Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anke

Faceci się mnie boją...

Polecane posty

Witam. Jestem inteligentna, sprytna, mam poczucie humoru, podobno do brzydkich nie należę. Jestem szczera, dbam o ludzi, staram się im pomagać. Ale jednak faceci się mnie boją. Jak to zgrabnie uznał jeden z moich przyjaciół "szanują mnie". Jakieś rady? Czemu faceci uciekają od takich kobiet? Czego się boją?

Gość facet spod łopaty
a ja tam bym ci cipke wylizał

Gość donjuan_demarco
Bo jesteś zimna jak lód.

Gość widać nie masz tzytzków

Gość donjuan_demarco
Kancik, Ciebie pielęgnują jak dzieciucha.

Gość griszka
Mam to samo.Ostatnio prezes spólki cieplnej w mojej gminie bał sie przyjść do mojego męża na imieniny,bo stwiedził,że się mnie boi :D

Gość pewinie za szybo robisz loda

Gość griszka
Tylko,że z lodem to nic wspólnego nie ma.jakiś respekt czują chyba :D :D :D I dobrze!

Gość facet spod łopaty
co z tym lizaniem cipki ?

Gość Tranwestyt Jolka
Mojom możesz wylizać :classic_cool:

Gość Romano Sexmacher
Tak, jasne, boją... mów sobie tak dalej :D

Gość facet spod łopaty
no jasne ze moge

Nie ma czegos takiego jak kobiety ktorej sie boja mezczyzni. No chyba ze wygladasz jak pudzianowski to moga sie i bac i to tez nie do konca, bo jeden bedzie sie bal a inny nie Ale albo zwyczajnie ciebie zlewaja i maja gdzies blizsze kontakty - ale w to wątpie druga i najbardziej prawdopodobna mozliwosc jest taka, ze to ty sie boisz mezczyzn i dlatego ci sie wydaje ze oni boją sie ciebie. taki mechanizm obronny zwany projekcja http://pl.wikipedia.org/wiki/Projekcja_%28psychologia%29

Gość Niedługo już
A może rzeczywiście boją się?

Gość Niedługo już
A może rzeczywiście boją się?

Gość zabawna z ciebie pinia
nie masz brania to sobie tłumaczysz że się ciebie boją :P tylko wyjątkowo ładnych kobiet pewna niewielka grupa zakompleksionych facetów się boi ale te ładne maja i tak nadmiar nachalnych adoratorów więc to nie twój przypadek pewnie jesteś pasztetem jak @OstraSiostra z kafe...popracuj nad wyglądem 🖐️

Gość Niedługo już
Dziecko, autorka zapytała o mężczyzn i pewnie interesuje ją zdanie dorosłych ludzi.

Moze i dziecko ale w prostym jezyku ujeła cały prawdziwy sens "tylko wyjątkowo ładnych kobiet pewna niewielka grupa zakompleksionych facetów się boi ale te ładne maja i tak nadmiar nachalnych adoratorów " I podkreslam tutaj NIEWIELKA GRUPA tak ze nawet osoba by tego nie odczula ze sie jej ktos boi. No chyba ze jest przypadkiem takim jak wyzej napisalam

Autorko i po czym wnioskujesz ze sie Ciebie boją? odrazu napomne ze opinia (moze nawet nie prawdziwa) jednego faceta nic nie znaczy

Gość masz racje husky
tez tak uwazam . kiedys taka jedna na tym forum pisala dokladnie to samo i moze to ona:D tez pisala ,ze sei jej boja bo atrakcyjna :D a ja glupek uwierzylem a potem sei nie moglem od niej odczepic .malo tego jeszcze mi isei narzucala l to nei wazne ze nie byla ladna ale ze klamala Wiem ze od dziecka byla utwierdzana ze ejst piekna i wspaniala we wszyskim :D tak ksiezniczka dla rodzicow i w to uwierzyla :D a z charakteru taka slodka udawala :D Nie wierzcie w to :P faceci sie nie boja pieknych kobiet :P to one sobiie tak tlumacza neipowodzeia:D