Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szanteee

No to było poniżej pasa !!

Polecane posty

pisze sie biurka a nie biórka. zepsuć a nie zepsóc. nie liczy a nie nieliczy. sorry ze odbieglam od tematu ale mi sie to w oczy rzucilo...:o a co do Twojego chłopaka---> olać go w pizdu.

Gość Szanteee
a moze dac mu szanse? fakt faktem 'troche' sie na niego wydarlam wczoraj i zjechalam od podstaw. Moze cos zrozumie...... No albo i nie.

Gość Szanteee
No jak pisalam wczesniej przepraszal mnie pozniej stwierdzil ze to bylo glupie, widzialam ze zaluje..

Gość Szanteee
No nie powiem, jest roznica miedzy zdrada a takim czyms. Ale mimo wszystko jak dzisiaj do baru pojdziemy to bede gadac z moimi kumplami glownie a do niego polslowkami. Niech sie poczuje zazdrosny. On wie, ze do mnie tak faceci leca wiec wkurza go to strasznie jak z nims gadam bo od razu jakies chore wyobrazenia ma. Wiem ze jestem msciwa...

no w chooj różnica.też nie pozostałam dłużna,ale odpłaciłam sie czyms innym.nie musialam sie mizgac z jakims innym.dałam mu najwieksza lekcje zycia heheh.a wlasciwie...prawie rok był celibat.nie zaluje ze mu wybaczylam to bylo bardzo dawno temu i w zasadzie na poczatku naszego zwiazku.dzis mija 9 rok i nie powiem ze jak facet raz zdradzi to juz zawsze bedzie.to mit. tyle ze ufam mu na 99% a to nie 100. warto czasem wybaczyc.