Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak wychowac sobie faceta

Jak sie odegrac na facecie.

Polecane posty

Czy mozna zmienic w nim takie zachowanie.Nie mieszkamy razem ale prawie kazdy weekend on u mnie nocuje.Dzis umowilsimy sie na 20 ale nie dotarl do mnie bo spotkal kolege i poszli pic.Nawet nie pinformowal mnie o tym ze nie przyjdzi.eTo ja zadzwonilam do niego i pytam sie gdzie byl odrazu wyczulam po glosie ze pijany.Nic sobie z tego nie zrobil.Jutro zapewne wytrzezwieje. Co mam z nim zrobic?

a jak dlugo jestescie razem i po ile macie lat? Z tego co piszesz, to facet nie jest zbyt dojrzaly...

Gość zrób mu loda
ale bez połyku

Mamy 26 lat.Jestesmy razem 5 miesiecy.Co ja mam zrobic?

A czet mu sie takie cos zdarza? Tzn, umawia sie z Toba, a pozniej sie nie pokazuje?

W przeciagu tyg. zdarzylo sie to 3 razy.W zeszla sobote tez zabalowal.W srode mial byc tez go nie bylo.No i dzis.

no to nie za ciekawie... Jezeli Ci na nim zalezy/kochasz go, to pogadaj z nim i zapytaj dlaczego tak robi. Chociaz tak szczerze mowiac, to puscilabym goscia z torbami ;-)

o jejku, szok. przeprowadz z nim poważną rozmowę ! Może pomoże, może przemyśli swoje zachowanie. Rozmowa lekarstwem na wszystko. Przecież poza tą "wadą" chyba Cie kocha prawda?Więc może jest na tyle lekkomyślny ze nie zdaje sobie sprawy jak Cie tym rani ... a jesli sprawa nie ulegnie zmianie.... Rób jak On. Niech poczuje jak to jest być "wystawionym" wiem ze odwet to nie jest rozwiązanie, ale jak juz wszystko zawiedzie...

Gość zrób mu laske

Gość jhbvgcf
wybacz ale on MA CIE W DUPIE zero szacunku, powiedz mu wprost, krotko i bez jekow ze tego nie bedziesz tolerowac, jak nastpneym razem tak zrobi to nie czekaj, nie dzwon tylko wyjdz sobie albo zajmij sie soba, a potem umow sie z nim gdzies indziej i nie przyjdz kilka razy

Gość jvghcvr
czekasz np maks pol godziny, nawet dotrze pozniej nie otwierasz drzwi,

PO ostatniej takiej sytuacji w srode.Przeprowadzialam z nim rozmowe ze nie toleruje takiego zachowania.Ze jesli jeszcze raz tak zrobi to sie rozstajemy.Kocham go ale on mnie rani.A nie na tym milosc polega zeby tak kogos traktowac.

i wogle nie chce lizać mojej cipki

no widzisz, juz sama wiesz co zrobic :) Jesli nie obieca poprawy - to do widzenia!!!

Gość jhfgnh
no i juz poleglas bo nie jestes konsekwentna :O podstawa to mowisz i to robisz a ty tak nie potrafisz, bedzie cie wykorzystywal teraz ciagle bo wie ze moze sobie pozwolic na brak szacunku,

Tym razem nie ulegne.Mam nadzieje ze dam rade.Jutro z mojej strony zero kontaktu, zobaczymy co on zrobi.

czyli olac go jak on mnie.

Ja bym nie przejmowala sie tym za bardzo, ale takie zachowanie automatycznie pozwala ci robic to samo :) wiec korzystaj.

Gość jhgvb
nie "jutro zero kontaktu" ! calkiem zmienic sposob myslenia i postepowania a nie tylko jutro.. :O ja juz bym go skreslila bo 3 razy cos takiego dyskwalifikuje kompletnie, nie szanuje mojego czasu, nie szanuje mnie- nie ma szans dla takiego ty tez powinnas no ale......

czy może robić mu loda codziennie

Gość Zwyczajny facet taki tam
Jest tylu wolnych fajnych facetow, a Ty kochasz kogos kto CIe ma w dupie i rani i zachowuje sie jak gowniarz... Zebys pozniej nie plakala,ze faceci to swinie

gdzie jajak wychowac sobie faceta lnilam blad ze on mnie tak traktuje. A co najlepsze we wtorek mial sie do mnie wprowadzic.Jak on by sobie wyobrazal takie wyskoki mieszkajac razem?

Gość Gooooonia
Ja bym już dawno go w dupe kopnęła :P A co on nie ma swojego mieszkania? Zachowujesz sie jak wspoluzaleznion zona alkoholika

dszie ja popelnilam blad ze on mnie tak traktuje?Nie on mieszka jeszcze z rodzicami a ja na swoim.

Gość jghb
o rany :O moja kolezanka swietnie zrobila, umowila sie z facetem a on jej chyba tuz przed spotkaniem odwolal bo cos tam cos tam, jakies metne tlumaczenia, wiec ona ok :) potem chcial sie znowu umowic to ona "juz miales swoja szanse i nie wykorzystales" , to sie nazywa klasa :) a nie tak jak ty :O oczywiscie jakby koles mial wypadek czy cos to by tak nie zrobial, ale on nasciemnial cos jak twoj, bylo podejrzenie ze poszedl z inna, wiec tak zrobila, ona siebie szanuje w przeciwienstwie, autorko do ciebie,

On dopiero teraz zaczal takie numery wywijac.W czesniej tak nie bylo.Mimo tej wady jaka jest "takie wyskoki" to jest ok. Nie wiem czy to w nim zmienie, czy jest sens taj sie meczyc?