna
no napewno nie będe myślała o takich jak ty, i własnie takie miernotki jak t faceci chętnie ze mną zdradzają.. i przestan siebie oszukiwać bo sama jesteś drętwa!

moj maz przynajmniej nie leci na takie co jeszcze wlosy maja miedzy zebami, jak dlamnie to nawet ci 5naraz moze walic gowno mnie obchodzi

Gość jestem pełna
Twój mąż leci kochanie napewno 1... a co do włosów! Coś Ci zostało między 1 a 2 górną! Fuj!

Gość kierowca prezydenta
oj samanta nie poznaje cie