Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szanteee

No to było poniżej pasa !!

Polecane posty

Gość Szanteee

Faceci to jednak świnie ;O ja i kuzyn mojego chłopaka siedzieliśmy sobie u niego, poszłam napisac do kogos smsa i chwilę stałam, naglę słyszę coś typu to dycha i daje ci 2 godziny, ja taki wzrok na nich i już podejrzenia i mniej więcej się domyśliłam, poszłam do nich i że mają mi powiedzieć o co chodzi, oni, że nic. Nagle dzwonek do drzwi, przyszła laska kuzyna, ok no to mój chłopak poszedł ją wpuścić, ja do kuzyna, że ma mi powiedzieć, a on że mi K powie. On przyszedł, ja siedziałam na jego miejscu i mi to uświadomił, ale chciał, żebym mu na kolanach usiadła, to ja takie ironiczne SORY i poszłam gdzie indziej, a on ze powiedzial by cos ale teraz nie bo slucham, ja ze ma gadac no i on tekst "gadaj z dupa to cie osra" .. no okeej.. oni poszli na fajke pogadac... ja powiedzialam tej kumpeli o co chodzi i cos gadalysmy, potem my poszlysmy na fajke i dokladnie jej wszystko powiedzialam, a ona ze mam ich olac i sie zachowywac normalnie i ze wejdziemy z usmiechem na twarzy jakby nigdy nic. No ok. Weszlysmy i znowu sie pytam czy mi wreszcie powiedza, kuzyn ze K ci powie, wzial cos z biorka, juz chcialam powiedziec ze ma to odlozyc bo mu nie bedzie potrzebne ale nic nie powiedzialam. Poszlismy do innego pokoju a ten sie zaczal do mnie dobierac, no to go odepchnelam i ze co on odpierdala i ma mi powiedziec o co im chodzi. On mi powiedzial ze cos tam ze chcial walnac tego kuzyna a on wyciagnal reke i wyjechal z tym zakladem. oczywiscie ze mu nie uwiezylam i powiedzialam ze poczułam się tak jakbym była jakaś łatwa albo coś i ze jakby on sie czul jakbym ja sie z kumpela zalozyla ze go przelece. no i sie zaczal tlumaczyc przepraszac etc. ja mu powiedzialam ze ma sie cieszyc ze sobie nie poszlam i ze niech nieliczy na wielke czulosci dzisiaj. No i cały wieczor sie smialam i bylam normalna bo sobie nie chcialam piatku zepsoc. potem szlismy do chaty, K jeszcze gdzies tam szedl, no i powiedzialam wszystko kuzynowi a ten zdziwienie ze nie on to wymyslil i jak K mogl na niego zwalic. No i potem ja poszlam do domu a oni razem jeszcze gdzies szli i teraz kuzyn ma opis "kurwa mac" .. ech.. no i niech maja problem mam to w dupie.. jak mnie takie cos wkurwia!

nie wiele zrozumialam z Twojego chaotycznego tekstu,ale uwazam ze jak sie tak "zakladaja"o Ciebie to nie maja do Ciebie szacunku.Wcale nie musi to byc Twoja wina,męzczyźni to wieczni gówniarze.Może odplać im czymś podobnym:P

Gość a jasniej i prosciej
się nie da???

Gość poniżej pasa
to albo jest cipka albo chuik

Gość Szanteee
chodzi o to, że ja robiłam laske kuzynowi i mojemu facetowi za darmo, a dziewczyna kuzyna robiła to za kase , a ten dupek twierdzi , ze robiła lepiej

Gość Szanteee
No chodzi o to, ze moj chlopak i jego kuzyn sie zalozyli ze moj chlopak sie ze mna przespi, ja mam 14 lat wiec jeszcze tego nie robilam, on ma 18 a kuzyn 16. No i ja kiedys mowilam mu ze juz jestem gotowa. No ok. wszystko ladnie, pieknie, ale nie w taki kurwa chamski sposob. Powiedzialam mu, ze jak jeszcze raz mi taki zaklad odpierdoli to moze spierdalac i nie chce go widziec. Ten mnie przepraszal chyba z godzine. No ale mysle tez ze kuzyn specjalnie tak namawia mojego chlopaka zebym z nim zerwala, bo kuzyn notorycznie mnie podrywa. A moze to byc wina tego ze jestem b.ladna? Nie chwale sie tylko to jest stwierdzenie z obserwacji i z tego co mowia. Bo duzo komplementow slysze od chlopakow. Wkurzyłam się.. No i też mi się wydaje że szacunku nie mają do mnie.:O

Gość Szanteee
Eeee wiecie co? Tak sobie to przeczytałam to jeszcze raz i doszłam do wniosku, że niezły serial brazylijski by z tego wyszedł xD

żal. Zmien towarzystwo, naucz się ortografii, naucz się stawiać przecinki. Moje rady. Lepiej na tym wyjdziesz. A ten koleś i reszta to jakaś patologia, tak?:o

Gość zrób obu loda
i zobaczysz który ma fajniejsza lachę i smaczniejsza sperme

Gość sisiseniorita
Dziecko...sądząc po Twojej wypowiedzi, poza urodą nie masz nic...liczysz na szacunek? Pochodzisz z jakies patologicznej rodziny? Małe miasteczko? Wies? A moze tzw złe dzielnice?

dziewczyno masz 14 lat i jestes gotowa na seks?? ja w twoim wielu bawilam sie lalkami.. a co do chlopaka i kuzyna poprostu zal..

