Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak wychowac sobie faceta

Jak sie odegrac na facecie.

Polecane posty

Gość dfcghjnkml

Gość poprostu........
ja wychodzę z założenia że jak facetowi zalezy to coś zrobi z tym. Ja na twoim miejscu w sumie wytłumaczyłabyś mu ze nie podoba ci się zachowanie to teraz tylko byc konsekwentną. Ja bym na przykład dzisiaj mu zwyczajnie powiedziała żeby nie przyjeżdżał bo nie wiem masz inne plany albo chcesz pobyć sama, bez żadnych wypominań, za tydzień jeśli trzeba też. Z tym zamieszkaniem razem bym sie jeszcze wstrzymała, powiedz mu że tego nie akceptujesz i pokaż mu że tego nie akceptujesz. Jesli to zrozumie to dobrze a jak nie to nic nie tracisz. Nie wykluczone że twój facet korzysta z ostatnich chwil wolności ale jeśli sytuacja sie powtarza to nie wróży to nic dobrego.

On nie ma nic na koncie wiec sam nie zadzwoni.A tak sam z siebie do mnie nie przyjdzie. Nawet jak mu powiem zeby sie nie widziec jestem pewna na 100% ze w sobote wieczor nie bedzie siedziec w domu tylko znow pojdzie pic gdzies.A mnie oleje.

Gość Zinnka
"a mnie oleje..." Dziewczyno, i ty sie jeszcze zastanawiasz, co masz zrobic????? Olewa cie, o czym wiesz od dawna, nie ma kasy na koncie...Czy to oznaczxa, ze beziesz go utrzymywac? No szok. Naprawde jestes tak zdesperowana, ze chcesz miec kogokolwiek, byle tylko byl??????

Kiedys to spedzal ze mna kazda wolna chwile, przyjezzdal sam bez zapowiedzi.A teraz jak 3 tyg. temu sprzedal samochod to sie zaczelo.Do mnie za daleko na piechote bo 15 min. drogi.I zaczal sie umawiac i nie przychodzic.Wychodzic wieczorami gdzies i nawet mii o tym nie powie.Tak jak wczoraji on sobie z tego nic nie robi.

Gość K-arilinkaaaa
On cie ma gdzies...Dlaczego to tolerujesz? I dlaczego nadal z nim jestes?

Musze to zakonczyc.Wiem ze bedzie ciezko.Niby tak krotko.Ale go pokochalam.

Gość poprostu........
więc uprzeć go, zadzwon pierwsza i powiedz żeby dzisiaj jak ma zamiar przyjść to żeby nie przychodził do ciebie bo chcesz pobyć sama albo wychodzisz gdzieś. Być może do tej pory za bardzo mu pobłażałaś że tak powiem i poczuł że może sobie pozwalać na to czy na tamto a ty i tak mu to przebaczysz w takich sytuacjach najlepiej sie trochę odsunąć i pokazać facetowi że nie jesteś na każde jego zawołanie.

Juz znow wszystko spieprzylam.J jestem glupia.Wydzwanial do mnie z domowego jedynie powiedzial przepraszam- od ciebie te slowo nie ma zadnej wartosci.Ze znow mnie oklamales, zawiodlam sie.Chcial zebym do niego przyuszla i powiedzial ze konczy. A ja zaczelam dzwonil do niego, wyrzucac to wszystko, znow zachowalam sie jak idiotka - bo innego okreslenia nie ma m dla siebie.Wydzwaniac zaczelam do niego.Ze jak do niego nie przyjde to sie obrazi. Mam siebie dosc ze jestem taka glupia, ze nie potrafie tego zakonczyc i wyrzucic go ze swojego zycia.

Gość narska
hmmm zrob tak... jak bedziecie mieli w planach sie spotkac to sie z nim umow i zrob mu tak samo godzine przed zadzwon ze jednak idziesz z kolezanka w tym momencie sie wkurzy trudno, jak go to zaboli... to zrozume.. ze tak nie powinien.

Po tym jak do mnie dzwonil napisalam do niego sms " kochanie za pol godzinki bede u ciebie"to bylo ok.12.Ale nie poszlam.A on nawet nie zadzwoni ani nic nie napisze czemu mnie jeszcze niema.A moze cos sie stalo.Ma to w dupie.Akurat dzis spedze wieczor w domu, nikogo ze znjaomych dzis niema.Zobaczym jak dlugo wytrzymam.

Bede robic tak jak on bedziemy sie umawiac a ja nie bede przychodzic albo jak n przyjdzie do mnie to bede udawac ze mnie niema.A jak beddzie dzwonil to nie bede odbierac albo powiem ze ' zapomnialam o tobie".Ze zadzwonila kolezanka i bylam u niej.Tak jak robi on.Facet 26 lat a zachowuje sie jak gowniarz.

Gość ciesz się
ciesz się ,że ta sprawa wypłynęła teraz, gdy jeszcze nie jesteście zbyt długo, by się od niego ewakuować. Nie licz na to, że da się wychować w ogóle faceta. Lepiej znajdź takiego, na którego nie trzeba będzie marnować swego cennego czasu.

To jest jego najwieksza wada.Jest jeszzce nie odpowiedzialnym gowniarzem.Gdyby nie to to wszystko bylo by dobrze.Ale ja z tym walczyc nie potrafie, nie umiem.To on powinnien wiedziec ze zle robi.

Gość rdsfds
jezeli swojego faceta nazywasz gówniarzem , to nic z tego nie bedzie

a może jak będę mu robić loda to ścisne mu mocno jaja tak żeby mu oczy na wierzch wyszły ?

ardzo smieszne podszywie.

zadzwonil do mnie umowilsmy sie na 17 i co znow mnie olał, nie ma go.Ja juz ma dosc.

Gość Puść go z torbami

Zamów mu przez neta dmuchaną lalkę na jego dane i adres za pobraniem...😂

Gość Frajer to nie facet

Gość Frajer to nie facet

Gość Albo masażer
Przed chwilą, Gość Frajer to nie facet napisał:

Eks teściowej.

Gość hejkadsl
Dnia 6.11.2009 o 23:49, Gość jhbvgcf napisał:

wybacz ale on MA CIE W DUPIE zero szacunku, powiedz mu wprost, krotko i bez jekow ze tego nie bedziesz tolerowac, jak nastpneym razem tak zrobi to nie czekaj, nie dzwon tylko wyjdz sobie albo zajmij sie soba, a potem umow sie z nim gdzies indziej i nie przyjdz kilka razy

👍

Dokladnie.

Szanuj sie dziewczyno.