Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szok szokkk szokkkkkkk

skutki picia wodki

Polecane posty

Gość szok szokkk szokkkkkkk

Wlasnie sie dowiedzialam, ze podczas milo spedzonego czasu z moim chlopakiem pod wplywem %...wjechal mi w zadek:( i podobni mi sie podobalo bo bardzo mruczalam:( Jestem w szoku:( Normalnie bym sobie na cos takiego nie pozwolila:( Chyba powinnam go pogonic:( Jak on mogl!! Nigdy wiecej alkoholu!!

Gość a mi po pijaku
samochód wjechał w żyć

Pozostaje nam tylko życzyć Ci więcej takich upojnych nocy. :P P.S.Dowcip, w sam raz na tę okazję: Idzie pedał ulicą, patrzy a tu jakiś pijak leży pod płotem. Skorzystam z okazji pomyślał pedał i zgwałcił go. Głupio mu się zrobiło więc włożył pijakowi 20 zł do kieszeni i poszedł. Pijak się budzi, patrzy a tu kasa. Idzie do monopolowego a kasjerka: - Winko? - Nieee, dzisiaj pół litra bo mam kasę. Wypił wódkę i znowu zasnął na ulicy. Na drugi dzień sytuacja się powtarza, na trzeci również. Czwartego dnia pijak przychodzi do sklepu a kasjerka: - Pół literka? - Nieee, lepiej już to wino bo po wódce to mnie dupa boli. :)

Gość mazurkaa
Ja kiedys poszlam sie uczyc z dwoma znajomymi. Po przerobieniu materialu wypilismy morze wina. Tak sie upilam, ze puscily mi hamulce. Podpuscili mnie zdjeli spodnie i majtki a potem oboje usiedli na kanapie i wciagneli swoje sprzety. Musialam im obciagnac bo by mnie nie wypuscili...Ale pozytywnie to wspomniam. Srasznie podniecilo mnie to, ze stalam tak przed nimi bez majtek.

Gość mazurkaa
Dobrze, że seksu nie chcieli uprawiać, jak im powiedziałam że jestem jeszcze dziewicom. Dali się nabrać, bo ja już zaliczyłem prawdziwy seks :)