Gość Szanteee
A umiecie nie zwracac uwagi na interpunkcje i ortografie? Ja nigdy na kompie nie zwracam na to uwagi. Tylko jak pisze normalnie. Nie chce mi sie wysilac zeby nie wiem jak zrozumiale pisac bo jestem zmeczona i wkurzona przez dzisiejszy jakze fascynujacy dzien.. ech... No a czasem tez tak mysle ze troche patologiczne to moje towarzystwo ale zmienic nie bedzie sensu bo cale moje miasto to jedna wielka patologia:)

Gość Szanteee
Ok ok.. w tedy mi się wydawało, że jestem gotowa. Ale jednak tylko mi się wydawało. I chyba zacznę pisać normalnie bo nic innego poza uwagami na temat mojej pisowni i tym, że pustkę mam w głowię nie zobaczę. No więc dlaczego nie mam szacunku to nie mam pojęcia. To na prawdę może być przez moją urodę? Bo ten kuzyn wie, że jestem spostrzegawcza i mnie się nie da tak okręcać wokół palca. Mówił mi to nie raz i po fakcie mi powiedział, że wiedział, że się domyślę o co chodzi. Naprawdę mi się wydaje, że on to specjalnie robi, żeby zaszkodzić naszemu hmm.. związkowi? bo tego tak nazwać zapewne nie można. A ten głupi mu wierzy jeszcze i się daje. Po prostu jego inteligencja jest tak ogromna, że zraziła mnie do niego. Powiedziałam to siostrze (32LATA) to mi powiedziała, że faceci tacy są i że mam nie zwracać na to tak dużej uwagi. Oczywiście, że mam nie stać z boku cichutko jak myszka i nie dać włazić sobie na głowę, ale nie przejmować się tym.

Gość Szanteee
No mam, a co? Tamte wypowiedzi wyglądały na to, że mam mniej, nie? Wyprzedzam twoją odpowiedź.

Gość Uczyć się a potem seks
ORTOGRAFII I INTERPUNKCJI TEŻ !!!

Gość Szanteee
Ale uczymy sie cale zycie wiec jakby nie patrzeć to seks by był dozwolony dopiero w ostatnich minutach życia, więc przestaaań. A tak wgl to niektórzy mają dysortografię.. Albo w ogóle są tacy DYS, więc ich seks nie obejmuje, czy jak?;)

nie mialam na mysli,ze mniej tylko ,ze w wieku 14 lat dalabym sobie spokoj z kims kto zaklada sie o to,ze mnie przeleci ,za to jeszcze prokutor jest

Gość Szanteee - zrób mu tego loda
i przestań już nudzic na forum... Dobranoc!!!

Gość sisiseniorita
nie, że mniej, tylko, że wtym wieku palisz

Gość Szanteee
Umiem i to na pewno lepiej niż ty:O A z tym, że prokurator to wiem... No i swój rozum mam, tak? I jednak to co mi się wydawało przełożę na .. no na pewno nie na teraz. A z nim sobie naprawdę dam spokój. Kurwa.. Wszystko było dobrze i nagle mu takie coś odjebało? Mógłby pomyśleć. Naprawdę. A nad powodem, dla którego tak zrobili to będę się jeszcze zastanawiać nie wiem ile. Spytać się nie spytam, bo przecież wiadomo, że mi nie powiedzą. I tak po dłuższym namyśle.. Czy jakby to był brak szacunku to chyba by się zupełnie inaczej wobec mnie zachowywał przez ten cały czas. Jestem z nim 4 miesiące i pierwszy raz mi takie coś odpieprzyli. I zresztą znają już mnie dobrze i wiedzą, że ja się nie dam sobie na głowę wchodzić. Życie nastolatki jest jednak ciężkie:P

Gość .o matko
krakowianko ! wariatkowo (

Gość Szanteee
Jeżeli ciebie nudzę to nie czytaj, prostę.

Gość Prostę nie prostę
Już dawno po wieczorynce!!! Dzieci spać!!!

Gość Szanteee
Weekend jest ! !

Gość Szanteee
No.. już mi nikt nie powie, że mam iść spać:)

Gość Szanteee
I mam pytanie, czy to jest powod do tego zebym z nim zerwala? No bo nie wiem co mam robic. Moze jak z nim zostane to im sie bedzie wydawalo ze moga sobie robic co chca a ja i tak zapomne.